Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Ja mam przeczucie, że ona wędruje w stronę dawnego miejsca. Jeśli udało się jej przejść nocą Wawelską, to dalej już nie jest tak trudno. Dlatego poszukiwania trzeba prowadzić na całym terenie.
Anna61 pisze:mziel52 pisze:Ja mam przeczucie, że ona wędruje w stronę dawnego miejsca. Jeśli udało się jej przejść nocą Wawelską, to dalej już nie jest tak trudno. Dlatego poszukiwania trzeba prowadzić na całym terenie.
Też tak podejrzewam.
dite pisze:Może jest po drodze jakaś szkoła, dzieciaki wchodzą w każdy kąt, nagroda jest kusząca, co myślicie o tym, żeby rozdać ogłoszenia w szkole?
I pomyślałam jeszcze o osobach, które wyprowadzają psy, mogą mieć czas na rozglądanie się.
Można by też powkładać ulotki za wycieraczki parkujących samochodów.
Wyobrażam sobie tylko, jak się denerwujesz, na pewno musisz się uzbroic w cierpliwość, bo wydaje się, że 20 dni to dużo, ale koty odnajdują się po znacznie dłuższym czasie.
Czy poprosiłaś o banerek na wątku banerkowym? Podaj proszę link, wkleję w podpisie.
mziel52 pisze:A czy mogłabyś dokładnie zaznaczyć na Google Maps miejsce ucieczki i miejsce, gdzie była na Narbutta?
Jeśli kotka ma poczucie kierunku, a raczej ma, to powinna posuwać się wzdłuż Wawelskiej, kombinując, którędy przedostać się na drugą stronę. Trzeba by jej szukać w pasie między Niepodległości a Raszyńską. I w pasie analogicznym po drugiej stronie Wawelskiej.
A tu kilka wątków podobnych
viewtopic.php?f=1&t=115320
Gucio po 7 miesiącach
viewtopic.php?f=1&t=120326&start=495
mziel52 pisze:Ja bym jeszcze i na bramie filtrów od strony Krzywickiego powiesiła ogłoszenie. Na Polu Mokotowskim na drzewach można przypiąć. Psiarze z ciekawości przeczytają. Także przy giełdzie komputerowej. Zwłaszcza na płocie od strony Pola Mokotowskiego. Oraz przy drzwiach wejściowych Biblioteki Narodowej. Bibliotekarki są kociolubne, może coś zauważyły.
Anna61 pisze:A może w lokalnej tv by coś pomogło?![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 184 gości