PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 20:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

A ja mam nową czuprynkę 8) byłam u frajera(czyt.fryzjera) :ryk:

Jestem teraz cliczna :mrgreen:
No pochwaliłam się to teraz mogę powiedzieć dobranoc i do wyrka nockę odsypiaćObrazek
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob paź 29, 2011 4:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

a fota dzie?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob paź 29, 2011 6:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Bolkowa pisze:Czy też jesteście takie śpiące :?: Do pracy się czołgam, z pracy do domu - pełzam, mogę zasnąć w każdej pozycji, w każdej chwili. I nie ma znaczenia ile godzin w nocy spałam.

ja też przysypiam prawie na stojąco.... ale nie wiem, czy ma to związek z czasem snu, czy nie, przekonam się, jak mi się uda pospać dłużej niż 6h.... ;)

A poza tym, to szukam gdzieś firmy klonującej....... do połowy grudnia mam taki sajgon i zapierdziel , że lepiej nie mówić.... będę siępojawiać bardzo okazyjnie, tzn głównie z telefonu w pociągu itd :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob paź 29, 2011 7:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Niewyspaana jestem.

Poszłam późno spać, bo liczyłam na to, że w wolny dzień pośpię dłużej.
Obudziłam się bladym świtem o tej godzinie, o której wstaję do pracy i nie mogłam już zasnąć. :evil:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob paź 29, 2011 7:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ja też wstałam dzisiaj o jakiejś chorej godzinie, bo wybieram się na targ zobaczyć meble kuchenne - u nas się producenci wystawiają. Pan, który był wycenić kuchnię zażądał 6680 zł za niecałe 5 metrów kuchni, a zaproponował tylko MDF foliowany, więc myślę, że odrobinę przesadził. Idę zbadać ofertę, a jak mi się nic nie spodoba, to jednak chyba zainwestuję w IKEA. Problem tylko w tym, że będę sobie pewnie musiała sama znowu te meble z IKEA skręcić :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob paź 29, 2011 8:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

pomponmama pisze:a fota dzie?

A ni ma :mrgreen: Jam nie fotogeniczna :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob paź 29, 2011 8:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

pomponmama pisze:Ja też wstałam dzisiaj o jakiejś chorej godzinie, bo wybieram się na targ zobaczyć meble kuchenne - u nas się producenci wystawiają. Pan, który był wycenić kuchnię zażądał 6680 zł za niecałe 5 metrów kuchni, a zaproponował tylko MDF foliowany, więc myślę, że odrobinę przesadził. Idę zbadać ofertę, a jak mi się nic nie spodoba, to jednak chyba zainwestuję w IKEA. Problem tylko w tym, że będę sobie pewnie musiała sama znowu te meble z IKEA skręcić :?

Ile zaproponowal za MDF?? Chyba go pogielo...Kolezanka za ful wypasiona kuchnie pod wymiar wieksza niz 5m2 z drewna zaplacila 9 tys... Chyba ze ten jego MDF impregnowany zlotem i platyna....

Na targu bedzinskim moj TZ kupil meble do naszej kuchni i lampe. Bardzo ladne meble, lampa sliczna i generalnie fajne szafki bo dosc pojemne jak na nowoczesna kuchnie. Ja sie tam tez wybieram za lampa do pokoju i szafa. W Katowicach w SKarbku widzialam swietna szafe, pakowna i spora, cenowa tez niezle aczkolwiek byc moze sa modele lepiej w srodku wyposazone pod wzgledem zagospodarowania przestrzeni. Chcialabym taka szafe zeby miala nie tylko polki i rurke na wiszace ale tez jakies szuflady czy koszyki. Zeby wszystko tam upchac i nie bawic sie w dodatkowe sprzety - w jednym pokoju liczy sie kazdy metr przestrzeni.

Ja tez jestem nieprzytomna. Antybiotyk powoduje u mnie nudnosci, przedwczoraj bezsennosc (nie spalam do 3...) a dzis rano obudzilam sie przed siodma.... Masakra. Jeszcze tylko dzis antybiotyk i koniec. Alleluja.

Ide trza sie ogarnac i umyc, zabrac za porzadki bo podczas choroby t roche sie nawarstwilo roznych rzeczy do zrobienia. Dobrego weekendu!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob paź 29, 2011 9:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

kotka doroty pisze:A ja mam nową czuprynkę 8) byłam u frajera(czyt.fryzjera) :ryk:

Jestem teraz cliczna :mrgreen:

Dzisiaj Dorotę zobaczę. Ciekawe, czy kolor włosów ma ten sam :wink:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob paź 29, 2011 9:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ja się obudziłam, jak TŻ wstawał do pracy... Wstałam, połaziłam, ale się zawzięłam i poszłam z powrotem pod kołderkę! I udało mi się zasnąć :mrgreen: Wstałam o 9:27 - ach jakie to cudowne uczucie :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 29, 2011 10:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Znam cudowniejsze uczucie - wstałam o 11.07 :) A wcześniej (od ok. 10) kokosiłam się w łóżku z fajną książką 8)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob paź 29, 2011 10:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Wróciłam byłam z targu - znalazłam pana, który robi przepiękne kuchnie w rozsądnej cenie, ok 1000 zł za metr, MDF laminowany, zawiasy i szuflady - cichy domyk i niezgorsze blaty, a fronty 8O - no w każdym razie mnie się baaaardzo podobają. W środę mam pierwszy pomiar, potem pan robi projekt, potem przyjedzie jeszcze raz z projektem do akceptacji lub ewentualnych poprawek, następnie ja jadę na ich wzorcownię i wybieram konkretne fronty i okucia, bo ponoć mają jeszcze większy wybór niż to, co mieli tam na miejscu(choć ja bym już z tego spokojnie wybrała 8O ), potem spisujemy umowę i na kuchnię czekam około tygodnia, a nie miesiąc 8) Jak dobrze pójdzie kuchnia będzie u mnie w połowie listopada :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob paź 29, 2011 11:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

A ja od 9 na zajęciach w szkole... Spać mi się strasznie chce...

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Sob paź 29, 2011 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

A u mnie dopiero teraz zacznie się sajgon... Matka wróciła do domu i bedzie wymyślać. Najpierw na cmentarz pucowac groby... A co dalej? :strach:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 29, 2011 14:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Bo ludzie wpadają w jakąś paranoję :strach: Święto dopiero we wtorek, a od wczoraj o niczym się nie słyszy tylko: groby, cmentarze, akcja znicz, sklepy, świeczki, chryzantemy . Od przyszłego tygodnia nastąpi zwrot akcji w kierunku Bożego Narodzenia :mrgreen: :rudolf:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob paź 29, 2011 14:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

jasdor pisze:Bo ludzie wpadają w jakąś paranoję :strach: Święto dopiero we wtorek, a od wczoraj o niczym się nie słyszy tylko: groby, cmentarze, akcja znicz, sklepy, świeczki, chryzantemy.

taaa..... bo o zmarłych myli się tylko przy okazji 1XI.... nie dba się na bieżąco o groby, nie sprząta, nie kupuje zniczy... a skoro inni będą widzieć, to raz w roku trzeba wypucować grób itd, bo co ludzie powiedzą... :roll: :evil:
ech... nie jestem przystosowana do tego świata... :roll:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]