Na stronie 38 mojego wątku są aktualne fotki Pancunia - Bolusiowego braciszka. Serdecznie zapraszam
Moderator: Estraven

nigdzie nie byłam, bo transport się nie znalazł. Siedziałam w domu.Anna Rylska pisze:Głowa od kilku długich dni tak bardzo mnie boli, że ciężko mi patrzeć na monitor
AntoninaBandzioras pisze:Zostałam tu skierowana po porade do Ciebie Aniu jako osoby o wieeelkim doświadczeniu
tak w skrócie... mój kotek ze schroniska ma grzybicę czy to może mieć związek (np. złe samopoczucie), że zmienił jej się nieco charakterek? Tzn była już kotem u nas zadomowionym, brykającym po domu, śpiącym z nami i bawiącym się ze starsza "siostrą" ale ostatnio nic z wyżej wymienionych czynności nie jest jej przedmiotem zainteresowania. Ucieka jakby się bała, jakby ktoś ją gonił, chowa się po kątach i mieszkaniowych zakamarkach. Martwie się o nią... (może nie powinnam tak bezpośrednio na wątku pisać, a PW, jak śmiecę to przepraszam)
Anna Rylska pisze:Dzień dobry![]()
Homerek niestety nadal źle się czuje, tylko śpi, gorączkuje, wstaje na sioo, biegunka jest, wymiotów nie ma ale dostaję cerenię p/ wymiotom. Boję się bardzo, że znowu choroba wróciła po takim pięknym prawie bezproblemowym okresie ścięło gonagle
![]()
Gdyby ktoś mógł wystawić jakiś bazarek na zakup karmy dla tymczasów, bezdomniaczków, czy leków będę ogromnie wdzięczna. Bazarków wystawionych mam sporo ale to nie chodliwy bardzo towar jest, a na razie nic nie mam takiego co by można było wystawić. (naprawdę nie chce pozbywać się ostatnich w miarę cennych rzeczy z domu, jak dziad jakiś!)
Mąż przygotowuje się do szpitala, zaszczepił się nie dawno na żółtaczkę, oczywiście we własnym zakresie trzeba było to zrobić.
Serniczek pisze:Aniu najgoręcej dziękuję za pomoc.

taizu pisze:Najwyraźniej nie nadążam za życiem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 127 gości