Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 18:12 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

56 centymetrów :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Stópka po 8,5 centymetra :mrgreen:
Dziś skończyła 3 miesiące :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Sob paź 15, 2011 10:06 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Karina śpi na brzuszku...Chmurek z lewej strony, Puszek z prawej.... Dziewczynka nie ma jak oddychać prawie 8) W nogach łóżka śpi Ryś, a Chmurek podpatruje z wysokości mojego karku na małą...
Żadna z nas nie ma prawa się ruszyć bez wiedzy i akceptacji kotów :mrgreen:

joarkadia

Post » Sob paź 15, 2011 21:47 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Chmurek pobrał nauki od dorosłych kotów;
- od Garfildosa siedzenia jako pierwszy przy miseczce,
_od Puszka ósemkowania pod nogami w celu napełnienia miseczki i brzuszka,
- od Rysia zakopywania jedzonka na zaś albo drugą kolację.....
Poza tym nauczył się jeść ogórka zielonego, porwał kawałek cytryny z talerzyka :twisted: i próbował zeżreć :mrgreen: w końcu wypluł z niesmakiem i takim wyrazem pyszczka, że płakałam ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk: a teraz ugniata mi kark mrucząc jak traktor :1luvu:
Karinka pełza po łóżeczku szybciej niż się Ryś porusza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Nie paź 16, 2011 7:55 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Chmuras znalazł sobie nową zabawę - bieganie i krycie się przed dużymi, wcześniej zaczepianymi i gryzionymi, kotami za wersalką skąd sam nie chce/ nie może się wydostać. Pazurki ostrzy sobie na obrazie z 2 tysięcy puzzli przyklejonych do pleców - brak już kilku sztuk i np. jezdnia jest z wielką dziurą w samym środku :mrgreen: Garfildosek skrył się przy mnie pod kocem, Puszek i Ryś uciekły przed szalejącym tornado Chmurkiem na szafie.
A Karina sobie grzecznie śpi w łóżeczku na brzuszku :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dała mi dziś pospać prawie 9 godzin 8O 8O 8O

joarkadia

Post » Pon paź 17, 2011 20:27 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Karina ma niewykształcone bioderka... rehabilitacja.... długa pewnie :evil:
Chmurek koło niej leży i grzeje. Garfildosek pilnuje puszki z mokrym żarciem jak własnego ogona... puszka jeszcze nie otwarta :twisted: Ryś się wyprowadził do szafy i tam śpiocha w najlepsze, a Puszek okupuje szafę
A ja mam jutro angiografię oczną... i boję się jak sto diabłów :roll:

joarkadia

Post » Pon paź 17, 2011 20:39 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

kciuki za Was!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto paź 18, 2011 6:59 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Karina dzisiaj pierwszy raz samodzielnie przewróciła się z plecków na boczek i teraz wytrwale próbuje jeszcze na brzuszek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Skończyły się tym wydarzeniem czasy kiedy mogłam ją zostawić na chwilę samą na moim łóżku.... :twisted: :twisted: :twisted:
Mamusia poryczała się jak fontanna albo wodospad niagara :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Czw paź 20, 2011 20:34 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Panna Karina przewraca się z boku na bok....
Chmurek zdominował resztę kotów - Puszek kładzie się przed nim na pleckach z łapkami w górze. A mały go gryzie....
Garfildosek uciekła na szafę, a Ryś w kąt łozka....
A ja padam na nosek....

joarkadia

Post » Czw paź 20, 2011 20:44 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Witamy z Ryszardem :piwa:
Czytamy wszystkie posty i trzymamy kciuki za wizytę :ok: :ok: :ok: :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt paź 21, 2011 7:43 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Karina obudziła mnie o 2 w nocy.... popłakała i usnęła na mnie.
O 3 rano Chmurek próbował wejść na szafę.... efektem są rozwalone puzzle, 2 tysiące kawalków i kot króry obił się o fotel
Ryś wzgardził szyneczką, ale nie zmarnowała się - porwał ją Garfildos... wprost spod jego łapek :mrgreen: mina Rysia wspaniała :ryk: Puszek śpi nad łóżkiem na nosidełku małej i obserwuje świat z daleka od Chmurasa Tornada :twisted: :twisted:
A ja jutro na laser,..... bo coraz gorzej widze

joarkadia

Post » Pon paź 24, 2011 11:26 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

I jak po laserze? Martwię się...

juana

Post » Pon paź 24, 2011 11:32 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

niezbyt wyraźnie widzę...
Za to mam prawie 40 stopni i zapalenie oskrzeli. A Karina chce oczywiście na ręce.... za to zaczyna gaworzyć na całego :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pon paź 24, 2011 11:45 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

joarkadia pisze:niezbyt wyraźnie widzę...
Za to mam prawie 40 stopni i zapalenie oskrzeli. A Karina chce oczywiście na ręce.... za to zaczyna gaworzyć na całego :1luvu: :1luvu:

Trzymajcie się :1luvu: :1luvu: :1luvu:

juana

Post » Pon paź 24, 2011 18:34 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Zapalenie oskrzeli mnie rozłożyło.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Jak ja "uwielbiam" być chora.... Karina oczywiście chce cały czas być przy mnie.....
Koty mnie grzeją, herbata też....
Znalazłam - po wielu bojach - chętnego na chrzestnego małej... i tak planuję na 10 grudnia :mrgreen:

joarkadia

Post » Wto paź 25, 2011 12:56 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Pannie Karinie dupcia idzie w górę... główka mniej :mrgreen: Totalne przymiarki do raczkowania 8)
Chmuras rozrabia na całego, Ryś ucieka na szafę przed nim, Puszek na jeszcze wyższą szafę.... a Garfildosa znalazłam dziś śpiącego w mikrofalówce 8O może miał ochotę na pizzę...... :ryk: :ryk: :ryk:
Zdycham dalej.....

joarkadia

[poprzednia][następna]