zwierzak08 pisze:Fasolko, przechlapane, roleta zewnętrzna, dobrze, że kasy nie macieNie wiem co bym zrobiła, teraz jak tylko opuszczą roletę wewnętrzną to zaraz walę w nią łapą
![]()
U nas byłaby na zewnątrz. No, ale nie będzie

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zwierzak08 pisze:Fasolko, przechlapane, roleta zewnętrzna, dobrze, że kasy nie macieNie wiem co bym zrobiła, teraz jak tylko opuszczą roletę wewnętrzną to zaraz walę w nią łapą
![]()
kokocha pisze:Cześć Kito! jak się masz? Masz trochę, choć trochę słońca? U nas pochmurno bardzo
Władzio
MaryLux pisze:MiaudoberekJa nawet pozowlę się skujać, ale nie chcę, żeby ta brzdąca 4-letnia się na to gapiła!
Inka
MalgWroclaw pisze:zwierzak08 pisze:Fasolko, przechlapane, roleta zewnętrzna, dobrze, że kasy nie macieNie wiem co bym zrobiła, teraz jak tylko opuszczą roletę wewnętrzną to zaraz walę w nią łapą
![]()
U nas byłaby na zewnątrz. No, ale nie będzie![]()
Fasolka
Danusia pisze:Czesć Kiteczko
zwierzak08 pisze:A to Ci smutno Fasolko, że nie będzie tej rolety zewnętrznej, to chyba dobrze, co?
MalgWroclaw pisze:zwierzak08 pisze:A to Ci smutno Fasolko, że nie będzie tej rolety zewnętrznej, to chyba dobrze, co?
Duża mówi, że byłoby cieplej![]()
Fasolka
zwierzak08 pisze:Sie znowu pokaże
Siedzę i obmyślam plan na wieczór i co najważniejsze o której wstać z rana, żeby za późno nie było, chyba 3.30 wystarczy![]()
zwierzak08 pisze:Sie znowu pokaże
Siedzę i obmyślam plan na wieczór i co najważniejsze o której wstać z rana, żeby za późno nie było, chyba 3.30 wystarczy![]()
bozena640 pisze:zwierzak08 pisze:Sie znowu pokaże
Kiteczko![]()
![]()
![]()
My też wstajemy o 3.30
juana pisze:zwierzak08 pisze:Sie znowu pokaże
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zwierzak08 pisze:juana pisze:zwierzak08 pisze:Sie znowu pokaże
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rysiu, Ty chyba też coś kombinujesz, chyba też obmyślasz plan działania, pewnie które kwiatki objeść Dużej Dużej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 166 gości