Danusia pisze:Hej śliczna czarnulko
Hej Ciociu Danusiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Hej śliczna czarnulko
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Asiu-jestem z Ciebie dumna,że tak pięknie rozbudowujesz wątek Kitusi-brawo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję Uleńko![]()
![]()
![]()
To Twoja zasługa![]()
![]()
-czyżby
![]()
a jeśli tak, to się cieszę podwójnie![]()
![]()
zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Asiu-jestem z Ciebie dumna,że tak pięknie rozbudowujesz wątek Kitusi-brawo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję Uleńko![]()
![]()
![]()
To Twoja zasługa![]()
![]()
-czyżby
![]()
![]()
Ależ oczywiście![]()
Pokłony czynimy razem z Kitą![]()
![]()
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Asiu-jestem z Ciebie dumna,że tak pięknie rozbudowujesz wątek Kitusi-brawo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję Uleńko![]()
![]()
![]()
To Twoja zasługa![]()
![]()
-czyżby
![]()
![]()
Ależ oczywiście![]()
Pokłony czynimy razem z Kitą![]()
![]()
uważajcie bo sobie guza nabijecie![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:Kita i tak spadnie na 4 łapy, więc jej to nie grozi, a mi nie zaszkodzi jak dostanę po łbie, może będę bardziej przytomna i mniej roztargniona![]()
zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Kita i tak spadnie na 4 łapy, więc jej to nie grozi, a mi nie zaszkodzi jak dostanę po łbie, może będę bardziej przytomna i mniej roztargniona![]()
coś się stało-bo zabrzmiało intrygująco
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Kita i tak spadnie na 4 łapy, więc jej to nie grozi, a mi nie zaszkodzi jak dostanę po łbie, może będę bardziej przytomna i mniej roztargniona![]()
zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Kita i tak spadnie na 4 łapy, więc jej to nie grozi, a mi nie zaszkodzi jak dostanę po łbie, może będę bardziej przytomna i mniej roztargniona![]()
Nic się nie stało, poniedziałek i tyle
zwierzak08 pisze:Się Wam pokażę, pamiątka z działki, jak już po męczących wojażach odpoczywałam w domku działkowym
No i Tolusia, nie gniewajcie się, że ją też tu pokazuję, ale to moja psia przyjaciółka![]()
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Kita i tak spadnie na 4 łapy, więc jej to nie grozi, a mi nie zaszkodzi jak dostanę po łbie, może będę bardziej przytomna i mniej roztargniona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Kita i tak spadnie na 4 łapy, więc jej to nie grozi, a mi nie zaszkodzi jak dostanę po łbie, może będę bardziej przytomna i mniej roztargniona![]()
nie martw się jutro wtorek a potem już piątek![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Kita i tak spadnie na 4 łapy, więc jej to nie grozi, a mi nie zaszkodzi jak dostanę po łbie, może będę bardziej przytomna i mniej roztargniona![]()
nie martw się jutro wtorek a potem już piątek![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Silverblue i 211 gości