w telekarmie tez nie jest duzy.....,wybor duzy jest w krakvet ,ale o jedne raz za duzo mnie wnerwilimar9 pisze:najszybsza dostawa jest z zooexpresu (z reguły 24 h przy płatności online), tylko wybór karm tam nie za duży jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
w telekarmie tez nie jest duzy.....,wybor duzy jest w krakvet ,ale o jedne raz za duzo mnie wnerwilimar9 pisze:najszybsza dostawa jest z zooexpresu (z reguły 24 h przy płatności online), tylko wybór karm tam nie za duży jest
anulka111 pisze:w telekarmie tez nie jest duzy.....,wybor duzy jest w krakvet ,ale o jedne raz za duzo mnie wnerwilimar9 pisze:najszybsza dostawa jest z zooexpresu (z reguły 24 h przy płatności online), tylko wybór karm tam nie za duży jest
mar9 pisze:anulka111 pisze:w telekarmie tez nie jest duzy.....,wybor duzy jest w krakvet ,ale o jedne raz za duzo mnie wnerwilimar9 pisze:najszybsza dostawa jest z zooexpresu (z reguły 24 h przy płatności online), tylko wybór karm tam nie za duży jest
w zooplusie jest niezły wybór ale to czekanie na dostawę mnie wnerwia, bo to pieniądze zablokowane a jedzenia nie ma, nie, ma, nie ma... itd
choć ostatnio czekałam krótko, dwa dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 40 gości