MalgWroclaw pisze:Lepiej nie pokazuj Kito Tolusi mojej dużej, bo ona koniecznie chce psa![]()
Fasolka
Fasolko,
ale pieski są fajne i można się z nimi zaprzyjaźnić, no i zawsze jest dodatkowe futro do wkurzania i zaczepiania

Kita
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Lepiej nie pokazuj Kito Tolusi mojej dużej, bo ona koniecznie chce psa![]()
Fasolka
zwierzak08 pisze:Się Wam pokażę, pamiątka z działki, jak już po męczących wojażach odpoczywałam w domku działkowym
No i Tolusia, nie gniewajcie się, że ją też tu pokazuję, ale to moja psia przyjaciółka![]()
zwierzak08 pisze:Się Wam pokażę, pamiątka z działki, jak już po męczących wojażach odpoczywałam w domku działkowym
No i Tolusia, nie gniewajcie się, że ją też tu pokazuję, ale to moja psia przyjaciółka![]()
Myszolandia pisze:zwierzak08 pisze:Się Wam pokażę, pamiątka z działki, jak już po męczących wojażach odpoczywałam w domku działkowym
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zwierzak08 pisze:MaryLux pisze:Miaudobry. Nie warto być miłą dla Dużych. Pozwoliłam mojej pospać ile chciała, to potem nie było mizianków, bo się obudziła, jak już powinna się ubierać do pracy... Przecież praca nie kot, nie ucieknie! A mizianki przepadły...
Inka
Witaj Ineczko![]()
w takim wypadku, to zdecydowanie nie powinnaś być miła dla Dużej. Jak tak możnaowszem, mogła sobie pospać, ale żeby miziaków nie było, skandal
![]()
Kita
ula-misia pisze:Witaj Asiu ze zwierzakowem![]()
![]()
ula-misia pisze:Witaj Asiu ze zwierzakowem![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sigrid i 96 gości