Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 17:25 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

doro27 pisze:Wysłałam maile do wszystkich znajomych, indywidualnie do każdego ;) Teraz zaczepiam ich, czy zagłosowali ;)
Wysłałam maile do wszystkich naszych zawodowych kontrahentów, współpracowników, inwestorów, z adresu Pracowni ;) Powiem Wam, że jestem bardzo zaskoczona pozytywnym odzewem od ludzi, z którymi miałam dotychczas tylko kontakty zawodowe.
Byłam u wszystkich sąsiadów w klatce schodowej, którzy mają dostęp do netu. Zaliczyłam przy okazji kilka kaw i dwa kawałki ciasta ;) Moja siostra odnowiła znajomości z podstawówki...
Rozesłałyśmy z Moniką prawie 300 maili z listy kontaktowej i cały czas odbieram odpowiedzi. Niezła zadyma się rozkręciła ;)
Mam jeszcze kilka głosów w zanadrzu, moi bliscy znajomi też, ale problem jest z miejscem, z którego da się głosować... Jeden adres IP na jeden głos to mało...

Ja też walczę. W pracy zaczęła się wielka mobilizacja, a zwierzolubna pani sekretarz Koła Przewodników siedziała całe popołudnie przy kompie, rozsyłając maile. Jeden sąsiad-kociarz zaagitowany, druga sąsiadka-kociara z licznym gronem znajomych wraca w sobotę i też ją włączę. Odszukam jeszcze adresy znajomych tłumaczy i roześlę maile. Boję się tylko, żeby ludzie z tym IP czegoś nie pochrzanili i nie głosowali gromadnie z jednego kompa :?

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Śro paź 26, 2011 18:49 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Załatwiłam kolejne 2 głosy - wetek z DrVet, też będą dalej agitować.
Ale to wszystko mało, doganiają nas :x .
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro paź 26, 2011 19:01 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Właśnie wróciłam od weta. Mały Guzik po 2 tyg antybiotyku ma znowu prawie 40st :(
Jutro rano ma mieć zrobione testy :cry:
Dobrze, że chociaż Szpilka, małe półdiablę, już zdrowa.
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Śro paź 26, 2011 19:36 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

też odnawiam wszystkie możliwe kontakty. Koleżanka na facebooku ma 600 znajomych....może chociaż 100 zagłosuje :1luvu:
Obrazek

mirmilka

Od: Śro maja 17, 2006 11:55

Post » Śro paź 26, 2011 19:46 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

magradz pisze:Właśnie wróciłam od weta. Mały Guzik po 2 tyg antybiotyku ma znowu prawie 40st :(

biedactwo ;(

maryjane82

Od: Nie paź 03, 2010 16:09

Post » Śro paź 26, 2011 19:48 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

mamy obecnie 7 głosów przewagi ;(
ja cały czas wysyłam na fejsie prywatne wiadomości do listy podesłanej mi przez Marlenę ("Lubiaczy").
Do moich znajomych wysłałam wszystkich..., w pracy do całego działu, na forum motocyklowym też (admini przymknęli oko i nie wywalili spamu ;P)
Nie mam już pomysłów...

maryjane82

Od: Nie paź 03, 2010 16:09

Post » Śro paź 26, 2011 20:05 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Kurcze, mi też kończą się pomysły...
Otrzymuję sygnały od ludzi, że czasem jest tak, że mimo prawidłowej rejestracji na pocztę nie przychodzi link do aktywacji na forum krakvet - wtedy nie można z danego maila zagłosować, bo na krakvecie nie można się zalogować (bo dany użytkownik nie jest aktywowany) i na na nowo nie można się zarejestrować (bo z danego maila już był rejestrowany użytkownik) i co wtedy robić? Napisac maila do administratora forum krakvet? Ale gdzie tam jest jakiś kontakt do admina?!? - ja nie widzę :?
Na naszej stronie fb też ktoś pisał, że linku na aktywującego na maila nie dostał.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro paź 26, 2011 20:36 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Miałam okazję poznać Was przy akcjach z kotami i też głosuję, agituję wśród młodych ludzi, którzy przychodzą do mnie na korepetycje, uaktywniłam mojego TŻ i trzymam kciuki :ok:

anka13

Od: Sob paź 31, 2009 23:40

Post » Śro paź 26, 2011 20:47 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

mpacz78 pisze:Kurcze, mi też kończą się pomysły...
Otrzymuję sygnały od ludzi, że czasem jest tak, że mimo prawidłowej rejestracji na pocztę nie przychodzi link do aktywacji na forum krakvet - wtedy nie można z danego maila zagłosować, bo na krakvecie nie można się zalogować (bo dany użytkownik nie jest aktywowany) i na na nowo nie można się zarejestrować (bo z danego maila już był rejestrowany użytkownik) i co wtedy robić? Napisac maila do administratora forum krakvet? Ale gdzie tam jest jakiś kontakt do admina?!? - ja nie widzę :?
Na naszej stronie fb też ktoś pisał, że linku na aktywującego na maila nie dostał.

Maile mogą być w spamie - trzeba sprawdzić maila na stronie - nie przez program pocztowy. Tak mi identyfikowało np. powiadomienia z miau :?
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Śro paź 26, 2011 20:50 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

mpacz78 pisze:Kurcze, mi też kończą się pomysły...

A ten Marek, który zakłada wątki, nie jest adminem? Też jestem podłamana, że mimo zaangażowania tylu osób nie przybywa głosów :cry: W tej chwili mamy tylko 4 przewagi. Pomysłów trochę mam, ale jeśli się nie przełożą na głosy, to lipa.
PS. Właśnie podglądam, że Magradz dobrze prawi o tym spamie.

echtom

Post » Śro paź 26, 2011 21:05 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Dziewczyny zróbmy spotkanie w piatek na 19 w caffe anioł, ok?
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Śro paź 26, 2011 21:07 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Nie ma w spamie. Wogóle nie ma :(
A jaki jest mail do tego Marka co zakłada wątki?
Przeciez jak się nie jest zalogowanym na krakvecie do nie można do niego napisać pw :(
A zalogować sie nie można, bo się nie ma linka na mailu i błędne koło - już kilka osób zgłosiło mi ten problem, może być on powszechniejszy, tylko nie każdemu chce się pisać.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro paź 26, 2011 21:07 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Marlon pisze:Dziewczyny zróbmy spotkanie w piatek na 19 w caffe anioł, ok?

Dla mnie OK
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro paź 26, 2011 21:14 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

mpacz78 pisze:Nie ma w spamie. Wogóle nie ma :(
A jaki jest mail do tego Marka co zakłada wątki?
Przeciez jak się nie jest zalogowanym na krakvecie do nie można do niego napisać pw :(
A zalogować sie nie można, bo się nie ma linka na mailu i błędne koło - już kilka osób zgłosiło mi ten problem, może być on powszechniejszy, tylko nie każdemu chce się pisać.

A ktoś z nas zalogowanych nie może zgłosić problemu?

echtom

Post » Śro paź 26, 2011 21:14 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

mpacz78 pisze:
Marlon pisze:Dziewczyny zróbmy spotkanie w piatek na 19 w caffe anioł, ok?

Dla mnie OK

Dla mnie też.

echtom

[poprzednia][następna]