mirmilka pisze:i ja mam to samo w pracy, to jest do d..y takie głosowanie. Kto ma więcej komputerów to wygrywa![]()
![]()
![]()
Weźcie mnie nie straszcie, jeszcze nie sprawdzałam u siebie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirmilka pisze:i ja mam to samo w pracy, to jest do d..y takie głosowanie. Kto ma więcej komputerów to wygrywa![]()
![]()
![]()
ssb pisze:Czyje to jest: http://pkdt.pl/images/2p-header.jpg
Asi ?
Potrzebuję w wyższej rozdziałce bo wrzuciłem to zamiast nagłówka na stronę pkdt.pl.
lalka999 pisze:
Ja już błagam ludzi o głosy, nawet nie prosze a błagam.
kussad pisze:echtom pisze:maryjane82 pisze:ja z kolei miałam problem w pracy. Założyłam konto na mailu pracowym, dostałam link aktywacyjny, chciałam zagłosować i dostałam komunikat, że z tego komputera już ktoś głosował ;(
I to samo moja współpracowniczka! ;( nie wiem o co chodzi.
Ja też nie wiem, o co chodzi, a właśnie przegrywamy 1 głosemCzy jest szansa, że te linki aktywacyjne przyjdą z opóźnieniem?
Może macie to samo IP - tak jest u nas w pracy, czasem cały budynek może mieć to samo IP...
NITKA/KARINKA pisze:Można wycofać kandydaturę, edytując post zgłoszeniowy.
Niektórzy kandydaci traktują start na KV i obecność w ich ankiecie jako rodzaj reklamy.
Sama obecność "wewnętrznych" kandydatów z Miau czy Dogo nie jest zagrożeniem, o ile w czasie głosowania w KrakVecie nie agitują dla siebie. Większość to rozumie. Najczęściej agitują na swoich stronach, forach, wydarzeniach FB za wspólnym kandydatem
adzi pisze:uhuuuuuu![]()
![]()
![]()
866 - 919
PKDT górą !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości