Julada pisze:Owszem, kotka nie jest wysterylizowana, ale jeśli wychodzi na dwór to tylko na ogrodzonym terenie na działce i cały czas jest pod kontrolą. Wypraszam sobie teksty w stylu "pozbycia się problemu". Nie chcemy narażać małego dziecka na niepotrzebne problemy ze zdrowiem. Aktualnie kotka przebywa w tymczasowym domu, lecz nie może tam przebywać dłużej gdzyż starsza osoba pod której opieką kotka się znalazła nie jest przyzwyczajona do posiadania w domu zwierząt. Ale rozumiem ża macie Państwo na ten temat inne zdania i nie będę próbowała już Was przekonać że jest inaczej. Mimo wszystko, pozdrawiam
Julada pisze:Owszem, kotka nie jest wysterylizowana, ale jeśli wychodzi na dwór to tylko na ogrodzonym terenie na działce i cały czas jest pod kontrolą. Wypraszam sobie teksty w stylu "pozbycia się problemu". Nie chcemy narażać małego dziecka na niepotrzebne problemy ze zdrowiem. Aktualnie kotka przebywa w tymczasowym domu, lecz nie może tam przebywać dłużej gdzyż starsza osoba pod której opieką kotka się znalazła nie jest przyzwyczajona do posiadania w domu zwierząt. Ale rozumiem ża macie Państwo na ten temat inne zdania i nie będę próbowała już Was przekonać że jest inaczej. Mimo wszystko, pozdrawiam
Julada pisze:Nie, nie posiada. Jeśli jest to rażąćy błąd, to już zmieniam tytuł.
Julada pisze:Owszem, kotka nie jest wysterylizowana,
kahlan_avenna pisze:Jestem na tym forum od kilku dni, poczytałam sobie instrukcję, w jaki sposób należy pisać itd. i jak tak patrzę na niektóre posty użytkowników w różnych tematach, to już zaczynam rozumieć, skąd obawy o zrażanie nowych użytkowników do miau.pl i apele o dyplomację...
Ludzie, SPOKOJNIE!!! I szanować jeden drugiego. Wszyscy jesteśmy tu, by pomagać zwierzakom i szerzyć oświatę jeśli chodzi o postępowanie z nimi.
Przecież tu chodzi o dobro wszystkich: i właścicieli, i zwierząt. <PEACE>
Zawsze znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie danej sytuacji, tylko bez tej całej agresji...
kahlan_avenna pisze:Zawsze znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie danej sytuacji, tylko bez tej całej agresji...
ysmay pisze:jeśli bedzie wysterylizowana to moge przygarnąc napewno na tymczas być może na stałe (w zalezności jak dogada sie z moją rosyjską 8 latką).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 9 gości