Cookie1706 pisze:
Długo to Tereniu rysowałaś w Paint'cie?
Broń Boże to nie ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:
Broń Boże to nie jato moje dziecko marnotrawne zwane Rumunem z racji jego umaszczenia
kurde prosiłam i prosiłam i na szybko zrobił coś takiego choć gadał że zrobi super i najszybciej
a miał zrobić coś naprawdę fajnego
i zabierał się już do tego 3 tygodnie temu
no normalnie nie potrafię nawet własnego dziecka wychować
żadnego pozytku w kocich sprawach.
gosiakot pisze:Kociokartka swiateczna fajnamajac na wzgledzie nasz narodowy charakter , kot za bardzo nie moze byc rozesmiany, bo by nam ludzie nic nie dali jakby kot wygladal jak PALIKOT po wyborach . Kot musi byc nieco jak z PIS-U , z nadzieja na lepsze jutro ale jednak potrzebujacy wsparcia na przyszlosc
jadziaII pisze:Dziewczyny nie zapominajcie ze mamy na wlasnym podworku 5 kotow i tez trzeba im pomoc one nie maja nikogo, a zima idzie.
Cookie1706 pisze:Gosiaczku Ty się tak nie stresuj...![]()
jadziaII pisze:Dziewczyny nie zapominajcie ze mamy na wlasnym podworku 5 kotow i tez trzeba im pomoc one nie maja nikogo, a zima idzie.
Chodze do nich codziennie daje jesc i cieple mleczko przemylam oczka bo nieco zaropiale i czyszcze uszka, oczywiscie jak rudy da sie wziasc bo np.dzis nie a wczoraj bez preoblemu, uszy ma coraz lepsze.
Mamusie by trzeba wysterylizowac, bo tate Bolka tak ma na imie to zostawmy w spokoju to stary kocur ogromny, ale dzis dal sie dotknac robie postepy w oswajaniu dzikusow
jadziaII pisze:Teresa narazie masz 1/3 kasy ale Ty masz cudowne rozmnazanie i zawsze wszystko poplacone - no nie zartuje.![]()
Moze cos w listopadzie sie uzbiera na akcjach do sie dorzuci.
Jaaga pisze:Dzis zadzwonił do mnie mężczyzna chyba ze schroniskowej strony, bo tylko tam są podane na mnie 2 koty. Chce kotka, ale koniecznie bez umowy adopcyjnej! Szuka kociaka, którego mu da prywatna osoba "z reki do ręki" i tyle. Jesli ktoś ma uciwe zamiary, to co mu szkodzi podac swoje dane? Na dogo są "czarne kwiatki", tu nie wiem, jak jest, więc podaję na wszelki wypadek tel.: 667xxx277.
phantasmagori pisze:A ja dostałam takie ostrzeżenie z prośbą o podanie dalej!
"UWAGA UWAGA! Ważna informacja ! Kot Misiek (lat osiem) przebywający w naszym domu tymczasowym od roku, najspokojniejszy kot z wszystkich, po 5ciu godzinach przebywania w 'nowym domu' wrócił do domu tymczasowego POBITY! Pan, powiedział, że kot nagle i znienacka się na niego rzucił i go podrapał. OSTRZEGAMY przed "złym właścicielem", który nadal będzie szukał czarnego kota. Nijaki Pan Adam K. mieszka w Świętochłowicach, Powstańców Śląskich"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości