Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Kupiłam Żuczkowi serki poprzecierane może zje.I zupki Gerberka.Może zje. On wybredny się zrobił i jednego dania nie je cały dzień.Danka zawsze wie o co sie awanturuje dzieciak.
Nasze stado maluszków szaleje stadnie. Przemyka i tupie czarne coś pomnożone przez "n" liczbę. Można omamu dostać. Czasem dla urozmaicenia Lila i Ignaś wyskoczą. Wszystko tupie podkutymi nożynami okrutnie.W środku nocy po panelach nieesie.Czekam na reakcję sąsiadów.
Zofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:Kupiłam Żuczkowi serki poprzecierane może zje.I zupki Gerberka.Może zje. On wybredny się zrobił i jednego dania nie je cały dzień.Danka zawsze wie o co sie awanturuje dzieciak.
Nasze stado maluszków szaleje stadnie. Przemyka i tupie czarne coś pomnożone przez "n" liczbę. Można omamu dostać. Czasem dla urozmaicenia Lila i Ignaś wyskoczą. Wszystko tupie podkutymi nożynami okrutnie.W środku nocy po panelach nieesie.Czekam na reakcję sąsiadów.
No to jest swoją drogą fenomenJak one to robią, że raz poruszają się idealnie bezszelestnie (np. skradając się do krojonego przez ciebie mięsa), a innym razem łomoczą jak stado słoni (zwłaszcza o 3 nad ranem)...
ASK@ pisze:Żuczydło chce żyć i walczy o każdy dzień dzielnie.I dopóki on będzie walczył, nie będzie cierpiał to i my będziemy walczyć z nim o niego.
joluka pisze:Asiu - nieustannie trzymam za Żuczka ogromne![]()
![]()
![]()
![]()
, choć nie codziennie niestety mogę zajrzeć
.
Piszesz, że koty leją... - mam w domu dwa preparaty, w butelkach po 0,5 l. Jeden wywabiacz zapachów, drugi niwelator plam z moczu. To nowy produkt, który ma wejść dopiero na rynek - dostałam wczoraj na testowanie, ale moje (odpukać!!!) akurat teraz nie sikają po kątach. Może Ci to oddam - tylko potem musiałabyś mi napisać, jak to się sprawdza...Obiecałam, że przetestuję i wystawię opinię...
Ale może by to choć trochę Wam ułatwiło życie, bo te preparaty w sklepach potwornie drogie, a wiem, jak lejki domowe potrafią załatwić cały dom![]()
.
Ja-Ba pisze:joluka pisze:Asiu - nieustannie trzymam za Żuczka ogromne![]()
![]()
![]()
![]()
.
Piszesz, że koty leją... - mam w domu dwa preparaty, w butelkach po 0,5 l. Jeden wywabiacz zapachów, drugi niwelator plam z moczu. To nowy produkt, który ma wejść dopiero na rynek - dostałam wczoraj na testowanie, ale moje (odpukać!!!) akurat teraz nie sikają po kątach. Może Ci to oddam - tylko potem musiałabyś mi napisać, jak to się sprawdza...Obiecałam, że przetestuję i wystawię opinię...
Ale może by to choć trochę Wam ułatwiło życie, bo te preparaty w sklepach potwornie drogie, a wiem, jak lejki domowe potrafią załatwić cały dom![]()
.
Asia, zauwazyłaś? sama jestem bardzo ciekawa czy te preparaty zadzialają, .
Agneska pisze:Asieńko, a o Felku jakoś nic nie piszesz...
ASK@ pisze:Ja-Ba pisze:joluka pisze:Asiu - nieustannie trzymam za Żuczka ogromne![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
Asia, zauwazyłaś? sama jestem bardzo ciekawa czy te preparaty zadzialają, .
A nie zauważyłam. Bom tylko w przelocie na wątku.Swoim osobistym zresztą.
Asiu, chętnie wszystko przyjmę ,ocenię,wypryskam...
Dziękuję bardzo
Agneska pisze:Asieńko, a o Felku jakoś nic nie piszesz...
Ano, nie pisze choć powinnam.
Bo...
Bo,bo...
Bo Felek na swoim już dupinkę grzeje.
Bądź szczęśliwy słodziaku.![]()
A że przyroda próżni nie lubi to wracając z pracy...![]()
Tylko moja wielka uroda i urokliwie głupia mina uratowały mnie przed linczem.
ASK@ pisze:A że przyroda próżni nie lubi to wracając z pracy...![]()
MalgWroclaw pisze:ASK@ pisze:A że przyroda próżni nie lubi to wracając z pracy...![]()
Znaczy się: cokogo znalazłaś i gdzie ten ktoś jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 127 gości