Zmykam dobranoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Jeżeli po powrocie z pracy zastaję: poprzestawiane fotele, pozwijane dywaniki, porozrzucane zabawki to raczej wątpię by cały czas spały.
anulka111 pisze:U mnie jak rok szkolny trwa to wszyscy ida spac natychmiast po moim wyjsciu -obserwowalam to bo czasem wracam wczesniej, albo po cos i zastaje samych spiacych![]()
Gucio potrafi nawet sie nie przywitac ,tylko spac dalej-Rys i Smakusia leca ,jak mnie zobacza
Niespodzianki po rozrabnianiu zastaje rano ,ja bardzo mocno spie-i wtedy zdarza sie ,ze poduszki poprzesuwane-myszki w moim lozku, czasem ,ale rzadko cos spadlo samo w nocy
angel03 pisze:a czy na budzik też koty biegną budzić?J
angel03 pisze:Jakie jest imię hodowlane Rysia?
anulka111 pisze:Nio -najlepsze jest to ,ze na Fin reagujea na Rysia jak chce
![]()
W telekarmie TOTW jest -zamowilam dwie paki-wiec juz nie musze na sile wiezc z wystawy karmy,zreszta na Totw byly marne szanse![]()
Ciekawa jestme stoisk na wystawie-moze jakies fajne kubki beda-tych mi nigdy dosc
Bizuterie tez lubieangel03 pisze:anulka111 pisze:Nio -najlepsze jest to ,ze na Fin reagujea na Rysia jak chce
![]()
W telekarmie TOTW jest -zamowilam dwie paki-wiec juz nie musze na sile wiezc z wystawy karmy,zreszta na Totw byly marne szanse![]()
Ciekawa jestme stoisk na wystawie-moze jakies fajne kubki beda-tych mi nigdy dosc
Ja tam wole biżuterię i tego typu kocie gadżety;P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości