Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Dobry wieczór wszystkim!
ula-misia pisze:Och Wy maupy jedne![]()
Nózki podziabane, doprawione,przegotowane i ponalewane do miseczek
teraz stygną i do lodówki
Jutro Julek jedzie do Jaculka/on nie może przyjechać/i dzisiaj szykowałam od samego rana duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużą wałówkę, nóżki też dostanie
Danusia pisze:ula-misia pisze:Och Wy maupy jedne![]()
Jutro Julek jedzie do Jaculka/on nie może przyjechać/i dzisiaj szykowałam od samego rana duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużą wałówkę, nóżki też dostanie
Dobra mateńka z Ciebie![]()
a ja też podjadłam
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Och Wy maupy jedne![]()
a ja też podjadłam
nie wiem, czy dobra ale dla niego zrobiłabym więcej i jeszcze więcej-taka jestem gupia
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Och Wy maupy jedne![]()
a ja też podjadłam
nie wiem, czy dobra ale dla niego zrobiłabym więcej i jeszcze więcej-taka jestem gupia
Młoda ma nocki, a młody ma zapalenie oskrzeli, na L4 jest![]()
zatem kolacje jada u nas. Dziś zrobiłam Jego ulubioną zapiekankę z makaronu szynki i sera, ja też zresztą to lubię
ula-misia pisze:nie chcę się wymądrzać ale jak kaszle to dobry jest syrop z buraka/nie wiem czy znasz?/
Danusia pisze:ula-misia pisze:nie chcę się wymądrzać ale jak kaszle to dobry jest syrop z buraka/nie wiem czy znasz?/
znam tylko z cebuli.
A z buraka jak sie robi?
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:nie chcę się wymądrzać ale jak kaszle to dobry jest syrop z buraka/nie wiem czy znasz?/
znam tylko z cebuli.
A z buraka jak sie robi?
świeży buraczek, umyty przekroić na pół, wydrążyć ze środka ok. 2 cm i włożyć tam łyżeczkę miodu, wstawić do lodówki na 12 godzin, codziennie wydobywa się sok-syrop
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:nie chcę się wymądrzać ale jak kaszle to dobry jest syrop z buraka/nie wiem czy znasz?/
znam tylko z cebuli.
A z buraka jak sie robi?
świeży buraczek, umyty przekroić na pół, wydrążyć ze środka ok. 2 cm i włożyć tam łyżeczkę miodu, wstawić do lodówki na 12 godzin, codziennie wydobywa się sok-syrop
no bardzo ciekawy przepis![]()
Miód mam, jutro kupię buraki.
ula-misia pisze:no nic, jestem padnięta idę spać-dobrej nocki Wszystkim i każdemu z osobna![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości