Tomcio Paluszek-we własnym domku z Rysią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 9:59 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Pecia, Twoje Krety w rodzinie mialy. :lol: :lol:
Czesc Tomciu!!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 24, 2011 19:45 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Witajcie kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Martuś-on i sliczny i słodki!
Kasieńko-mam nadzieję,że w miarę upływu czasu nie zmieni sie w wredolca!-on taki ustępliwy jest!
Jak do mnie przyszedł w sobotę,to miała rozwolnienie,dostał karmę na wrażliwe jelita,tę którą je Arielek,odrobaczyłam go ,dostał tez wieczorem lakcid i jest spokój-nie ma rozwolnienia! :D
Arielek tez ma już piękne kupy czyli to był stan zapalny jelit, a nie jakiś paskudny obcy!(bałam się,że to jakiś wredny pierwotniak,bo na pewno nie robale,bo był porządnie odrobaczony aniprazolem)
Za dwa tygodnie drugie odrobaczanie,a potem zaszczepimy słodziaka.Tomcio przesyła cichutkie i słodkie miauuuu,bo właśnie na mnie spojrzał i miauknął przeciągając się :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 24, 2011 19:49 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Śliczny kociak :1luvu: taki słodziaczek do schrupania :1luvu:

:ok: :ok: :ok: za najlepszy domek :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon paź 24, 2011 19:55 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

LSVC pisze:Śliczny kociak :1luvu: taki słodziaczek do schrupania :1luvu:

:ok: :ok: :ok: za najlepszy domek :ok: :ok: :ok:

:ok: :kotek:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon paź 24, 2011 20:29 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Chłopaczek włąśnie ze mna oglądał M-jak miernota i cały czas sie przytulał,tarł pysiem o policzki,usta i aż w nos mnie delikatnie pogryzał z miłości!

Witajcie dziewuszki na watku!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon paź 24, 2011 20:32 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

kropkaXL pisze:Chłopaczek włąśnie ze mna oglądał M-jak miernota i cały czas sie przytulał,tarł pysiem o policzki,usta i aż w nos mnie delikatnie pogryzał z miłości!

Witajcie dziewuszki na watku!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

aż żal będzie oddać co?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon paź 24, 2011 20:39 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Mi z każdym tymczasikiem trudno sie rozstać, zbyt emocjonalnie podchodzę do każdego futerka :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon paź 24, 2011 21:37 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

rozumiem - sama jakbym miala wiekszy lokal i fundusze to bym miala wiecej kotow :(
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto paź 25, 2011 7:52 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

kropkaXL pisze:Mi z każdym tymczasikiem trudno sie rozstać, zbyt emocjonalnie podchodzę do każdego futerka :(

Dlatego my się wycofaliśmy z tymczasowania :( Jeszcze tylko dla Drapka musimy znaleźć domek....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto paź 25, 2011 7:52 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Wto paź 25, 2011 8:32 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Dzień dobry Tomciu przesłodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za wspaniały domek dla ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto paź 25, 2011 10:17 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto paź 25, 2011 10:27 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

:ok: :ok: :ok:
Czesc Tomciu! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 25, 2011 17:31 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

kiche_wilczyca pisze:
kropkaXL pisze:Mi z każdym tymczasikiem trudno sie rozstać, zbyt emocjonalnie podchodzę do każdego futerka :(

Dlatego my się wycofaliśmy z tymczasowania :( Jeszcze tylko dla Drapka musimy znaleźć domek....

Martuś-ja też nie nadaje się na DT,ale nie umiem nie pomóc,jak widzę nieszczęście :(
W tym obrzydliwym miasteczku mało jest ludzi chcących pomóc :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 25, 2011 19:50 Re: Tomcio Paluszek-jak skńczy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Obrazekdobry wieczór Tomciu

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]