PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 9:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

selya pisze:
AniHili pisze:
selya pisze:W końcu zagłosuję :) SZCZYTNO

Echhh... jak się dogadać z rodzicami? Chcą zabrać ode mnie jednego maluszka na DS :) byli nawet maluchy obejrzeć :D i co? i oni w sumie to nie wiedzą którego i jedno zgania na drugie wybór kota _^_

Wybierz za nich? ;)

Właśnie nie chcę... to ma być ich kociak, więc sami muszą zadecydować, a nie ja im dam któregoś i będzie ględzenie, że coś odwala i takiego im dałam :P
ja im powiedziałam, który mnie najbardziej zauroczył, ale na siłę nie wcisnę im kota :(

No ja swoim "wcisnęłam" kiedyś Romana niejakiego. Jak przyszło do oddawania, to moja mama stwierdziła, że kota nie odda, bo "Guma go polubiła" - i teraz Roman ma status rezydenta nr 3 ;)
Może po prostu wypośrodkuj jakoś ich oczekiwania wobec kota i podsuń pomysł, w końcu Ty te kociaki znasz najlepiej.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto paź 25, 2011 9:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

I tu powstaje problem... mnie wydaje się, że Gepi byłby dla nich najlepszy, ale mamie podoba się kotka... w sumie to ona nie wie, które bardziej jej się podoba... a ja nie chcę im wciskać Gepiego tylko dlatego, że chciałabym żeby ten kociak był blisko, bo go pokochałam już... najchętniej zostawiłabym go u nas jako rezydenta, ale niestety... TŻ chce zostawić ich mamę... ma trochę racji, bo w sumie żal wypuszczać a domu raczej nie znajdzie, ale nie czuję tego kota... jest fajna, jest ładna, jak każdy kot, ale dla mnie nie ma tj magii w sobie :( a ze względu na chęć bycia odpowiedzialnym nie zostawię do tego wszystkiego jeszcze Gepiego... bardzo zamotałam się?

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto paź 25, 2011 9:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Selya, to są dylematy, które będą zawsze. Najwazniejsze, że jest fajny dom, bo rodzicielski :ok:

Vil !!!! Jestem pod niegasnącym wrażeniem Twoje dobrej roboty w związku z loteriami !!! 8O :1luvu:
Czy Marisza ma gdzieś wątek ? No i daj znać kiedy znów trzeba Ci pluszaków, na pewno jakies znajde :))

Solunia, karty Chipowe działają tu u nas od lat ..... łołoło ... i jeszcze trochę. I generalnie się sprawdzają jak się ma w porządku zgłoszenia w ZUS. Jak się często zmienia pracę trzeba się liczyć z tym, że Ci jakaś pipka w przychodni powie, że karta jest nieaktywna. Sporo znajomych już to przerobiło ... Uważaj :wink:
I zdrowia, zdroowia, zdrowia !

A propos chipów .... Przy okazji mi się przypomniało jak kiedyś dostałam do wiadomości maila, który pewna pani skierowała do administracji w sprawie przydzielenia jej kart dostępu do specjalnego pomieszczenia. Mail miał tytuł Cipy do schowka !!! :roll:

Beciu, że Kleksior jest wyjątkowy to ja wiem od zawsze 8) :D

Jasdorku, bardzo, bardzo mocno Cię tulę ...... Tusieńka [*] ..... :(
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 25, 2011 9:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Selya...wcale nie zamotałaś. ja zrozumiałam...coś pomiedzy "serce a rozum". Trudna decyzja. Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Anda pisze:Tekst tłumaczony był tłumaczem komputerowym :)
Anda ...o co kaman? :mrgreen:

A ja dziś wstaję rozczochrana, zaspana, otwieram sobie ziewając okno dachowe nad łóżkiem i w kwik...jakiś facet na dachu. Mało nie spadł....(nie wiem co było straszniejsze ja w wersji rozczochrano-ziewajacej czy mój kwik)Małż zapomniał mi powiedzieć, że przyjadą panowie uszczelniać komin...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto paź 25, 2011 10:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto paź 25, 2011 10:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Anda pisze:Tekst tłumaczony był tłumaczem komputerowym :)

Asia-Siunia pisze:Anda ...o co kaman? :mrgreen:

o shit :oops: :oops:
pomyliłam wątki :twisted:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto paź 25, 2011 11:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Jasdorku, mocno, mocno cię przytulam...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto paź 25, 2011 11:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

GŁOSOWANIE PAŹDZIERNIK 2011

1. :arrow: Koty z Lubonia :arrow: 10

2. :arrow: Koty ze Szczytna :arrow: 8

3. :arrow: Koty ze Szczecina :arrow: 1

GŁOSOWAŁY :arrow: babajaga, villemo5, becia_73, psiama, kotka doroty, Mulesia, AniHili, playbunny71, dolabra, skwareek, madziabrau, bolkowa, joarkadia, solangelica, Annazoo, jasdor, Nemi, milu, selya,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto paź 25, 2011 12:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Jasdor bardzo Ci współczuję :cry:

Villemo jestem pod wrażeniem :ok:

psiama pisze: Mail miał tytuł Cipy do schowka !!!
:ryk: :ryk: :ryk:

Moje koty w obecną pogodę głównie śpią. Tylko Malwina szaleje, choć też mniej niż zwykle. Sama chętnie bym do nich dołączyła! Zimno, pada, brrrr.... Tylko niezniszczalny Azorek łazikuje po okolicy. Azor to ko(t)mandos :D W zeszłorocznej powodzi poszedł sobie popływać po okolicy, z metra na główkę do wody skakał :mrgreen:

Czy gdzieś są potwierdzane wpłaty składek?

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Wto paź 25, 2011 12:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Napisz do Trinity36 czyli Siostry Skarbniczki 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto paź 25, 2011 12:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Trini cyklicznie co miesiąc prezentuje raport. Wszystko u niej jak w zegareczku 8) :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 25, 2011 12:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

psiama pisze:Czy Marisza ma gdzieś wątek ? No i daj znać kiedy znów trzeba Ci pluszaków, na pewno jakies znajde :))

Niestety od dawna nie ma jej na forum. Raz, że kłopot z dostepem do internetu, dwa - brak czasu... Przy tylu ogonach do obrobienia?? Nie ma szans.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 25, 2011 12:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Nick wydaje mi się znajomy :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto paź 25, 2011 12:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

No przecież otrzymywała w przeszłości pomoc od Czarownic! :D
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 25, 2011 12:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

O to-to :mrgreen:

Niewyspanam, gorzej myślę :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]