terier rosyjski lub olbrzym poszukiwany do domu z ogrodem

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 12:00 terier rosyjski lub olbrzym poszukiwany do domu z ogrodem

Witam, kolega prosił mnie o poszukanie dla niego pieska, najchetniej szczeniaka, w typie teriera rosyjskiego bądź sznaucera olbrzyma. Mieszka w Warszawie w domku jednorodzinnym z ogrodem, jest piekna buda z tarasem i miłośc opiekunów. Jakbyście coś znalazły to przesle mu zdjęcia bądź informacje. Dziekuję.
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pon paź 24, 2011 21:51 Re: terier rosyjski lub olbrzym poszukiwany do domu z ogrodem

W Poznaniu siedzi w schronie prześliczna, młoda sunia Teriera Rosyjskiego. Transport da się zorganizować.
Jest bardzo proludzka i upomina się wyciągniętą łapką o chwilę uwagi :) Nie mam w tym momencie zdjęć, ale gdybyś była zainteresowana, coś skombinuję :)
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Wto paź 25, 2011 7:36 Re: terier rosyjski lub olbrzym poszukiwany do domu z ogrodem

Baaardzo proszę o zdjęcia i jakieś blizsze informacje albo telefon zeby zainteresowany sam się dopytał co z psiakiem. Ja tylko rozsyłam wici :ok:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49