cały dochód z pozostałości bazarkowych zostanie podzielony po równo dla Kociego Hospicjum u Agn

i na renala i conva dla mojego prawie 17 kocurka Emira, który podczas mojej niobecności cieżko zachorował, dzięki pomocy Agn, która uratowała mu zycie pomaleńku Emir staje na "łapy"
kilka kosmetyków z wyższej półki Avon podarowanych przez Gosię G.
na początek pachnidła :
1.

zapach Slip Into... za mniej niż połowę ceny z katalogu czyli 40 złotych
2.

nowość dostępna dopiero od katalogu 15 zapach Outspoken by Fergie Intense za mniej niż połowa ceny katalogowej czyli 40 złotych
mam też miniaturkę Outspoken 7 mililitrów cena 7 złotych

miniaturka SPRZEDANA dagmara-olga
3.

również nowy zapach Little red dress cena 40 złotych (troszkę mniej niż katalogowa)
4.
nowość krem Genics z serii Anew - z ulotki informacyjnej :
technologia youth Gen stymuluje gen młodości w skórze, by wyzwolić m.in. kolagen i kwas hialuronowy do stosowania raz dziennie, nie znalazłam żadnych ograniczeń wiekowych do stosowania tego kremu w ulotce, sama wypróbowałam na sobie dobrze się wchłania skóra wydaje się być ładniejsza minimalizuje przebarwienia
cena sporo niższa niż katalogowa 40 złotych, dostępne dwie sztuki kremu

SPRZEDANY Pietrucha

SPRZEDANY kasiek252
5.

podwójny program liftingujący pod oczy i na powieki cena jedyne 25 złotych posiadam 2 sztuki
6.
z serii Planet Spa rewitalizujące kapsułki do twarzy z japońską sake i ryżem cena 12 złotych

SPRZEDANE kasiek252
7.
śródziemnomorskie serum na szyję i dekolt z oliwą z oliwek cena 15 złotych

SPRZEDANE kasiek252
8.
lawendowa maseczka do stóp cena 8 złotych

SPRZEDANA Danzig
9.

piękny kolorystycznie błyszczyk z drobinkami 24 k złota w kolorze pink - minimalnie jaśniejszy niż na zdjęciu
cena 10 złotych posiadam 2 sztuki
10.

solidny bardzo pakowny kuferek na kosmetyki w kolorze ciemnego fioletu, aparat przekłamał kolor - cena 15 złotych
11.
mam problem ze zrobieniem zdjęcia dlatego dokładnie opisze co to jest
z serii Naturals balsam do ust, na łokcie i skórki u paznokci (coś podobnego ma Oriflame) z woskiem pszczelim pojemność 15 ml cena 7 złotych

SPRZEDANY dagmara-olga
to by było wszystko
podane ceny są cenami KUPTERAZ - kupującego proszę o pokrycie kosztów wysyłki listem poleconym w bezpiecznej kopercie
Zapraszam[/quote]