Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2011 12:36 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Podejrzewam, że Problem uznał, że właśnie znalazł sobie DS.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 19, 2011 12:58 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

MaryLux pisze:Podejrzewam, że Problem uznał, że właśnie znalazł sobie DS.

Ja tez tak myslałam, ale nie chcialam dobijać Duzej :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro paź 19, 2011 13:00 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

halinka1403 pisze:
MaryLux pisze:Podejrzewam, że Problem uznał, że właśnie znalazł sobie DS.

Ja tez tak myslałam, ale nie chcialam dobijać Duzej :mrgreen:

Z drugiej strony lepiej, żeby to przyjaciele jej uzysłowili tę oczywistość...

MaryLux

Post » Pt paź 21, 2011 10:13 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Cioteczki, ja Wam serdecznie dziękuję za takie uświadamianie :twisted:
Problem zdecydowanie nie może u mnie zostać, a już szczególnie na DS :(

Byliśmy wczoraj u weta... Problem przyszła z koleżankami :twisted: Co niezmiernie rozbawiło, jeszcze w gabinecie, TŻ (tym razem to nie za kota musiałam się wstydzić :roll: ), a potem w autobusie, przeszło na mnie. Trochę się inni pasażerowie dziwnie na nas patrzyli, jak się całą drogę chichraliśmy...

Szczegóły jak znajdę chwilę czasu w domu (na razie trzeba zarobić na chrupki :twisted: )

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon paź 24, 2011 21:35 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Alyaa pisze:Szczegóły jak znajdę chwilę czasu w domu (na razie trzeba zarobić na chrupki :twisted: )

Wstęp zapowiada się bardzo ciekawie... - meldujemy się u Was!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto paź 25, 2011 7:16 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Witamy serdecznie kussad :1luvu:

Chyba się w najbliższym czasie na wstępie skończy :evil:

Teraz w pracy, a po południu wyjeżdzam służbowo (wracam w czwartek wieczorem) i nie wiem, czy będę miała dostęp do miau :?

Alyaa

Post » Wto paź 25, 2011 8:30 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Nie martw się - wmiędzyczasie uzupełnię zaległości i dokładniej Was poznam :ok:
Edytowałam na FB informacje dotyczące warunków adopcji a wieczorem wkleję link do tego wątka... :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto paź 25, 2011 12:13 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

kussad pisze:Nie martw się - wmiędzyczasie uzupełnię zaległości i dokładniej Was poznam :ok:

Chyba powinnam się bać... :wink:

Alyaa

Post » Wto paź 25, 2011 12:15 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Miiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Udrapiemy Dużego, jeśli Ogryzka do klawiatury nie dopuści!
Inka i Kulka

MaryLux

Post » Wto paź 25, 2011 13:01 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Alyaa pisze:
kussad pisze:Nie martw się - wmiędzyczasie uzupełnię zaległości i dokładniej Was poznam :ok:

Nie będę aż taka groźna - ograniczę się do koteczków !
Życzę powodzenia podczas delegacji :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto paź 25, 2011 13:14 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto i BardzoMałeBure...Problem...

Napisałam nowy wierszyk
Inka

MaryLux

Post » Nie paź 30, 2011 20:30 Re: Pestka i Ogryzek, Pigo+Presto, Psotka w DS :D Problemów c.d.

MaryLux pisze:Napisałam nowy wierszyk
Inka
Jak zwykle śliczny :1luvu:

kussad pisze:
Alyaa pisze:

Nie będę aż taka groźna - ograniczę się do koteczków !
Zapraszam osobiście :mrgreen:

kussad pisze:Życzę powodzenia podczas delegacji :ok:
Wróciłam (i padłam)... a dla odmiany jutro jadę do stolycy, we wtorek jestem w domu, żeby się wyjechać na środę i czwartek... Przez te dwa tygodnie najeżdżę się służbowo więcej niż przez cały rok ;)

Alyaa

Post » Nie paź 30, 2011 20:30 Re: Pestka i Ogryzek, Pigo+Presto, Psotka w DS :D Problemów c.d.

Ilość kotów się zmniejszyła do pięciu.... Psotka od poprzedniej soboty rozrabia w DS i, wygląda na to, że dobrze Jej tam :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dogadała się z dziećmi, gada ze świnką morską... 8O Nie chciałam pisać wcześniej, żeby nie zapeszać :oops:

Problem zmienił imię na nieco bardziej, hmmm, adekwatne. Wołam na Nią Pchlista.
Zaczęło się u weterynarza... Wetka Ją (no tak, przecież nie możemy znaleźć tymczasa płci męskiej, bo to byłoby zbyt proste!) obejrzała, stwierdziła, że pcheł nie widzi, ale mimo wszystko natarła ją. Dzięki Bogu za to :!: Na stole w gabinecie zostały 4 truchła 8O Jedna walczyła zaciekle, jak wychodziliśmy to nadal machała odnóżami! A ja wstydziłam się za TŻ, bo jak to zobaczył to dostał głupawki i nie mógł się uspokoić ze śmiechu :roll: Oprócz koleżanek-pchełek Problemik przyprowadziła też robale :evil: Oszczędziła nam tylko świerzbowca w uszach :twisted:
Musieliśmy już wypuścić Ją z łazienki, bo darła się jak opętana. Teraz gania koty, ociera się o nas, mruczy i gada (ćwierka, szczeka, itp.)... Co ciekawe dogaduje się z rezydentką... Pestka chyba po prostu nie znosi kocurów :mrgreen:

Alyaa

Post » Pon paź 31, 2011 9:05 Re: Pestka i Ogryzek, Pigo+Presto, Psotka w DS :D Problemów c.d.

Alyaa pisze:Ilość kotów się zmniejszyła do pięciu.... Psotka od poprzedniej soboty rozrabia w DS i, wygląda na to, że dobrze Jej tam :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dogadała się z dziećmi, gada ze świnką morską... 8O Nie chciałam pisać wcześniej, żeby nie zapeszać :oops:

Problem zmienił imię na nieco bardziej, hmmm, adekwatne. Wołam na Nią Pchlista.
Zaczęło się u weterynarza... Wetka Ją (no tak, przecież nie możemy znaleźć tymczasa płci męskiej, bo to byłoby zbyt proste!) obejrzała, stwierdziła, że pcheł nie widzi, ale mimo wszystko natarła ją. Dzięki Bogu za to :!: Na stole w gabinecie zostały 4 truchła 8O Jedna walczyła zaciekle, jak wychodziliśmy to nadal machała odnóżami! A ja wstydziłam się za TŻ, bo jak to zobaczył to dostał głupawki i nie mógł się uspokoić ze śmiechu :roll: Oprócz koleżanek-pchełek Problemik przyprowadziła też robale :evil: Oszczędziła nam tylko świerzbowca w uszach :twisted:
Musieliśmy już wypuścić Ją z łazienki, bo darła się jak opętana. Teraz gania koty, ociera się o nas, mruczy i gada (ćwierka, szczeka, itp.)... Co ciekawe dogaduje się z rezydentką... Pestka chyba po prostu nie znosi kocurów :mrgreen:

Ale wieści :1luvu: Psotka :1luvu: :ok:
A pchełki i robale :?: :D Mówią, że od przybytku ,głowa nie boli :ryk: :ryk: :ryk:Za Problemik,bez problemów :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

[poprzednia][następna]