Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
brązowobiali pisze:Kochany![]()
a gdzie nowy wątas, no?
katarzyna1207 pisze:Odkąd Ziabuś jest na sterydach - nie wymiotuje, ale zrobił się osowiały, prawie cały czas śpi, nie rozrabia...I jest coraz większym pierdołą z nawykami ... Na stół, na którym je, musi wchodzić po krześle od strony okna, jak zdarzy się, że usiądę na tym właśnie krześle, to siedzi na podłodze i patrzy mi wymownie w oczy "złaź"
I natychmiast wskakuje, jak tylko zejdę ... Drugie krzesło jest DOKŁADNIE takie samo, ale po nim już nie może wejść na stół... Chyba już jestem nieźle "wytresowana" przez moje footra...
Gibutkowa pisze:Vailet, Sibelka tak macha dziwnie łapkami jak Jack Sparrow rękami wymachiwał, jakby się opędzął od czegoś niewidzialnego. Ona czesto łapie niweidoczne robaczki albo wydaj się jej że da radę złapać deszcz po drugiej stronie szyby, jak tylko w odpowiedni sposób pogmera łapką w zagięciu parapetu, jadą przy tym po parapecie na brzuszku, rozplaszczona, odpychając się tylnymi łapkami z kuprem zadartym do góry. Nie sposób tego opisać, jest wtedy mega śmieszna
A przy sterydach apetyt zapewne dopisuje.
...Właśnie nie dopisuje ...Gibutkowa pisze: A przy sterydach apetyt zapewne dopisuje.
katarzyna1207 pisze:...Właśnie nie dopisuje ...Gibutkowa pisze: A przy sterydach apetyt zapewne dopisuje.Profesor też nie chciał uwierzyć...Ale Ziabuś przecież nie trzyma się żadnych reguł i schematów...skoro wszyscy jedzą po sterydach, to on musi na odwrót ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 877 gości