Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS w każdej ilości...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 12:40 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

Kochani i kochane, my przepraszamy, ale nie możemy się ni cholery ogarnąć z rzeczywistością. wracamy do domu o takiej porze, że nawet wypad na Gersona nie jest realny, a koty nas niedługo poznawać przestaną :?

trzymajcie sie jakos logistycznie... :ok:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Wto paź 25, 2011 13:13 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

Uprzejmie informuję, że niejaka zabers uszyła kocie posłanka i dochód przeznaczyła na JoKota.
Nabywca wczoraj zrobił przelew na fundacyjne konto 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Wto paź 25, 2011 13:20 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

bardzo uprzejmie dziękujemy wykonawcy i nabywcy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto paź 25, 2011 17:18 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

Tak jest, dziękujemy :1luvu:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto paź 25, 2011 19:44 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

witam, przychodzę z prośbą
czy jesteście w stanie jakkolwiek pomóc temu kocurowi: viewtopic.php?f=1&t=134836 ?
nie wiem jak bardzo poważny jest Jego stan i czy potrzebuje specjalistycznego leczenia, ale zemdlał mi podczas karmienia. Szukam dla Niego pomocy weta i transportu by Go tam dowieźć (również kastracja wchodzi w grę, to mogę załatwić przez Koterię, ale kot musi być zdrowy)
Po wszystkim może wrócić na swoje miejsce, nikt Go nie nęka, jedzenie ma dostarczane, nie musi szukać DS
ze swojej strony pomogę, jeśli i jak tylko bedę mogła

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto paź 25, 2011 22:10 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

Aia - nie znajdę Ci transportu na cito, zwłaszcza w godzinach pracy (a piszesz że wtedy on zawsze jest). możesz zawieźć go sama do Boliłapki i poprosić o przegląd na Jokota? piszę do nich maila, że możesz się pojawić i że o tym wiem.

ja jutro jestem niedostępna całkiem, więc jakby co musisz kontaktowac się z Agneską lub Alebą.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto paź 25, 2011 22:33 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

jopop pisze:Aia - nie znajdę Ci transportu na cito, zwłaszcza w godzinach pracy (a piszesz że wtedy on zawsze jest). możesz zawieźć go sama do Boliłapki i poprosić o przegląd na Jokota? piszę do nich maila, że możesz się pojawić i że o tym wiem.

ja jutro jestem niedostępna całkiem, więc jakby co musisz kontaktowac się z Agneską lub Alebą.

Ok, dziękuję Jopop.
Wiem, że z tymi godzinami ciężko... Będę szukała transportu i mam nadzieję, że jutro uda się kocura złapać i dowieźć bezpiecznie do lecznicy.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto paź 25, 2011 23:50 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

Mam legowisko - w sensie stelaż wiklinowy. Duży, dla psa wielkości Gersi na moje oko. Mogę wyłożyć jakimiś materiałami. Fajny, bo niski i nie musiałaby się wspinać.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro paź 26, 2011 23:29 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS dla kociąt i kotów

Albo jutro albo za tydzień wyląduję na kilka dni w szpitalu. Mam nadzieję, że do Was wrócę :twisted: tym niemniej - przez jakiś czas będę całkowicie niedostępna. Potem zresztą też na pewien czas wypadnę z działań, zwłaszcza związanych z bakteriami i grzybami :twisted:

w związku z tym proszę o załatwianie wszelkich spraw fundacyjnych z Alebą lub Agneską.

I proszę zbytnio nie rozrabiać :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro paź 26, 2011 23:59 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS dla kociąt i kotów

I Was przepraszam za nie pisanie w temacie ale zwracam się z ogromną prośbą do Was o zagłosowanie na nas!

Zwycięzcą październikowej ankiety wewnętrznej dot. Krakvetu Forum Miau zostały wolontariuszki, opiekujące się bezdomnymi zwierzętami Trójmiasta, tworzące
Pomorski Koci Dom Tymczasowy

Przed nami drugi, trudniejszy etap - ankieta schronisk na Forum KrakVetu.
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14300
W ubiegłym miesiącu nie udało się i wspólny kandydat przegrał.
Głosujemy na pozycję 8 (ósmą) - Pomorski Koci Dom Tymczasowy z Trójmiasta.

Banerek głosowania na PKDT w KrakVecie
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14300][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KV_PKDT.jpg[/img][/url]

Wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=274723615893169

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Październik 2011”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 8 (ósmą) Pomorski Koci Dom Tymczasowy Trójmiasto i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Czw paź 27, 2011 6:07 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS dla kociąt i kotów

a mi się wyświetla, że temat (ten z ankietą na forum krakvetu) jest zamknięty i nie mogę zagłosować. Ani z mozilli ani z explorera.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw paź 27, 2011 7:58 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS dla kociąt i kotów

Bo temat jest zamknięty i nie można w nim PISAĆ.
Ale głosować tak.

I jest to bardzo potrzebne, bo Tarnów dogania :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw paź 27, 2011 8:54 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS dla kociąt i kotów

Tarnów wcale nie jest taki zły... tam tyż są fajne kotecki.
nasza przegrana w sumie będzie w pewnej mierze wygraną. Taką moralną.
Nie skreślajcie Tarnowa...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

[poprzednia][następna]