K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 7:50 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

BarbAnn pisze:wydaje mi sie ze zwrot-schron odmowil przyjecia-jest figurą retoryczną która zastępuje wezmy i zróbcieBo do schronu trzeba przywiesc a Wy sami odbierzecie.

pani twierdziła, że mogą jej pomóc ogłaszać/szukać domu ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto paź 25, 2011 8:08 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

ostatnio przekonałam siębolesnie jakie rózne ludzie rózne rzeczy mówią
I przestałam wierzyc ludziom
po całości
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto paź 25, 2011 8:11 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

BarbAnn pisze:ostatnio przekonałam siębolesnie jakie rózne ludzie rózne rzeczy mówią
I przestałam wierzyc ludziom
po całości

Nie jesteś w tym odosobniona :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto paź 25, 2011 8:13 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Hej

Potrzebuję odkupić odsmradzacz, bo koty znajomych zlewają nowy dywan i smród staje się nie do opanowania :/

czy ktoś ma takowy i może mi rozcieńczyć?? butelkę oczywiście dostarczę :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto paź 25, 2011 8:15 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

katgral pisze:Hej

Potrzebuję odkupić odsmradzacz, bo koty znajomych zlewają nowy dywan i smród staje się nie do opanowania :/

Ja

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto paź 25, 2011 8:17 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Annazoo pisze:

Ja

Super :) Bardzo dziękuję za błyskawiczną reakcję.
czy możesz mi napisać "czym to się je", ile kosztuje , jak się rozrabia i w ogóle. No i oczywiście gdzie mam dostarczyć butelkę :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Wto paź 25, 2011 8:41 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

katgral pisze:
Annazoo pisze:

Ja

Super :) Bardzo dziękuję za błyskawiczną reakcję.
czy możesz mi napisać "czym to się je", ile kosztuje , jak się rozrabia i w ogóle. No i oczywiście gdzie mam dostarczyć butelkę :)

Działa super, zesikane łózko i wykładzina na balkonie odzyskały naturalny, neutralny zapach.
Butelka kosztuje 40 zł, myślę że 1/4 Ci wystarczy.
Możesz podejść do mojej pracki lub do domu, adresy podam Ci na priv.
To preparat Biodor, polega to na tym, że bakterie jedzą mocz :)

Annazoo

Post » Wto paź 25, 2011 12:14 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Już niecza.
Zamieniłam się z vanją (bardzo dziękuję). Ona jest jutro, ja w sobotę.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto paź 25, 2011 13:49 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

UWAGA UWAGA

w przyszłym tygodniu planuję złożyć zamówienie w ZOO DRAGONIE

jeśli ktoś coś chce proszę o PRW DO CZWARTKU 27.10. z info co mam wycenić

procedura jak zawsze:

1. dostaję prw co mam wycenić

2. sprawdzam dostępność, wyceniam, odsyłam ceny

3. czekam na info zwrotne czy coś zamawiamy czy nie

4. zamawiam itd itd

EDIT: zmieniłam datę z piątku na czwartek, bo zapomniałam że cały piątek jestem w warszawie i nie miałabym tego jak wysłać do wyceny
Obrazek

katgral

Post » Wto paź 25, 2011 20:15 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Byłam dzisiaj z wizyta u Lolka(Majeranka).
Jakie z niego wielkie kocisko wyrosło 8O Jaka cudna, jedwabista sierść :1luvu:
Żeby wszystkie koty miały tak dobrze. Z Czesławem wspaniale się dogadali, razem śpią, razem się bawią. Cud, miód i orzeszki :1luvu:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto paź 25, 2011 21:04 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Własnie wróciłam z przyszłego domu kolorowych maluchów z dziupli. Szop pracz to jednak straszne zwierzę, na szczęście nie wchodzi w drogę kotom. Natomiast potrafi zrujnować nowy luksusowy dom.Wstawię zdjęcia, jak je dostanę( potwora, nie zniszczeń :) )

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto paź 25, 2011 21:29 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Zyta zainstalowana w Kociarni w klatce (pomarańczowej) na szafce, na kwarantannie.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro paź 26, 2011 8:26 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Wróciłam, wyobraźcie sobie, że droga z Wawy do Katowic (ok. 300 km) trwa ... 6 godzin. Pięknie się to wszystko prezentuje...
Ale do remu: czy są kocimskiej budki do zabrania?
Dzwonił Pan Józef, że koty biją się o budki :)
Fajka tak o.
Ja tak o p.
X
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro paź 26, 2011 9:48 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Potrzebuję pilnie transportu z Rusznikarskiej do Dudowej i z powrotem dziś po 18:00.
Rodzynek ma mieć wymaz w kierunku bakterii w jelitach.
Czy ktoś mógłby?

Annazoo

Post » Śro paź 26, 2011 13:19 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Słuchajcie, mam pytanie - czy Wy będziecie jeszcze kwestować w najbliższy weekend w Galerii Krakowskiej? podrzuciłabym trochę fantów na bazarki [ręcznie robione kartki świąteczne, na czasie, więc powinny ładnie zejść], ja niestety nie mam jak sie tym zająć i łazić na pocztę, bo kursuję z dzieciakami między przychodnią a szpitalem:/
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

[poprzednia][następna]