Starsza pani Trusia znazła swój dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 11:43 Re: Starsza pani Trusia traci dom - szukamy pilnie nowego!

hanelka pisze:Serce pęka...

taki smutny los na starość. :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 26, 2011 12:19 Re: Starsza pani Trusia traci dom - szukamy pilnie nowego!

Z Domciu Trusi.Sorki,że tak późno przekopiowałam z pierwszej nocki wieści, ale mam w domu kipisz koci :(
A wiem,ze Aga też zajęta.
Noc minęła spokojnie. Trusia jest nawet zainteresowana co się dzieje za drzwiami, podchodzi i wącha. Przychodzi się miziać, mruczy, ma świetny apetyt (szczególnie na mokre), kuwetkuje. Nie chowa się po kątach, choć czasem w trakcie miziania ucieka pod łóżko, jakiś gest ją płoszy, jeszcze nie wiem jaki, ale zaraz wraca i mizia się dalej. Szafę specjalnie zostawiłam otwartą, ale nie korzysta:)). Śpi na łóżku na takich materacach z huśtawki ogrodowej, które przyniosłam na zimę. Wczoraj miała taki suchy nosek, ale dziś jest normalny. Będę co jakiś czas donosić co u niej słychać, ale na razie jest ok. Zniosła tę przeprowadzkę nadspodziewanie dobrze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia]