Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Ja lubię śledzie... Kiedyś był odcinek Kuchennych Rewolucji, gdzie Gesslerowa robiła śledzia z piernikami. To był odcinek z Torunia... Żeby tak dorwać ten przepis - ach!!!
Tysiek pisze:villemo5 pisze:Ja lubię śledzie... Kiedyś był odcinek Kuchennych Rewolucji, gdzie Gesslerowa robiła śledzia z piernikami. To był odcinek z Torunia... Żeby tak dorwać ten przepis - ach!!!
Może to o ten przepis chodzi - tatar ze śledzia z piernikami http://www.se.pl/archiwum/przygotuj-swi ... 23973.html
Napuść radę rodzicówagnieszka1565 pisze:łoj nie głosowałam![]()
więc głosuję na KOTY Z LUBONIA
a ja właśnie walczę, z przedszkolem i śledziami które podają dziecią
kotka doroty pisze:A ja jutro będę się koteckami zachwycać![]()
Jezdymy z Mulesią umówione,więc jakby co to kawunie spijemyBolkowa doczołgasz się do nas?
Wszystko wskazuje na to że,będę tam urzędować dzień całyNa gospodarstwie zostaje kota,jak jakieś ważne sprawy to do niej
![]()
Bolkowa pisze:kotka doroty pisze:A ja jutro będę się koteckami zachwycać![]()
Jezdymy z Mulesią umówione,więc jakby co to kawunie spijemyBolkowa doczołgasz się do nas?
Wszystko wskazuje na to że,będę tam urzędować dzień całyNa gospodarstwie zostaje kota,jak jakieś ważne sprawy to do niej
![]()
Wynalazłam suuuper buty, rocznik 1996, w sam raz na mój zakichany palec. Chodzę w nich sprawnie, jeszcze nie biegamMulesia ma do mnie zadzwonić jak będzie już w poblizu targów, jest szansa, że razem Cię znajdziemy
Bolkowa pisze:kotka doroty pisze:A ja jutro będę się koteckami zachwycać![]()
![]()
Wynalazłam suuuper buty, rocznik 1996, w sam raz na mój zakichany palec. Chodzę w nich sprawnie, jeszcze nie biegamMulesia ma do mnie zadzwonić jak będzie już w poblizu targów, jest szansa, że razem Cię znajdziemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: DanielGek i 36 gości