KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 21:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:
Długo to Tereniu rysowałaś w Paint'cie? :smiech3:

Broń Boże to nie ja :ryk: to moje dziecko marnotrawne zwane Rumunem z racji jego umaszczenia :mrgreen: kurde prosiłam i prosiłam i na szybko zrobił coś takiego choć gadał że zrobi super i najszybciej :evil: a miał zrobić coś naprawdę fajnego :cry: i zabierał się już do tego 3 tygodnie temu :x no normalnie nie potrafię nawet własnego dziecka wychować :cry: żadnego pozytku w kocich sprawach.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 28, 2011 21:17 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dziewczyny nie zapominajcie ze mamy na wlasnym podworku 5 kotow i tez trzeba im pomoc one nie maja nikogo, a zima idzie.
Chodze do nich codziennie daje jesc i cieple mleczko przemylam oczka bo nieco zaropiale i czyszcze uszka, oczywiscie jak rudy da sie wziasc bo np.dzis nie a wczoraj bez preoblemu, uszy ma coraz lepsze.
Mamusie by trzeba wysterylizowac, bo tate Bolka tak ma na imie to zostawmy w spokoju to stary kocur ogromny, ale dzis dal sie dotknac robie postepy w oswajaniu dzikusow :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt paź 28, 2011 21:20 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:
Długo to Tereniu rysowałaś w Paint'cie? :smiech3:

Broń Boże to nie ja :ryk: to moje dziecko marnotrawne zwane Rumunem z racji jego umaszczenia :mrgreen: kurde prosiłam i prosiłam i na szybko zrobił coś takiego choć gadał że zrobi super i najszybciej :evil: a miał zrobić coś naprawdę fajnego :cry: i zabierał się już do tego 3 tygodnie temu :x no normalnie nie potrafię nawet własnego dziecka wychować :cry: żadnego pozytku w kocich sprawach.

Mówisz o synu swoim co był przez czas jakiś na spotkaniu Chatkowym?
Nie możesz narzekać, bardzo fajny chłopak :mrgreen:
Jak masz z nim jakieś problemy to przyślij Go do mnie na korepetycje :wink: :smokin: :smiech3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt paź 28, 2011 21:42 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kociokartka swiateczna fajna :) majac na wzgledzie nasz narodowy charakter , kot za bardzo nie moze byc rozesmiany, bo by nam ludzie nic nie dali jakby kot wygladal jak PALIKOT po wyborach . Kot musi byc nieco jak z PIS-U , z nadzieja na lepsze jutro ale jednak potrzebujacy wsparcia na przyszlosc :)

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt paź 28, 2011 21:48 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

gosiakot pisze:Kociokartka swiateczna fajna :) majac na wzgledzie nasz narodowy charakter , kot za bardzo nie moze byc rozesmiany, bo by nam ludzie nic nie dali jakby kot wygladal jak PALIKOT po wyborach . Kot musi byc nieco jak z PIS-U , z nadzieja na lepsze jutro ale jednak potrzebujacy wsparcia na przyszlosc :)

Gosia i może masz rację z tym kotem z uśmiechem czy bez :ryk: no ale hasła kot z PiS-u :ryk: no ale przecież Prezes chyba też ma kota, ae chyba mi się pozajączkowało to Prezydent S.P. miał kota.

terenia1

Post » Pt paź 28, 2011 21:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jadziaII pisze:Dziewczyny nie zapominajcie ze mamy na wlasnym podworku 5 kotow i tez trzeba im pomoc one nie maja nikogo, a zima idzie.

Jadwigo :ryk: no przecie nie zapominamy to mamuśkę trza łapać na sterylkę , kociego ojca na kastrację - a dzieciaki będą się nadawały do adopcji czy nie - bo jak nie trzeba zrobić im budkę potem wysterylizować i niech sobie zyją ... a matkę można łapać najwyżej damy ją do klaty w przedsionku a po sterylce wypuścimy pannę :)

terenia1

Post » Pt paź 28, 2011 21:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:Gosiaczku Ty się tak nie stresuj... 8O :wink:

Ja sie nie stresuje, ja tylko robie za lokalnego Drzymale. Jestesmy jako zaglebie niechcianym i lekcewazonym punktem na mapie gornego slaska. A ja nie chce - bo sie nie czuje i nie identyfikuje .
Na szczescie kotow to nie dotyczy, kazde kiciusie sa kochane :)

gosiakot

Post » Pt paź 28, 2011 21:55 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jadziaII pisze:Dziewczyny nie zapominajcie ze mamy na wlasnym podworku 5 kotow i tez trzeba im pomoc one nie maja nikogo, a zima idzie.
Chodze do nich codziennie daje jesc i cieple mleczko przemylam oczka bo nieco zaropiale i czyszcze uszka, oczywiscie jak rudy da sie wziasc bo np.dzis nie a wczoraj bez preoblemu, uszy ma coraz lepsze.
Mamusie by trzeba wysterylizowac, bo tate Bolka tak ma na imie to zostawmy w spokoju to stary kocur ogromny, ale dzis dal sie dotknac robie postepy w oswajaniu dzikusow :lol:

Jadziu ja szykuje desant dla bezdomniaczkow , w tym tygodniu sie uwine ze "zrzutem" ,a czy domki styropianowe juz maja czy trzeba kombinowac ?|

gosiakot

Post » Pt paź 28, 2011 22:44 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

I troszkę w sprawie naszych finansów :D
obecnie na koncie mamy 537,27zł :D może to nie jest dużo do naszych potrzeb, ale ostatnie nasze płatności to
-1 455zł przychodnia Almavet
-15,80zł za zamek do kociarni
Tak że dzięki Wam nie musiałam ostatnio świecić zbytnio oczami w przychodni :D
może w tej chwili na koncie nie mamy zbyt dużo , jeszcze dziś Jadzia doniosła faktury z Lupusa, niebawem trzeba opłacić czynsz i media za Kocią Chatkę, ale jakoś sobie radzimy, może to nie są jakieś luksusy i kupa kasy :ryk: ale dajemy radę, nasi weci wiedzą że jak nie mamy to nie mamy, ale jak mamy to zapłacimy - jesteśmy wiarygodne :) to chyba ważne :) dzięki temu możemy leczyć kociaki na krechę :)
Ostatnia faktura mnie przeraziła myślę sobie prawie 1 500zł kupa kasy, jak to zapłacimy ale zapłaciłayśmy dzięki naszym działaniom i naszych darczyńców :1luvu: jeśli nas czytają to serdecznie dziękujemy :1luvu: choć nie wymieniam ich z imienia i nazwiska :)

terenia1

Post » Pt paź 28, 2011 23:21 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Co do bezdomniaczkow to moim zdaniem wysterylizowac mamuske a Bolkowi dac spokoj, mlode to same chlopaki ja bym nie byla za tym zeby je uwiezic to sa koty wychowane na wolnosci i niech ta wolnosc maja to nie bedzie ich szczescie, szczescie to one teraz maja.
Jedynie to slipka im podlecze i tego swierzba rudemu.
Budy sie maja robic :) material jest tylko czasu brak :cry:
Jak im sie jesc da to juz beda szczesliwe.
Zobaczymy jaka bedzie zima moze jak beda tegie mrozy to?
Skubance tak mnie znaja ze jestem na poczatku garazy nawet ich nie wolam tylko zakaszle i juz pedem leca a najbardziej skarpetek.
Mamy sie wybrac na te baze co jest za plotem i rozeznac czy tam maja jakie schronienie.
czy koczuja byle gdzie.
Dzis mamuski nie bylo za to byl tatus i dzieci.
Tylko chodzi mi o to zebym ja nie chodzila do nich co dzien, zeby moze dyzurna jakby mogla to niech im cos zaniesie jak ja np.nie mam czasu.
Ktos powie nie ma 3-go pomieszczenia ale za to sa krzaki :lol: ale to i tak dobrze bo tam nie trzeba kuwet czyscic :D

jadziaII

Post » Pt paź 28, 2011 23:24 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Teresa narazie masz 1/3 kasy ale Ty masz cudowne rozmnazanie i zawsze wszystko poplacone - no nie zartuje. :lol:
Moze cos w listopadzie sie uzbiera na akcjach do sie dorzuci.

jadziaII

Post » Pt paź 28, 2011 23:44 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jadziaII pisze:Teresa narazie masz 1/3 kasy ale Ty masz cudowne rozmnazanie i zawsze wszystko poplacone - no nie zartuje. :lol:
Moze cos w listopadzie sie uzbiera na akcjach do sie dorzuci.

JADWIGO NO SPOKO :1luvu: jak byś mi napisła, że mam 1/20 kasy to bym się poważnie zaczęła martwić :ryk: a tak damy radę :D zresztą dajemy radę nie od dziś :) a nasze wetki są super że czekają na pieniądze jeszcze sprawdzę po zabraniu faktur czy ktoś nam coś wisi wtedy wyślemy windykatora :D
Wydaje mi się że jak podejdziemy na spokojnie do naszych problemów to je z łatwością rozwiążemy :D nie ma się co spinać - pieniądze rzecz nabyta raz są raz ich nie ma :mrgreen:

terenia1

Post » Sob paź 29, 2011 8:48 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Na wszelki wypadek przeklejam:
Jaaga pisze:Dzis zadzwonił do mnie mężczyzna chyba ze schroniskowej strony, bo tylko tam są podane na mnie 2 koty. Chce kotka, ale koniecznie bez umowy adopcyjnej! Szuka kociaka, którego mu da prywatna osoba "z reki do ręki" i tyle. Jesli ktoś ma uciwe zamiary, to co mu szkodzi podac swoje dane? Na dogo są "czarne kwiatki", tu nie wiem, jak jest, więc podaję na wszelki wypadek tel.: 667xxx277.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob paź 29, 2011 9:22 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Przypomniało mi się: dzwonila Pani Beata ze Stalowej i chciałaby 4 budki dla kotów - ale skąd je wziąść?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob paź 29, 2011 13:27 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dziś chyba dzień ostrzeżeń :?
phantasmagori pisze:A ja dostałam takie ostrzeżenie z prośbą o podanie dalej!

"UWAGA UWAGA! Ważna informacja ! Kot Misiek (lat osiem) przebywający w naszym domu tymczasowym od roku, najspokojniejszy kot z wszystkich, po 5ciu godzinach przebywania w 'nowym domu' wrócił do domu tymczasowego POBITY! Pan, powiedział, że kot nagle i znienacka się na niego rzucił i go podrapał. OSTRZEGAMY przed "złym właścicielem", który nadal będzie szukał czarnego kota. Nijaki Pan Adam K. mieszka w Świętochłowicach, Powstańców Śląskich"
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]