KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 22:17 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Piszę ostatkiem sił, bo padam na pysk.

Pani Bożena została w szpitalu, będzie operowana, śruby w nogę, te sprawy.

Kotow jest 15 plus 2 kocięta dzikie.

Jutro jak odstawię dziecko do przedszkola po badaniu u audiologa to jadę nakarmić koty i jadę do szpitala dowiedzieć się co dalej. Jutro jest ostatni dzień, kiedy mogę karmić tam koty. Od czwartku jestem poza zasięgiem, a wieczorem z dzieckiem tam przecież nie pojadę.

A jak wygląda miejsce, gdzie rzeczone koty i w/w Pani Bożena wygląda, to przyśni mi się w nocy. Nie będzie to słodki sen...
najszczesliwsza

Post » Wto paź 25, 2011 22:18 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

vip0 pisze:
Lidka pisze:Kciuki za p. Bożenę i jej koty.
Matko jedyna co teraz z nimi?

Kciuki za Twoje zdrowie, bo chyba bardzo Ci tego potrzeba.
Masz coś rozgrzewającego? Jaką herbatkę z miodem chociaż.

Na wszelki wypadek kciuki zazapuszowanego Okruszka.
Chociaż jemu chyba najlepiej.

Ja bym chciała wrócic do waszego ciepła.
Jak ze zdunem, dopytałąś może co trzeba zrobic z piecem? No i ile by to kosztowało?
Z mojego rozeznania drewnowego jeszcze nic konkretnego nie wynika.
Ale czekam na informacje.

Panią Bożeną sie zaopiekujemy w miarę możliwości, jej kotkami także.
Lidziu, tak, pytałam o piec, ale trzebaby rozebrać sporo górnej części, mniej więcej jedną trzecią...to spore koszta, no i trzeba wynieść podobno wszystko z pomieszczenia, bo ten pył sie wdziera wszędzie :( .

A pytałaś jakie to konkretnie są koszty?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto paź 25, 2011 22:18 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

gosiaa pisze:Kurcze, jaka akcja, żeby się to teraz na Twoim zdrowiu nie odbiło :ok:

Niestety, chyba juz sie odbiło...ale co tam, wygrzeję się i jakos może przejdzie...teraz wreszcie zasne spokojniej, wiem, że Okrunia moja jest w domku :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto paź 25, 2011 22:19 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

najszczesliwsza pisze:Piszę ostatkiem sił, bo padam na pysk.

Pani Bożena została w szpitalu, będzie operowana, śruby w nogę, te sprawy.

Kotow jest 15 plus 2 kocięta dzikie.

Jutro jak odstawię dziecko do przedszkola po badaniu u audiologa to jadę nakarmić koty i jadę do szpitala dowiedzieć się co dalej. Jutro jest ostatni dzień, kiedy mogę karmić tam koty. Od czwartku jestem poza zasięgiem, a wieczorem z dzieckiem tam przecież nie pojadę.

A jak wygląda miejsce, gdzie rzeczone koty i w/w Pani Bożena wygląda, to przyśni mi się w nocy. Nie będzie to słodki sen...

sie porobiło :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto paź 25, 2011 22:20 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

A jak pozostałe koty i Michalina do Okruszka?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto paź 25, 2011 22:23 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Dziewczyny drogie, ja to juz idę...zimno w kuchni...ale jutro sie odezwę napewno, jak co dzień :D .
Agata, SPAĆ !!!

Asia, Wiktora wogóle to nie obeszło, Punio zajrzał, powąchał, machnął ogonem i poszedł siku, Plamek sie obraził na całe pół godziny, Zofia zakochana i szczęśliwa, a Michasia...no cóż, chciała sie przyjaźnić, ale Okruś na nią naburczał, to sobie poszła :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto paź 25, 2011 22:25 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Spokojnych snów dla was wszystkich :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto paź 25, 2011 22:26 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

ja tez zycze spokojnej nocki i znikam,jutro ciezki dzien mam 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto paź 25, 2011 22:27 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

kotx2 pisze:ja tez zycze spokojnej nocki i znikam,jutro ciezki dzien mam 8)

E tam, najazd teściów przeżyłaś, to wszystko przeżyjesz :ok: .
Ale cokolwiek by to nie było, to powodzenia :ok: .

vip

Post » Wto paź 25, 2011 22:33 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Lidziu, już odpowiadam...tak, pytałam, pan mi powiedział orientacyjnie jakieś 300 do 350 zł.

vip

Post » Śro paź 26, 2011 0:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Napisałam elaborat i zawiesił się:(
To jeszcze raz.
Może warto byłoby mimo wszystko w ten remont wejść.
Tylko, że Ty teraz chora.
Pomyśl czy dasz radę ogarnąć to organizacyjnie.

Albo może taki piec typu akumulacyjnego. U nas w domu taki piec ogrzewa spory pokój na 3m wysokości. Też rzyma ciepłobo ma szamot wrodku.Albo może elktryczny akumulacyjny. Ale to warto jeśli m sę taryfę nocną.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro paź 26, 2011 7:04 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Aż mi serce zamarło! Najpierw super akcja z Okruszkiem :1luvu: A potem ta złamana noga, 15 kotów kurcze.. :( Niestety Toruń daleko, nie pomoge, ach..
A jak prześwietlenie Małgosiu?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro paź 26, 2011 7:25 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Proszę o kciuki za badanie słuchu synka u audiologa...

A potem mam jeżdżenia a jeżdżenia dla pani Bożeny i dla tych biednych kotów...
najszczesliwsza

Post » Śro paź 26, 2011 7:31 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Z synka :ok: :ok: Za jeżdzenie :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro paź 26, 2011 7:37 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Małgosiu, bardzo się martwię o twoje zdrowie... :(
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]