Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puskas pisze:Tez coś słyszałam, że Olivier ma iść do domku, ale szczegółów nie znam
Lidka pisze:Przy okazji znacie może rosyjski? Trzeba by porządnie przetłumaczyc ulotke cykloferonu.
mpacz78 pisze:Dziewczyny czy ktoś z miau działa w rejonie Czechowice-Dziedzice?
Kompletnie nie mam pojęcia kto jest z tamtąd... gdzie uderzać, kogo pytać...
Potrzebna pomoc dla kociaka - kto mógłby pomóc?
Koszty pokryję.
Lidka pisze:Ja kiedys tez uczyłam sie rosyjskiego i jakoś tam czytam ale tu potzreba by jakoś dokładnie do tego podejść. Ja nawet miałam już tłumaczenie ale z padniętym komputerem poleciało. A w tedy z rosjanami z pracy uzgadniałam.
Tu jest to z kociej strony
http://www.kitty.ru/Farmacy/Cykloferon.htm
No i prawdę mówiąć wystarczy poczytac ze zrozumieniem![]()
MAła jest i domięśniowo i podskórnie i dożylnie. Choć na opakowaniu jest tylko domięśniowo i dożylnie.
Ale jeśli ktoś by to tak porządnie przetłumaczył to byłoby super.
Zwłaszcza ten kawałek
ПОКАЗАНИЯ:
- Чума плотоядных, вирусные энтериты, папилломатоз, аденовирусный ларинготрахеит, вирусный гепатит, грипп и другие ОРЗ у собак;
- Панлейкопения, калицивирусная инфекция, ринотрахеит, хламидиоз у кошек;
- В хирургии как ранозаживляющее и противовоспалительное средство;
- При лечении вторичных иммунодефицитов после операций, при демодекозе, микозах и новообразованиях.
Bo niektórzy nie chca mi wierzyć, że to nie tylko pp
Herper też jest ale to chyba w tej ulotce z leku.
Lidka pisze:Przy okazji znacie może rosyjski? Trzebaby porzadnie przetłumaczyc ulotke cykloferonu.
Mała1 pisze:Tak tez andfor zostałas jednak na dzień dzisiejszy bez tymczasa, ups
ale proszę , niebawem, pewnie na dniach, znajdziemy dla Was kogos odpowiedniego
nie chcę na szybko dawać zagrozonego kociaka ze schroniska, który mógłby powaznie się rozchorować
Tylko nam nie uciekajcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, Google [Bot] i 784 gości