[B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 23:57 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

Tak jak obiecałam zrobię bazarek na jedzonko dla tych kociaków.Jestem osobą niepełnosprawną na rencie i w inny sposób nie jestem w stanie pomóc.Mam również sporo zwierzaków i brak miejsca na następne.Przykro mi,że nie mogę dać DT. i,że tak daleko mieszkam.Może jeszcze ktoś inny ma jakieś niepotrzebne drobnostki i też pomógł by w ten sposób.Idzie zima -będzie więcej potrzeba jedzonka,więcej chorób.

Erin wysłałam zdjęcia - Ty będziesz prowadzić -ja wysyłać. ( oczywiście jak będą chętni :mrgreen: )Nie dam rady pilnować,bo jestem chora . Resztę fantów doślę jak będę w stanie iść na pocztę. :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto paź 25, 2011 6:05 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

Amanli wiedz,że Erin potrafi przeciwstawić się "takiemu językowi".Oj potrafi.I nie potrzebuje adwokatów na forum 8)
A co do działań,to przede wszystkim trzeba oderwać się od komputera i klepania tysięcy bezsensownych postów :wink:

fasolus

Od: Czw maja 06, 2010 16:33

Post » Wto paź 25, 2011 7:03 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

fasolus pisze:Amanli wiedz,że Erin potrafi przeciwstawić się "takiemu językowi".Oj potrafi.I nie potrzebuje adwokatów na forum 8)
A co do działań,to przede wszystkim trzeba oderwać się od komputera i klepania tysięcy bezsensownych postów :wink:

Tak z babskiej ciekawości bo nie czytałam całego wątku,a co Ty zrobiłaś dla tych kotów :?:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto paź 25, 2011 7:20 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

Jeszcze raz podkreslam, chcialam wyjasnic i sprostowac to co napisala Erin, a ona od poczatku ignoruje. Jest po prostu, krotko mowiac bezczelna i ja ani sie nie licytuje, ani nie wywazszam, ani nie mialam zamiaru sie klucic. Przeprosilam, wyjasnilam, ale widac tu sie nie da po ludzku. Bylam bliska celu i juz dzisiaj poczynilam rozmowy z moja mamą, ktora mieszka w bialymstoku i moze wzielaby koty do siebie, poniewaz ma tylko jedna kotke zdrowa, ktora ja zabralabym do siebie.

Mam po prostu dosyc i wiecej tu nie przyjdę. Wycofuje sie ze wszystkiego, bo nie pozwole sobie na zupelnie, niepotrzebne stracone nerwy.
Hooooopajcie, bo to jest baaaaardzo potrzebne, macie racje. A o Erin wszyscy tu wiemy i proponuje zainteresowac sie troche jej wlasnymi kotami. Czy choc jedna osoba widziala co sie u niej dzieje??????? Co za ludzie jak Boga kocham.
Zal, bardzo zal tych kotow, ale nie tedy droga moje panie. DO WIDZENIA.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto paź 25, 2011 7:42 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

welina pisze:
fasolus pisze:Amanli wiedz,że Erin potrafi przeciwstawić się "takiemu językowi".Oj potrafi.I nie potrzebuje adwokatów na forum 8)

Tak z babskiej ciekawości bo nie czytałam całego wątku,a co Ty zrobiłaś dla tych kotów :?:

Wspieram je duchowo tak jak założycielka wątku :mrgreen:

fasolus

Post » Wto paź 25, 2011 7:48 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

pinokio_ nie denerwuj się 8)
Wystarczy zajrzeć na wątki Erin,tam jest ciągle ten sam skład.Sekta jaka czy co? 8) I wszystkie jak jeden mąż stają w obronie jakiś wyimaginowanych idei.A przywódca tylko zaciera rączki. :lol:
Buziaczki i papatki :smokin:

fasolus

Post » Wto paź 25, 2011 7:54 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

fasolus -nie podobają mi się Twoje teksty, masz do kogoś konkretny zarzut -to napisz wprost
przeszkadza Ci, że np. ja coś piszę na wątku Erin? z jakiego powodu Ci to przeszkadza?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto paź 25, 2011 8:00 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

Moje posty mogą się Tobie nie podobać.Masz pełne prawo do wyrażania swoich opinii.Ja też mam takie prawo i w pełni korzystam z niego.
Padło pytanie co ja robię dla kotów z wątku.A czemu do tej pory nie padło pytanie co robi bądź zrobiła założycielka wątku?Co Wy ją tak strasznie bronicie???Ona jest niepełnoletnia? :lol:

fasolus

Post » Wto paź 25, 2011 8:01 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

Dziękuję za pomoc w szukaniu domu dla tych biedulków :1luvu:

Podziękowania przesyłam dla: ASK@, J.D., VVu, welina, vip0, RudyiSrebrnyKot, phantasmagori, jozefina1970, fiona.22, Mruczeńka1981, Calanthe, Anna61, alareipan, sliver_87, sunshine, cypisek, Gibutkowa, Amica, kamari, Anna Kubica.

O akcjach "pomocowych" niektórych osób nie będę się wypowiadać :roll:

O dalszych działaniach będę Was informować na bieżąco.

Osoby, zainteresowane daniem tymczasu kotce, proszę o kontakt na PW.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 25, 2011 8:02 Re: [B-stok]Chore bezdomniaczki pilnie potrzebują pomocy i DT !

zamykam na prosbę autorki
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia]