Zbieram zamówienia na te kociaki, proszę się nie krępować i składać oferty!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sydney pisze:Przypomnij mi żebym Ci podała jeden numer do kobitki która szukała kotaNie mam go dziś przy sobie, nie wiem czy to nadal aktualne ale warto spróbować
Ann_pl pisze:Chlopczyki? Dziewczynki? I gdzie sa TE zdjecia?
Fajnie macie![]()
kameo pisze:Cztery dziewczynki, 1 chłopczyk (mój idol- marmurek z przedłużoną sierścią ), ale co do dziewczynek to nie jestem pewna, jedna moze być chłopcem-muszą jeszcze podrosnąć
![]()
kameo pisze:Ann_pl pisze:Chlopczyki? Dziewczynki? I gdzie sa TE zdjecia?
Fajnie macie![]()
Fajnie, nie ma co![]()
Cztery dziewczynki, 1 chłopczyk (mój idol- marmurek z przedłużoną sierścią ), ale co do dziewczynek to nie jestem pewna, jedna moze być chłopcem-muszą jeszcze podrosnąć
![]()
Zdjęcia w poniedziałek, mam nadzieję, ze ruszą ten wątek, bo jak na razie coraz bardziej boję się o to, że nie znajdą domków
kameo pisze:Ann_pl pisze:Chlopczyki? Dziewczynki? I gdzie sa TE zdjecia?
Fajnie macie![]()
Fajnie, nie ma co![]()
Cztery dziewczynki, 1 chłopczyk (mój idol- marmurek z przedłużoną sierścią ), ale co do dziewczynek to nie jestem pewna, jedna moze być chłopcem-muszą jeszcze podrosnąć
![]()
Zdjęcia w poniedziałek, mam nadzieję, ze ruszą ten wątek, bo jak na razie coraz bardziej boję się o to, że nie znajdą domków
Fraszka pisze:Yuki-Onnaspełnienia marzeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 163 gości