Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 10:29 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Obie możecie liczyć na pomoc :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt paź 21, 2011 10:48 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

XAgaX pisze:Obie możecie liczyć na pomoc :)

Dziękuję :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt paź 21, 2011 15:40 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Przelałam dzisiaj pieniądze za bazarek chustowy :)
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Pt paź 21, 2011 19:56 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

ryb-ka pisze:Przelałam dzisiaj pieniądze za bazarek chustowy :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt paź 21, 2011 20:13 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

grzanka.ch pisze:Czy mogłabym się wpisać w kolejkę z mamą kociaków z tego ogłoszenia http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z322324279 ? Państwo chcieliby ciachnąć kotkę, bo to już jej drugi miot, a nie mają kasy... :(

Wycofuję się z kolejki :) Załatwiłam sterylkę na koszt fundacji. Ale pewnie wkrótce i tak zgłoszę się do Was po pomoc ;)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Pt paź 21, 2011 20:15 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

grzanka.ch pisze:
grzanka.ch pisze:Czy mogłabym się wpisać w kolejkę z mamą kociaków z tego ogłoszenia http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z322324279 ? Państwo chcieliby ciachnąć kotkę, bo to już jej drugi miot, a nie mają kasy... :(

Wycofuję się z kolejki :) Załatwiłam sterylkę na koszt fundacji. Ale pewnie wkrótce i tak zgłoszę się do Was po pomoc ;)

najważniejsze, że kicia nie będzie już musiała rodzić. W razie potrzeby oczywiście zapraszamy :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie paź 23, 2011 11:23 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

witam, wróciłam z wyjechania i zajrzałam na konto - a tam... 138zł!!!
Dziękuję wszystkim darczyńcom; uaktualniłam pierwszy post.
Aga, komu przelać pieniądze?

Kasa Kastracyjna

Od: Śro sie 03, 2011 10:38

Post » Nie paź 23, 2011 23:00 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon paź 24, 2011 7:21 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon paź 24, 2011 8:18 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

XAgaX zajrzy i na pewno Wam napisze czy dopisała Was do kolejki.
Lilianno - reakcja będzie.
Niemniej nie zrobimy porządku z nowym burmistrzem; możesz u nas liczyć jedynie na pomoc w kastracjach.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon paź 24, 2011 8:25 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Teraz najpilniejsza jest karma na zimę. Z zabiegami trzeba będzie poczekać do stycznia przynajmniej , bo nie mamy gdzie przetrzymać tych dzikich kotów. A z burmistrzem sami zrobimy porządek. Właśnie siedzę i dumam nad pismem do Wojewody w jego sprawie. Padła ostateczna jego decyzja- nie dokarmiamy, bo to niepotrzebne. A ja tylko czekałam na coś takiego.
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon paź 24, 2011 8:28 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

No to nie pomożemy Ci w żadem sposób.
Napisz w styczniu; chociaż lepiej chyba teraz, kiedy jeszcze nie jeszcze tak bardzo zimno...
Ale jak widzisz mamy 147zł, a pomagamy w miarę posiadanych środków.

magaaaa

Post » Pon paź 24, 2011 8:34 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Kotek do sterylizacji jest mnóstwo, biorąc pod uwagę,że w tym roku mało nam się udało ich poddać zabiegowi z braku funduszy będzie ich jeszcze więcej. U mnie pod blokiem są 2 kotki do sterylizacji i 2 kocury. Nie wiem jak teraz inni karmiciele. Mieli do końca m-ca podliczyć swoich podopiecznych i się zgłosić. Jeden z karmicieli ma kilkadziesiąt kotów do karmienia, dochodzą nowe, bo nie wszystkie panny dają się wyłapać, do tego ludzie często mu jakieś podrzucają. Sądzę,że na pojedyńczo mogłabym zgłaszać kotki na sterylizację
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon paź 24, 2011 12:00 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Lilianna J-wie pisze:Kotek do sterylizacji jest mnóstwo, biorąc pod uwagę,że w tym roku mało nam się udało ich poddać zabiegowi z braku funduszy będzie ich jeszcze więcej. U mnie pod blokiem są 2 kotki do sterylizacji i 2 kocury. Nie wiem jak teraz inni karmiciele. Mieli do końca m-ca podliczyć swoich podopiecznych i się zgłosić. Jeden z karmicieli ma kilkadziesiąt kotów do karmienia, dochodzą nowe, bo nie wszystkie panny dają się wyłapać, do tego ludzie często mu jakieś podrzucają. Sądzę,że na pojedyńczo mogłabym zgłaszać kotki na sterylizację

Mogłabyś, mogłabyś też podawać Promonvet do czasu kastracji, żeby zminimalizować ryzyko ciąż. Pomożemy w miarę możliwości.

Lidka, do Ciebie to samo- pomożemy w miarę możliwości.

Ogólnie pierwszeństwo do pomocy mają kotki ciężarne.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon paź 24, 2011 12:19 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Kocia Lady, jest kasa, może pogoń Panią Karmicielkę z tą sterylką i daj nam kwitek?

magaaaa

[poprzednia][następna]