KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 20:58 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

MAŁGOSIA OD JUTRO NIE MA KLATKI DLA OKRUSZKA

POMOCY

Ja znikam z miau, jestem pod tel. 535 777 208 jakby coś.
najszczesliwsza

Post » Czw paź 27, 2011 21:10 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

najszczesliwsza pisze:MAŁGOSIA OD JUTRO NIE MA KLATKI DLA OKRUSZKA

POMOCY

Ja znikam z miau, jestem pod tel. 535 777 208 jakby coś.

Aga, no trudno, ryzyk- fizyk, wypuszczę...
Ale co zrobić, jak jednak będzie darcie pierza?
Cholera, zawsze coś :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw paź 27, 2011 21:26 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Ten piec kaflowy w pokoju jest naprawdę super, jest duży i ciepło bardzo długo trzyma...
jak się zdecydujesz na zduna - i będzie znany termin- to ja się deklaruje z pomoca przy sprzątaniu (dzien nie ma znaczenia, jak będę wiedziec wczesniej to sobie wolny dzień zorganizuję, więc może to być i w tygodniu) :ok:
Juz od 2 lat wybieram się do Częstochowy i teraz by konkretny bodziec był :mrgreen: :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw paź 27, 2011 21:29 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Dorota Wojciechowska pisze:
Ten piec kaflowy w pokoju jest naprawdę super, jest duży i ciepło bardzo długo trzyma...
jak się zdecydujesz na zduna - i będzie znany termin- to ja się deklaruje z pomoca przy sprzątaniu (dzien nie ma znaczenia, jak będę wiedziec wczesniej to sobie wolny dzień zorganizuję, więc może to być i w tygodniu) :ok:
Juz od 2 lat wybieram się do Częstochowy i teraz by konkretny bodziec był :mrgreen: :ok:

Eeee, do sprzątania to tu rączek niemało, w końcu dwie dziewuchy jeszcze mam :mrgreen: .
Ale bardzo dziękuję :1luvu: .
A żeby przyjechać do Częstochowy, nie musisz mieć pretekstu- zapraszam :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw paź 27, 2011 21:32 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Może ktoś blisko ma króliczą klatkę

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw paź 27, 2011 21:35 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Lidka pisze:Może ktoś blisko ma króliczą klatkę

No jak pech, to pech...w założeniu miałam mieć dobry tydzień, już sobie ułożyłam wszystko...
A tak to nie wiem, co może się zdarzyć.
Zwłaszcza, że Aluś w tej klatce bez problemu daje się pomalutku oswajać.
Myślałam, że mam wiecej czasu.
Psiakostka :evil: !

vip

Post » Pt paź 28, 2011 1:47 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Kciuki za wypuszczenie Okruszka :ok: :ok: :ok:
Pewnie zbunktuje się na początku w jakimś kącie :roll: ale może tak szybciej się oswoi?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt paź 28, 2011 5:41 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Dziewczyny jak tylko na chwile
tak Lidziu to co widziałaś ( jakby co jest jeszcze jeden dla kotów) :D to w sytuacji awaryjnej bo prąd .. ale samo się wyłącza jak nagrzeje więc spoko nie pobiera aż tak dużo prądu
A Agate przepraszam z przemianowanie :D
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt paź 28, 2011 7:04 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Witajcie Kochani :)
Co słychać, jak nocka minęła?

Ja wczoraj robiłam badania kontrolne Plamusi i Perełce.
Perła ma znowu przekroczony poziom kreatyniny.
Musi mieć zrobione USG i dalej być na diecie nerkowej.
Proszę, zaglądajcie na bazarki. Pierwszy jest dla bezdomniaczków i MPików, drugi - dla Pixelka i Perełki:

viewtopic.php?f=20&t=134918
viewtopic.php?f=20&t=133427

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 28, 2011 13:04 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

sama jestem ciekawa, jak Aluś zareaguje na wypuszczenie z klatki - i jak rezydenci zareagują na Alusia "luzem"... 8O :? - wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za pokojowe współistnienie!!!!!

no i za Twoje zdrowie Gosiu nieustająco!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt paź 28, 2011 13:05 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Klatki to ja mam nawet dwie, tylko co zrobić, jak ja na Syberii mieszkam :wink:

Erin

Post » Pt paź 28, 2011 13:30 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Erin pisze:Klatki to ja mam nawet dwie, tylko co zrobić, jak ja na Syberii mieszkam :wink:

Kurier! Bedzie na jutro!
najszczesliwsza

Post » Pt paź 28, 2011 13:31 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Nie wiem, czy osoby fizyczne mogą wysyłać.
A poza tym, przepraszam - muszę najpierw załatwić USG Perełce.

Erin

Post » Pt paź 28, 2011 13:46 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Od dwóch dni Wiktor nie jadł.
On ma taką reakcję na stres, przetrawia to i wraca do normy, więc jeszcze wczoraj mnie to nie niepokoiło.
Ale dzisiaj zaczęłam się martwić...Postanowiłam, że wczesnym popołudniem pojedziemy do weta.
Tak ok. 12, kiedy weszłam do kuchni i poczułam straszny smród.
Coś mnie tknęło i podejrzałam Wiktora.
Przy nasadzie ogona miał ogromną plamę ropy, która sie lała cały czas, nawet przy najlżejszym dotknięciu.
O mało nie zemdlałam...
Nie wiem, jak dotarłabym do weta, dzisiaj targ, ale na szczęście przyjechała nieoceniona Pani Monika i zawiozła mnie.
Pani Moniko, tysiąckrotne podziękowania :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Okazało się, że Wiktorowi zrobił się potężny ropień wewnętrzny i pękł.
Po usunięciu zaropiałych, martwiczych tkanek ukazała się straszna dziura parocentymetrowej wielkości, głęboka, śmierdząca, ropa lała sie cały czas.
To wszystko robiło mu sie wewnątrz!!!
Wetki poobcinały martwicę, porządnie wyczyściły, dostał dwa antybiotyki, środek przeciwbólowy...nie pytajcie mnie, jakie, bo nie pamietam...
Wiktor ma gorączkę, jest osłabiony, jeszcze nie je, ale już pije, teraz spokojnie zasnął.
Boże, skąd to dziadostwo sie zrobiło?
I to wszystko w środku, na zewnątrz nic nie było widać.
Następna wizyta w poniedziałek.
Poszło 73 zł, poniżej paragon.
A teraz wygląda to tak:

Obrazek Obrazek

I paragon z wizyty.

Obrazek

Jak mam teraz wypuścić Alusia?
Wiktor chory, ale to kocur, oprócz tej klatki żadnej możliwości izolacji...klatkę musze oddać.
Próbowałam dzwonić do fundacji Elpis, jeden numer nie odbiera, w drugim włącza się sekretarka...
Czemu sie tak wszystko pieprzy?
Dziewczyny, przepraszam Was, mam jakies załamanie nerwowe...przejdzie mi, ale na razie nie mam już siły...
Nie wejdę już dziś na forum, muszę jakoś rozwiązać sytuację.
Przepraszam.

vip

Post » Pt paź 28, 2011 13:47 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Trzymaj się!
Ja też mam taki czas teraz.

Erin

[poprzednia][następna]