KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 17:52 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

kamari pisze:Gosiu, u nas dzisiaj bardzo optymistycznie, czego i wam życzę :ok: :ok: :ok:

Byłam, widziałam...ja póki co optymistycznie się nie nastawiam, zobaczymy, co jutro doktor powie :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro paź 26, 2011 17:53 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

kotx2 pisze:jestem i witam :kotek:

Witam :D !
I jak, przeżyłaś dzisiejszy dzień?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro paź 26, 2011 17:54 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

vip0 pisze:
kamari pisze:Gosiu, u nas dzisiaj bardzo optymistycznie, czego i wam życzę :ok: :ok: :ok:

Byłam, widziałam...ja póki co optymistycznie się nie nastawiam, zobaczymy, co jutro doktor powie :? .

Nie łam się, będzie dobrze :ok: :ok: :ok: Po prostu musi być, nie ma innej opcji :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 26, 2011 17:55 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Lidka pisze:Jeśli mogę coś doradzić w sprawie tej 15.
Calkiem dobrze sie sprawdza w charakterze podłoża do kuwet papier z niszczarek. Jeśli macie znajomych pracujących w biurach to warto załatwić. Ja w piwnicy robie tak, że nawet sypię do pudełek przeciętych na pół. Wystarczy kawałek worka foliowego, na to kawałek gazety i na to ten papier. Najlepszy jest ten drobniutki, ciety na małe strzępki. Bo ten w pskach jakos nie bardzo. Sprzatanie to moment - zwinięcie gazety i do śmieci. Dobrze jest troszkę podsypać neutralizatorem zapachu. Np takim
http://allegro.onet.pl/super-benek-poch ... 65661.html

Jako odawniacz najlepszy z tych, które próbowałam jest ten używany często przez hodowców
http://germapol.istore.pl/pl,product,13 ... aczem.html
Albo
http://allegro.onet.pl/neutralizator-za ... 51380.html

Niestety w sprawie jedzenia nie da sie tak fajnie zminimalizowac kosztów:(

Lidziu, nie wiem, jak z tym będzie...pani Bożenka ma panią, która się nią opiekowała przy poprzednim złamaniu, ale teraz nie wiem....
Póki co, nie mam żadnej wiadomości od Agaty, może potem wejdzie na forum...

vip

Post » Śro paź 26, 2011 17:58 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Weszłam do domu tyle co, muszę ogarnąć własne koty i napiszę co i jak.
najszczesliwsza

Post » Śro paź 26, 2011 17:59 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

najszczesliwsza pisze:Weszłam do domu tyle co, muszę ogarnąć własne koty i napiszę co i jak.

Spokojnie, zrób, co masz zrobić, nie pali się.

vip

Post » Śro paź 26, 2011 17:59 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

vip0 pisze:

nie było aż tak zle,wszystko sie jakos ułozyło :D ...ale to tylko jeden z wielu cięzkich dni heh :wink: odsapnę mniej wiecej za dwa tygodnie :? i psychicznie i finansowo :ok: dziś dzwoniła moja pani ginekolog :strach: i okropnie mnie wystraszyła,bo zawsze dzwoni do swoich pacjentów,gdy cos się dzieje niedobrego...na szczescie miała dla mnie dobre wiesci,po prostu zapomnialam odebrac wyniki ...od dwóch tygodni o nich pamiętam :oops: :D ,przy okazji umowiłam się na kolejna wizytę,a pod koniec przyszłego tygodnia będę miec jeszcze większy młyn :roll: a kiedy groby posprzatac mam to nie wiem :oops:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro paź 26, 2011 18:01 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:

nie było aż tak zle,wszystko sie jakos ułozyło :D ...ale to tylko jeden z wielu cięzkich dni heh :wink: odsapnę mniej wiecej za dwa tygodnie :? i psychicznie i finansowo :ok: dziś dzwoniła moja pani ginekolog :strach: i okropnie mnie wystraszyła,bo zawsze dzwoni do swoich pacjentów,gdy cos się dzieje niedobrego...na szczescie miała dla mnie dobre wiesci,po prostu zapomnialam odebrac wyniki ...od dwóch tygodni o nich pamiętam :oops: :D ,przy okazji umowiłam się na kolejna wizytę,a pod koniec przyszłego tygodnia będę miec jeszcze większy młyn :roll: a kiedy groby posprzatac mam to nie wiem :oops:

A to cię nastraszyła 8O !
Całe szczęście, że ja groby posprzątałam wcześniej...teraz raczej nie dałabym rady.

vip

Post » Śro paź 26, 2011 18:04 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

To ja jeszcze z uporem maniaka o ciepełku:)
Czy masz taryfę nocną:)
Mógłby byc grzejnik olejowy do wzięcia. Taki panel. Nie nowy ale za to za darmo. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro paź 26, 2011 18:06 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Lidka pisze:To ja jeszcze z uporem maniaka o ciepełku:)
Mógłby byc grzejnik olejowy do wzięcia. Taki panel. Nie nowy ale za to za darmo. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać.

Niestety nie mam, mam normalną taryfę i rozliczenia półroczne :( .

vip

Post » Śro paź 26, 2011 18:11 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

vip0 pisze:

jakie masz ogrzewanie :?:

kotx2

Post » Śro paź 26, 2011 18:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Takie grzejniki są bardzo ciepłe i ciągną dużo energii :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 26, 2011 18:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:

Ano piec mam kuchenny...i musi ogrzać wszystko...

vip

Post » Śro paź 26, 2011 18:14 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Dobra, chwilowo łazienka zajęta, więc kuwety muszą poczekać, choć zachwytu u kotów z tego powodu nie widzę...

Byłam w szpitalu u pani Bożeny. Ona w innym świecie żyje, tylko koty i koty... Nie martwi się o siebie, tylko o koty. Nie martwi się, czy będzie chodzić w ogóle, martwi się kto nakarmi koty... Jak wychodziłam to ważyły się losy kiedy operacja, bo jest konieczna, leżała dziś z jakimś ciężarkiem i drutem w nodze brr... Ona jest jak dziecko w ciele dorosłego. Potrzebuje pomocy we wszystkim. To co u niej w domu dziś zastałam i jak tam to wszystko wygląda nie będę komentować. Dałam kotom dziś jeść i jest okej. Jutro będą inne osoby tam jeździć, bo ja od jutra jestem niedostępna od rana (Małgosia wie...). Wieczorem będzie jeździła tam Mańka.

Będę karmiła koty na Wolności w 3 bramach.
Do karmienia mam profesjonalnego pomocnika. Myli mu się słowo "karmiciel" i "właściciel", obawiał się też przez chwilę szczurów...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Małgosia mam nadzieję, że nie pogniewasz się za zaśmiecanie wątku :wink:

Dostałam karmę dla tych kotów do dokarmiania, Ania Kubica odsypała mi na kilka dni karmy swoich kotów dla moich. W tej chwili jestem w sytuacji, z której nie widzę wyjścia, nie mam na żarcie dla moich kotów, nie mam na nic... Nie będę płakała, nic płacz nie da...
najszczesliwsza

Post » Śro paź 26, 2011 18:15 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

vip0 pisze:
kotx2 pisze:
vip0 pisze:

Ano piec mam kuchenny...i musi ogrzać wszystko...

na prad :?: :roll:

kotx2

[poprzednia][następna]