Słuchajcie jeśli MAŃKA faktycznie tak źle znosi pobyt na zdrowej to przenieście ją jutro na kwarantannę. A Józka od czasu do czasu trzeba chyba lekko skarcić

Swoją drogą nie wyobrażam sobie pobrania mu krwi na test i zrobienia szczepionki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:My płacim za Romka -
gosiakot pisze:terenia1 pisze:4. Józek test, szczepienie na białaczkę 77zł
zapłacę za Józia ,a także za jego odrobaczenie.
wiesiak pisze:Dlatego syn i synowa zdecydowali się zapłacić za jednego kota .Moze to być Zyta.
AGATA mich pisze:Ja zapłacę za Smołę albo Longera. Najchętniej zapłaciłabym za oba.
Kocia Mama Ewa pisze:MartynaP pisze:czy ktos mogłby dorobic mi klucz i zostawic go w chatce-podjade jak ktos bedzie na dyzuze
oczywiscie oddam pieniadze
bardzo proze bgo niedam rady czasowo
Będę w Chatce z nowym kluczykiem całe popołudnie do po 20-tej, ale dopiero teraz przeczytałam post...i nie zdążę już dorobić kluczyka, bo właśnie wychodzę na autobus. Jednak jak coś, możesz wpaść na mój dyżur i w między czasie jechać dorobić kluczyk.
aniaf pisze:Witam, ja już deklarowałam że zapłacę za szczepienia jednego kota, może to być ta trójkolorowa mamusia dwóch rudasków- jest strasznie podobna do kotki która już od nas odeszła.... Przeleję w weekend. A co do kosztów to myślę że zawsze można poprosić nowy domek o zwrot kosztów szczepień, ja osobiście przy każdej adopcji zwracałam za szczepienia i sterylizację.
aniaf pisze:no jasne, to może być Smółka. A Lemonko- Cytrynek ma na imię FiLemonek w skrócie Filet i niewątpliwie ma ADHD
Został już zaszczepiony pierwszymi szczepionkami, głównie zabezpieczającymi przed KK itp., białaczka i FIP za dwa tygodnie a potem będziem ciąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości