na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 11:00 na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

bazarek na pokrycie kosztów kastracji znalezionego kocurka viewtopic.php?f=1&t=129105&start=210
większosc rzeczy ofiarowała moja siostra :1luvu: :1luvu:

wszytskie rzeczy są nowe :)

bazarek trwa 5 dni od czasu pierwszej oferty, do godz. 19:00 czasu forumowego :)
koszty transortu pokrywa nabywca ( we Wrocławiu odbiór osobisty :))

Latarka diodowa aluminiowa "Addlestone" , kolor niebieski, bardzo fajnie świeci :D (2 szt)
cena wywoławcza 10 zł

Obrazek
kupiły: 1 szt. anka13 za 10 zł :1luvu:
została jeszcze jedna latarka

zabawka dla kota ( mam 3 sztuki)
cena wywoławcza 5 zł/szt.

Obrazek
Obrazek

Pen Drive PQI, 4 GB ( mam 3 szt.)
cena KUP TERAZ 25 zł/szt.
Obrazek
kupiły izaz oraz anka13 :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw lis 10, 2011 8:46 przez Magdalena424, łącznie edytowano 8 razy
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pt paź 28, 2011 11:24 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

zaczne Pen Drive

izaz

Od: Czw gru 04, 2008 0:16

Post » Pt paź 28, 2011 11:33 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

izaz pisze:zaczne Pen Drive

czy to znaczy, że chcesz kupić czy tylko zaznaczyłaś sobie :D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pt paź 28, 2011 12:18 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

Magdalena424 pisze:

To znaczy,że zaczęła licytować pen drive,ale teraz widzę,że to chyba nie jest cena wywoławcza,tylko kup teraz,tak?
Napisz jak jest,bo ja też może będę zainteresowana.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pt paź 28, 2011 12:25 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

passa pisze:
Magdalena424 pisze:

To znaczy,że zaczęła licytować pen drive,ale teraz widzę,że to chyba nie jest cena wywoławcza,tylko kup teraz,tak?
Napisz jak jest,bo ja też może będę zainteresowana.

w sumie to ja na bazarkach nowa :oops: i za bardzo sie nie orientuję ...
napisałam 25zł/szt bo tak mi się wydawało, że to rozsądna cena....
w sumie napisałam tak , że wychodzi, że cena to 25 zł wiec nie będę tego zmieniała :) dostałam od siostry 2 sztuki Pen Drive więc jak jesteś zainteresowana to jest jeszcze druga sztuka :D

Magdalena424

Post » Sob paź 29, 2011 19:33 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

:)

Magdalena424

Post » Pon paź 31, 2011 13:44 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

jeśli jest to opcja kup teraz to kupuje

izaz

Od: Czw gru 04, 2008 0:16

Post » Pon paź 31, 2011 23:01 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

To ja też poproszę Pen Drive. Muszę zdjęcia kotów zrzucić z komputera bo za bardzo go dociążam. Latarkę też poproszę. Wykorzystam wieczoerem kiedy łażę karmić kociaste wolno bytujące. Poproszę o koszty przesyłki i numer konta na pw. A rudzielec to cudo :1luvu: :1luvu:
Nie chodzi o to, by człowiek miał kota,
tylko,by kot miał człowieka

Obrazek

anka13

Od: Sob paź 31, 2009 23:40

Post » Śro lis 02, 2011 8:05 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

podnoszę :>
Obrazek

zuzens

Od: Sob sie 27, 2011 16:39

Post » Pt lis 04, 2011 8:48 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

:D

Magdalena424

Post » Śro lis 09, 2011 21:10 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

Moje zakupki dotarły. Dzięki serdeczne :1luvu:
Nie chodzi o to, by człowiek miał kota,
tylko,by kot miał człowieka

Obrazek

anka13

Od: Sob paź 31, 2009 23:40

Post » Czw lis 10, 2011 7:47 Re: na pokrycie kosztów kastarcji znalezionego kocurka :)

anka13 pisze:Moje zakupki dotarły. Dzięki serdeczne :1luvu:

to ja dziękuję za licytacje :)

zapraszamy innych do zakupów :D

Magdalena424