Dzisiaj poszły 3 kotki. Rumcajs, Rudy kocurek i Mała tri. Jest mała Ruda ta z chorym oczkiem i niebieska, żeby było ciekawie mam też jej siostrę .Wkleję fotki. Póki co ogłoszenia powywieszane w sklepach Zoologicznych w lecznicy i na naszym portalu.
U nas dzis bez adopcji. Mała Ruda znowu zaczęła coś kichać.Jutro znowu do weta. Niebieskie szaleją,ciężko im zrobić zdjęcia . bo mają ADHd. Dorwały mały klinik styropianu i była jazda...dla nich ..pół dnia zamiatałam , bo ciężko zebrać to dziadostwo.
Nie widziałam dawno takich cudów Do mnie to zawsze jakieś paskudy się przyplątają - oczywiście żartuję bo kocham wszystko w co się kotem zwie, ale czasem mógłby mnie jakiś piękny okaz nawiedzić
"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu." Ernest Hemingway
cypisek pisze:U nas dzis bez adopcji. Mała Ruda znowu zaczęła coś kichać.Jutro znowu do weta. Niebieskie szaleją,ciężko im zrobić zdjęcia . bo mają ADHd. Dorwały mały klinik styropianu i była jazda...dla nich ..pół dnia zamiatałam , bo ciężko zebrać to dziadostwo.
Cypisek ma monopol na takie cuda do mnie też trafiają same popaprańce i do tego zasmarkane po same uszy