No i zwierzak odpowiedni - u mnie na 9 sztuk jeden Gringo się kwalifikuje do takich imprez

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:A tak na serio, to przy żywym zwierzaku w klasie obowiązkowo musi być druga osoba. Na wszelki
No i zwierzak odpowiedni - u mnie na 9 sztuk jeden Gringo się kwalifikuje do takich imprez
shira3 pisze:OKI pisze:A tak na serio, to przy żywym zwierzaku w klasie obowiązkowo musi być druga osoba. Na wszelki
To chyba TŻeta wezmę....
drugiej osobyOKI pisze:shira3 pisze:OKI pisze:A tak na serio, to przy żywym zwierzaku w klasie obowiązkowo musi być druga osoba. Na wszelki
To chyba TŻeta wezmę....
W ramach...?
seidhee pisze:A Gringo to nie miał iść szybko do DS? Coś się wczepił tymi marnymi łapeczkami i nie puszcza
shira3 pisze:drugiej osobyOKI pisze:shira3 pisze:OKI pisze:A tak na serio, to przy żywym zwierzaku w klasie obowiązkowo musi być druga osoba. Na wszelki
To chyba TŻeta wezmę....
W ramach...?
OKI pisze:seidhee pisze:OKI pisze:seidhee pisze:Pracujecie z dzieciakami? Też chcę
Koniecznie wpadnij z Wieniem na następną imprezkę![]()
Będzie weselej
Hardcore party![]()
Lepiej - ja wezmę Baśkę, Ty - Wienia, Alix - klatkę łapkę i urządzimy ćwiczenia polowe
OKI pisze:A tak na serio, to przy żywym zwierzaku w klasie obowiązkowo musi być druga osoba. Na wszelki
seidhee pisze:A Gringo to nie miał iść szybko do DS? Coś się wczepił tymi marnymi łapeczkami i nie puszcza
alix76 pisze:I zawody dla twardzieli - kto złapie Baśkę gołymi rękami ma 6 z zachowania na koniec roku![]()
alix76 pisze:OKI pisze:Lepiej - ja wezmę Baśkę, Ty - Wienia, Alix - klatkę łapkę i urządzimy ćwiczenia polowe
I zawody dla twardzieli - kto złapie Baśkę gołymi rękami ma 6 z zachowania na koniec roku
alix76 pisze:seidhee pisze:A Gringo to nie miał iść szybko do DS? Coś się wczepił tymi marnymi łapeczkami i nie puszcza
Rasowy kleszcz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 307 gości