RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE maluchy - już w domu stałym :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 14:59 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

No pewnie, że będziemy uważać, chłopcy są przekochani, muszą mieć fantastyczny dom :)
mar9 pisze:a bo kto to widział nosić krótkie spodenki przy takich grzdylkach, długie spodnie psze pani i bluzeczki z długim rękawkiem takoż :lol: :lol: :lol:
Mar, na NOSZĘ długie spodnie, nie doceniasz pewnych maleńkich pazurków ;) Faktem jest, że spodnie są miękkie, niezbyt grube, ale nie wiem czy i grube jeansy stanowiłyby wystarczający pancerz ;)
TanundA pisze:maluchy są u Ciebie Liwia??
spróbuje je dodać do niekochanych na fb jak będę miała więcej czasu

z Kaziem..cisza
a taki słodziak :1luvu:
U mnie. Z Kaziem cisza całkowita, a jest promowany wszędzie, gdzie się dało :(
Obrazek
Drzemka :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto paź 25, 2011 23:00 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Małe bardzo, bardzo nie chcą siedzieć w łazience. Przecież na zewnątrz jest tyle ciekawych rzeczy ;)
Zrobiłam im sporo ogłoszeń i odzew jest ogromny - ale w zasadzie tylko od osób chcących jednego kotka. A mnie się marzy wyadoptowanie dwupaku.

Liwia_

Post » Śro paź 26, 2011 15:03 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Podniosę chłopaków :)

Liwia_

Post » Śro paź 26, 2011 15:26 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Jak tam cudowne malce? :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro paź 26, 2011 16:16 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Malce mają się świetnie, ja gorzej, odbierając masę durnych telefonów ;)
Techniki ucieczki z łazienki mają już opanowane, przy czym muszę zaznaczyć, że prowodyrem jest zdecydowanie Tofik ;) On też jest bardziej gadatliwy i wszędobylski. Częściej przychodzi się przytulić, ale na krócej - chwila mruczenia, baranek, całus, kilka zmian pozycji - i biegamy dalej :) Karmelek natomiast lubi sobie poleżeć na kolanach, wystawiając całe ciałko do pieszczot. Tłuką się jak wariaci, bardzo grzecznie kuwetkują i nawet używają już drapaka :)
Zdarza się im jeszcze chodzić boczkiem ;) I praktykują cudne wyskoki z 4 łap.
Apetyt mają gigantyczny, przy każdym posiłku zachowują się, jakby nie jedli co najmniej od tygodnia...

Liwia_

Post » Śro paź 26, 2011 16:36 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia_ pisze:Malce mają się świetnie, ja gorzej, odbierając masę durnych telefonów ;)
Techniki ucieczki z łazienki mają już opanowane, przy czym muszę zaznaczyć, że prowodyrem jest zdecydowanie Tofik ;) On też jest bardziej gadatliwy i wszędobylski. Częściej przychodzi się przytulić, ale na krócej - chwila mruczenia, baranek, całus, kilka zmian pozycji - i biegamy dalej :) Karmelek natomiast lubi sobie poleżeć na kolanach, wystawiając całe ciałko do pieszczot. Tłuką się jak wariaci, bardzo grzecznie kuwetkują i nawet używają już drapaka :)
Zdarza się im jeszcze chodzić boczkiem ;) I praktykują cudne wyskoki z 4 łap.
Apetyt mają gigantyczny, przy każdym posiłku zachowują się, jakby nie jedli co najmniej od tygodnia...

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro paź 26, 2011 18:34 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Ja oczywiście jestem wielbicielką tego biszkopcika. Rudych mam dość. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro paź 26, 2011 19:12 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

a ja całe życie marzyłam o rudym ale los mnie nie obdarował :|
chyba wszystkie inne kolory tęczy stawały na mojej drodze tylko żadnego rudzielca 8)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro paź 26, 2011 20:31 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Piękni są:-)
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro paź 26, 2011 21:21 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Biszkopcik jest cudny. Do tego wygląda jak aniołek, co jest baaardzo mylące :twisted:
Broszko - nie jest to nic, czego nie dałoby się nadrobić, prawda? ;)

Chłopcy szaleją po mieszkaniu. Porobiłam trochę zdjęć, jeżeli zdążę - wrzucę jeszcze dziś.

Liwia_

Post » Śro paź 26, 2011 22:45 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Na kolanach...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zabawa i kotek- aniołek :twisted:
Obrazek Obrazek
Trochę sennie...
Obrazek Obrazek

Liwia_

Post » Czw paź 27, 2011 6:40 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia_ pisze:Trochę sennie...
Obrazek Obrazek

sama słodycz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw paź 27, 2011 8:46 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

jakie cudności :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Liwia_ pisze:Broszko - nie jest to nic, czego nie dałoby się nadrobić, prawda? ;)

Tak, masz rację :ok:
Ale jednak mam takie trochę mieszane uczucia że chcę tym razem przygarnąć kotka o określonym kolorze :roll:
Dotąd zawsze przygarnialiśmy takie jakie stanęły potrzebujące na naszej drodze i kolor nie miał żadnego znaczenia, choć zawsze gdzieś tam w głębi ducha było mi żal że i tym razem nie rudy...

Myślę że Wy, prowadzące DT macie fajnie - tyle różności się przewija przez Wasze domy :kotek:
Ale ja bym nie mogła... Nie potrafiłabym się rozstać i wszystkie tymczasy zostałyby u mnie :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw paź 27, 2011 10:10 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

z ogromnym wstydem melduje sie dopiero teraz na wątku
:oops:
miałam ciężkie dwa dni kocie-sorrrryyy

jak fajnie je widzieć bezpieczne
:mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw paź 27, 2011 10:19 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Cuda :1luvu: Nie można nie kochać
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

[poprzednia][następna]