Jest już domek :) oby obyło się bez zwrotów!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 17:00 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Na razie nie zapeszajac mam dwa potencjalne domki. Kotek zostaje do "poświętach" u mnie. Oby się udało!

monkfisz

Od: Śro wrz 07, 2011 18:03

Post » Czw paź 27, 2011 17:08 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 27, 2011 17:11 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Takie maleństwo na pewno szybko znajdzie dom. Super, że mimo sprzeciwów trzymasz go i szukasz domku. Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Czw paź 27, 2011 19:12 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

monkfisz pisze:Na razie nie zapeszajac mam dwa potencjalne domki. Kotek zostaje do "poświętach" u mnie. Oby się udało!

super :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 28, 2011 23:10 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Domki sie oczywiscie wycofały.
Nadal pilnie poszukuję domu dla takiego małego cetkowanego kota pięknota.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

monkfisz

Post » Pt paź 28, 2011 23:12 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

kotek jest piękny!
znajdą się nowe!
podstawa to najpiękniejsze jakie możesz zrobić zdjęcie pysia do ogłoszeń.
To bardzo ważne-ludzie się w zdjęciach zakochują na zabój!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 28, 2011 23:16 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Kotek cudowny, w typie bengalskiego. Taki przystojniak na pewno szybciutko znajdzie dom :D :ok:
Obrazek

emoka

Od: Nie paź 09, 2011 17:21

Post » Sob paź 29, 2011 0:05 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Może sprobuj porozwieszać w okolicy gdzie go znalazlas ogloszenia. Moze poprostu sie zgubil. Ja mialam dwa tygodnie temu podobna sytuacje ale z 6 miesiecznym kociakiem. Dalam mu dwa dni zeby sam znalazl droge do domu . Niestety pokrecil sie po posesji u mnie i u sasiada i wracal do mnie. Z braku czasu ogloszenia rozwiesilam po tygodniu poznym wieczorem.Nastepnego dnia z samego rana byl telefon. Okazuje sie ze kotek mieszka dwie ulice za mna. Dodam ze kotek nosil obrozke z nr telefonu niestety do mnie trafil bez niej :wink:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Sob paź 29, 2011 16:09 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Zaczynam tracic nadzieje. Własnie przygotowałam pare ogloszen papierowych i zamieszczam we wszystkich mozliwych portalach. Zwykle ludzie maja problem z oddaniem juz odchuchanych zaszczepionych, odrobaczonych kociaków, a co dopiero taka znajda. Nawet nie mam pieniedzy na kontrolna wizyte :(

monkfisz

Post » Sob paź 29, 2011 17:32 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Ktoś na górze poradził mi, żeby "skontaktować się dziewczynami z Wrocławia". Chyba tak będę musiała zrobić. Tylko jak? Jest jakiś osobny wątek wrocławski? nie jestem zbyt obyta na forum.
Chyba kiciuś będzie potrzebował domu tymczasowego zanim pójdzie do adopcji. Myślę, ze jak ktoś go weźmie, to uda mi się czasem wyłuskać jakiś grosz na ewentualne leczenie czy inne potrzeby, bo póki kot jest "u nas", to w domu jest wojna i nie mogę prosić o żadne pieniądze :(

Dzięki, korzystam wlasnie z Waszych rad ogłoszeniowych, ale ciężko będzie oddać takiego kota prosto z ulicy :(

monkfisz

Post » Sob paź 29, 2011 17:38 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

Ogłoszenia,ogłoszenia,ogłoszenia...Papierowe wywieszone w lecznicach też. Pogadaj z wetem,który kota twego leczy.Może pomoże. W tytule dodaj miasto.Więcej osób zajrzy z Wrocławia.Dziewczyny też..
Nie wyobrażam sobie ,ze wypuścisz go na powrót.To skazanie go na śmierć.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob paź 29, 2011 20:39 Re: Jeślikotek nie znajdzie domuto wróci na bruk Wrocław POMOCY

Kurde...bylismy dzisiaj we Wroclawiu. Gdybym wiedziala wczesniej:(((
Pozostaje mi trzymac kciuki za Maluszka!!!

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Sob paź 29, 2011 20:57 Re: Pomoc jeśli kotek nie znajdzie domu będę musiała go wypuscic

monkfisz pisze:Dzięki, korzystam wlasnie z Waszych rad ogłoszeniowych, ale ciężko będzie oddać takiego kota prosto z ulicy :(

Nie prawda. Ja miałam właśnie takie prosto z ulicy kotka plus 4 kociaki z koszmarnym świerzbem. Wyleczyłam je i w ciągu miesiąca wszystkie znalazły dom. 3 wyadoptowała moja weterynarz (złota kobieta) i jedno ja właśnie poprzez ogłoszenie. Trafiło mi się też takie z ulicy 4 tygodniowe i też już ma swój DS. Więcej wiary, domek się na pewno znajdzie dla :kotek: maluszka.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob paź 29, 2011 21:04 Re: Jeślikotek nie znajdzie domuto wróci na bruk Wrocław POMOCY

Ozanna1405 pisze:Kurde...bylismy dzisiaj we Wroclawiu. Gdybym wiedziala wczesniej:(((
Pozostaje mi trzymac kciuki za Maluszka!!!

No transport zawsze się znajdzie :) jesli się zdecydujesz...jest tyle osób które chętnie pomogą w dowiezieniu kota...
Wspomniałam o dziewczynach z Wrocławia,bo one szukaja domów swoim tymczasom i schroniskowym, moze akurat ktos szuka TAKIEGO KOTA...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]