;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 20:31 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

ja jestem bardzo chętna - tylko możliwości lokalowych brak :( u mnie szczęśliwa 7 :ok: mogę wziąć dwa ale dam w zamian trzy :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro paź 26, 2011 20:34 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

ewan pisze:ja jestem bardzo chętna - tylko możliwości lokalowych brak :( u mnie szczęśliwa 7 :ok: mogę wziąć dwa ale dam w zamian trzy :!:

oki ... :roll:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro paź 26, 2011 20:52 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

można tym cudom zrobić wydarzenie na fb
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro paź 26, 2011 21:43 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

ewan pisze:można tym cudom zrobić wydarzenie na fb

trzeba :D :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 26, 2011 21:46 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

No to trzeba abyś Cypisku podała kilka istotnych info na temat niebieskich elfów i zrobimy, choć z tego co widzę fb też już zakocone :(
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro paź 26, 2011 21:50 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

z naszych obserwacji wynika że wszystkie ostatnie koty poszły nam z allegro i z gumtree.
właściwie nigdzie indziej prawie nie dajemy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro paź 26, 2011 21:55 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

no to może tej wersji się trzymać, a kto robi ogłoszenia i ma taką szczęśliwą rękę :lol: jest bieda w schronie w Łodzi 16 letnia,ale nie wiem czy dziewczyny dawały ogłoszenia, dopytam.
Tak bardzo przydałby jej sie kącik na stare lata :(
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro paź 26, 2011 22:23 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

o kurcze!

poproś Szalonego Kota albo najlepiej Aburacze-to dobra dusza-takiej kici na pewno zrobi ogł.

smarti

Post » Czw paź 27, 2011 21:33 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Dzisiaj do nowego domku poszła mała Ruda. :mrgreen: dostała w wyprawce Tobrex. Jest tam już 4 letni rudy kocurek. :mrgreen: więc mała będzie miała towarzystwo.Obiecane są fotki z nowego domku.

Żeby nie było tak wesoło, to jest trzecia niebieska i jej braciszek.
Będę wdzieczna za fb i ogłoszenia małych.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Czw paź 27, 2011 21:43 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Ta była pierwsza,dziś władowała mi się na kolana.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 28, 2011 19:35 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

No tak, nikt się nie cieszy ,że mała Ruda znalazła domek.. :)
Te 2 wczorajsze jeszcze wystraszone, ale ciekawske i chętnie do jedzonka idą.
Mają już ogłoszenia na Tablicy i na naszym portalu. Póki co zeroo telefonu.:crying:
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 28, 2011 20:09 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Jak się nie cieszy, jak się cieszy :lol: Mała Ruda bądź szczęśliwa w nowym domku :ok: A włączony masz telefon - bo to ważne :wink: One są takie cudne, ze znajdą domki raz,dwa :!:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pt paź 28, 2011 20:42 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Niom, telefon cały czas włączony. Zależy mi na czasie, musze zająć się swoim zdrowiem. :kotek:
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 28, 2011 21:10 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

ewan pisze:przyszłam się przywitać cypisku :1luvu: cudne te Twoje kociaki :lol: a czy te maluchy mają ogłoszenia czy wydarzenie na fb?

Nawet się nie przywitałam. :oops:

zaraz pisze do szalonego kota w sprawie fb :kotek:
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 28, 2011 21:19 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Nooo teraz jak sie przywitałaś to się miło zrobiło :lol: Trzymam kciuki za te maluchy żeby szybciutko domki znalazły.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]