PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 20:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

CoToMa pisze:Przekazuję gorące pozdrowienia od Merlina :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Jutro chłopak będzie w telewizji :P

A w jakiej sprawie?
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro paź 26, 2011 21:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Jest sprawa :( Może znacie kogoś, kto jest z okolic Szczecina? Pomoc potrzebna
viewtopic.php?f=1&t=133478&start=90 :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro paź 26, 2011 22:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Piszę w waszym wątku nie na temat, na swoje usprawiedliwienie dodam, że mam 8 czarnych kotów :oops:

Zwracam się z ogromną prośbą do Was o zagłosowanie na nas!

Zwycięzcą październikowej ankiety wewnętrznej dot. Krakvetu Forum Miau zostały wolontariuszki, opiekujące się bezdomnymi zwierzętami Trójmiasta, tworzące
Pomorski Koci Dom Tymczasowy

Przed nami drugi, trudniejszy etap - ankieta schronisk na Forum KrakVetu.
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14300
W ubiegłym miesiącu nie udało się i wspólny kandydat przegrał.
Głosujemy na pozycję 8 (ósmą) - Pomorski Koci Dom Tymczasowy z Trójmiasta.

Banerek głosowania na PKDT w KrakVecie
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14300][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KV_PKDT.jpg[/img][/url]

Wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=274723615893169

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Październik 2011”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 8 (ósmą) Pomorski Koci Dom Tymczasowy Trójmiasto i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Czw paź 27, 2011 2:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ja zagłosowałam.

Na ręce wszystkich pragnę podziękować villemo za wsparcie w adopcji kotki ze Szczytna (obecnie przebywa w Górznie) oraz pomoc w załatwieniu wizyty weterynaryjnej oraz rekomendację u weta.
Renifer jutro jedzie z panem Andrzejem i kotką Majką do weta w Brodnicy.

Mam nadzieję, że nic poważnego się nie zdarzyło.

Dziękuję raz jeszcze
I za Majkę :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw paź 27, 2011 5:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ja też już zagłosowałam.

Sytuacja jest nieciekawa. Grozi nam kolejna przegrana.
Do roboty dziewczyny. :mrgreen:
Jeśli któraś jeszcze nie głosowała ( a chce głosować na kandydata miau ) , to teraz jest dobry moment.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw paź 27, 2011 6:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Też zagłosowałam - na tę chwilę +13 głosów różnicy

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw paź 27, 2011 6:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Mój głos 801

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw paź 27, 2011 7:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

meksykanka pisze:Ja zagłosowałam.

Na ręce wszystkich pragnę podziękować villemo za wsparcie w adopcji kotki ze Szczytna (obecnie przebywa w Górznie) oraz pomoc w załatwieniu wizyty weterynaryjnej oraz rekomendację u weta.

Dziękuję raz jeszcze

meksykanko witaj na wątku czarownic :ok:
A Siostra prezes czemu się nie chwali,że ma jakieś zasługi heee?
To o tą kotkę tri chodzi ?
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw paź 27, 2011 7:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

becia_73 pisze:
meksykanka pisze:Ja zagłosowałam.

Dziękuję raz jeszcze

meksykanko witaj na wątku czarownic :ok:
A Siostra prezes czemu się nie chwali,że ma jakieś zasługi heee?
To o tą kotkę tri chodzi ?

Siostra Prezes Cichociemna :mrgreen:

Merlinek w TV :?: Co, gdzie jak :?: :?: :?:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw paź 27, 2011 11:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

oj tam, oj taaaam....
pośredniczyłam w adopcji, a teraz umówiłam weta - wielkie mi zasługi :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 27, 2011 12:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Siostry ile się tu dzialo...
Odnośnie jedzenia to niestety teraz tak jest :( polecam jeszcze kauflanda,też ma wysokie zawartości tego co dany produkt powinien zawierać :)
Joarkadio jak nasza mała czarownica? Co za lekarka :l następnym razem jak odpukać będzie taka sytuacja to zażądaj pisemnego odnowienia przyjęcia na oddział czy wykonania usługi wraz z pieczątką placówki i oczywiście lekarza... Często wtedy miekna a jak nie to masz podstawę do roszczeń prawnych... Ale oby nie było to potrzebne nigdy więcej. Trzymam kciuki za Karinkę.
A u mnie coraz weselej z maluchami tylko ich mama wszystkiego się boi :(

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Czw paź 27, 2011 13:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

O cieniu, ale sie dzialo... Joarkadio mam nadzieje ze z malutka wszystko ok i ze rozmowa o prace przebiegla pomyslnie. Kciuki mocne za wszystkich potrzebujacych :ok:

Ja dzis wyjde z domu po raz pierwszy, musze zalatwic sprawe ze zwolnieniem, wiec sie zbieram wlasnie i pomalu wychodze z domu. Piekne slonce, cieplo i inwazja biedronek - koty szaleja bo firanki i okna staja sie najbardziej atrakcyjnym miejscem w domu.

Co do jedzenia... no niestety takie mamy czasy, ze naturalne oznacza najmniej chemiczne. A ze reklama dzwignia handlu... ja tez podzielam dobre zdanie o produktach Pilosa, w Krakowie kupowalismy glownie w Lidlu, bo Tesco sie spsulo bardzo i przestalo miec dobre ceny dla moich ulubionych produktow. A poza tym czesto zdarzalo sie ze produkty byly zle przechowywane.
Tu kupuje w Biedronce (maja polskie produkty, przetestowane i zawsze moge przczytac zawartosc bo jest po polsku), Carefour Ekspresie - maja super dostaagawcow warzyw pomidory mieli boskie :) Czasem zagladam do Aldi, po wode mineralna... Kaufland tez jest w porzadku, no i czasami Auchan/Simply.
Do innych marketow mam daleko ale moze to i lepiej... jak za duzy wybor to sie czlowiek gubi.

Dobrego dnia!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw paź 27, 2011 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

U mnie LIDL otwierają dopiero w połowie grudnia i nie mogę się doczekać!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 27, 2011 13:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Karinka rozrabia.... zarządała jedzenie o 4 rano, drugiego śniadania o 7, trzeciego o 11... a teraz wypoczywa po obiadku :mrgreen:
Uśmiecha się coraz szerzej.... a ja coraz częściej słyszę jej krzyk MAMA.... (jak płacze to zawodzi "ma" zamiast aaaa).... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw paź 27, 2011 13:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Tarłem, tarłem aż dotarłem :mrgreen:

Panowie od łącza spisali sie na medal :ok:

Heca nieziemska. Przez jeden kran z gorącą wodą, zostawiony przez nieuwagę, kiedy nie było wody, zalane prawie trzy kondygnacje budynku, do którego przylega moja hala 8O
Ucierpiało troche papierów ale bez cudów. Za to budynek do kapitalki bo to sobie cichcem przesiąkało przez prawie cała noc 8O
Ogólnie wesolutko. Tym razem dotyczy mnie to tylko formalnie, w temacie osuszania kwitów ale gdzie tam temu do powodzi w 2001 :mrgreen:

Przypominam niniejszym, że głosowanie trwa :!: Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]