Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 25, 2011 9:19 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Kilka słów wyjaśnienia się Wam należy...
Musimy oddać miałkatego w związku z zaleceniem lekarza.
Mala1 zna całą historię i wszystkie okoliczności / sytuację, mam nadzieję, że bez zagłębiania się w temat na forum publicznym (z osobistych względów) pomożecie nam z kotem.

agares

Od: Pon sie 09, 2010 19:55

Post » Wto paź 25, 2011 9:24 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

agares, błagam nie oddawajcie go do schronu, proszę :cry: :cry:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto paź 25, 2011 10:18 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Szkoda że tak mało czasu na znalezienie domku :( Chodzby tego tymczasowego...Zmieńcie tytuł że szuka domu!
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 10:30 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Mogę zrobic szybko ogłoszenia może coś się trafi odpowiedniego?Kot regularnie szczepiony?Bedzie oddany z jakąś wyprawką?
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 10:40 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

szczepiony, tak, daje caly sprzet: miski, transporter, szelki, ulubiona poduszka, nie wiem co jeszcze...

agares

Od: Pon sie 09, 2010 19:55

Post » Wto paź 25, 2011 10:43 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Pytam o wyprawkę bo musze to ująć w ogłoszeniu...Kot ma tylko czas do piątku?
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 10:43 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

może podrzucić wątek Hutkowi? wiem, że szuka na dokocenie wprawdzie nie teraz ale sytuacja widzę awaryjna
katowicki schron znam niestety, to koszmar nie schronisko dla kotów - wziełam stamtad dwa psy...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto paź 25, 2011 10:45 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Kopiujcie wątek wszędzie gdzie się da!
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 11:09 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

mamaGiny pisze:może podrzucić wątek Hutkowi? wiem, że szuka na dokocenie wprawdzie nie teraz ale sytuacja widzę awaryjna
katowicki schron znam niestety, to koszmar nie schronisko dla kotów - wziełam stamtad dwa psy...

momoGiny-błagam
jerstem tam wolontariuszem
nie jest to koszmar jakis bardziej szczególny niż kazde schronisko dla kota

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto paź 25, 2011 11:10 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

mamaGiny pisze:może podrzucić wątek Hutkowi? wiem, że szuka na dokocenie wprawdzie nie teraz ale sytuacja widzę awaryjna

No cóż. Pewnie "miło" będzie to czytać wolontariuszom z Katowic, którzy stają na głowie, żeby jednak schronisko (przynajmniej dla kotów, bo "psiego tematu" nie znam) tym koszmarem nie było...

o właśnie się wypowiedziała Mała1.
tellma

Post » Wto paź 25, 2011 11:13 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Byłam widziałam w tym schronie(Katowice) koty mają najlepsze warunki jakiekolwiek widziałam w schronach :!:
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 11:20 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

No wiadomo - hotel ani sanatorium to nie jest. Ani tym bardziej dom.
tellma

Post » Wto paź 25, 2011 11:52 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

ja nie twierdzę, że wolontariuszki nic nie robią - nie przeinaczajcie moich słów
rozmawiałam z pracownikiem schroniska - to on twierdził, że adopcji dorosłych kotów nie ma prawie w ogóle
do boksów dla psów szłam przez korytarz gdzie w klatkach siedziały koty - może lepsze to miejsce niż podwórko ale do domu to chyba sie nie umywa co?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto paź 25, 2011 11:55 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Skupmy się na szukaniu domu kocurkowi!Wątek nie służy do opowieści o schronach!
Gosiara

Post » Wto paź 25, 2011 12:14 Re: Haggard ( PINGWINEK ) z Katowickiego schroniska.Nowy dom.

Obrazek

Hypnotize

Od: Pon sie 09, 2010 11:05

[poprzednia][następna]