Moderator: Estraven

i tyle długowłosych
 i tyle długowłosych  do kompletu brakuje tri colorki
do kompletu brakuje tri colorki  bo szylkretki już są
 bo szylkretki już są 
 Jak maluchy znajdą nowe domy to i tak mi zostanie 10 stałych.. No! Może 11, bo nie wiem jak to będzie z Rysiem
  Jak maluchy znajdą nowe domy to i tak mi zostanie 10 stałych.. No! Może 11, bo nie wiem jak to będzie z Rysiem 
Lilianna J-wie pisze:Niee...Ja już dziękujęJak maluchy znajdą nowe domy to i tak mi zostanie 10 stałych.. No! Może 11, bo nie wiem jak to będzie z Rysiem
 wiem i tak Masz za dużo kotów.
 wiem i tak Masz za dużo kotów.
Lilianna J-wie pisze:Dobrze powiedziane ZA DUŻO ale co zrobić jak nikt nie chciał przygarnąć takich odmieńców? Nany też nikt nie chciał, chociaż to pers, bo trzeba by było włożyć trochę wysiłku,żeby ją doprowadzić do stanu używalności, teraz : ojej jaki piękny kot, skąd go masz.. Karina była moim drugim kotem, uczyłam ją chodzić i wiem,że kiedyś przyjdzie czas,że będę musiała ją uśpić,żeby się nie męczyła ale na razie nie chcę o tym myśleć.. Ot, same takie kalectwa życiowe..Chyba tylko Dżina jako jedyna jest super zdrowa
 ja mam jedną kalekę poszkodowaną bo człowiek persicę luzem niewysterylizowaną wypuszczał
 ja mam jedną kalekę poszkodowaną bo człowiek persicę luzem niewysterylizowaną wypuszczał  i dopiero jak duży drapak dostała nauczyła się normalnie poruszać,ale ja z nią nie daję rady bo jej wszystko już dolega.Od urodzenia
 i dopiero jak duży drapak dostała nauczyła się normalnie poruszać,ale ja z nią nie daję rady bo jej wszystko już dolega.Od urodzenia  Jest za młoda by mi umrzeć,jak porzedniczka w wieku 6 miesięcy
 Jest za młoda by mi umrzeć,jak porzedniczka w wieku 6 miesięcy 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości