[imghttp://desmond.imageshack.us/Himg695/scaled.php?server=695&filename=zdjcie173v.jpg&res=gal][/img]

Koty z ośrodka wypoczynkowego W Przyjezierzu jeżdżę tam drugi sezon , teraz będzie druga zima .Kotów w zeszłom zime było 25 , teraz jest ich 20 a będzie pewnie więcej bo zaczynają się zbijać w grupy , czekając tam gdzie miseczki za jedzeniem ;( .To straszne ale na cały ośrodek tylko ja i moja ciotka karmimy te bidy nie mając od nikogo po mocy Gmina wszyscy mają to gdzieś , pisałam teraz o karme do Gminy odpisali ze nie mają kasy .O sterylkach już nie maże ;( .Dwa kotki poszły do adopcji jednego mam w domu z uszkodzonym móżdżkiem , koty się tam mnożą i zdychają .Potrzebna by była karma dla nich , kasa na styropian żeby zrobić im budki bo one tam śpią pod domkami letniskowymi , trzy koty są tamn bardzo oswojone można je brać na ręce o sterylkach już nie mażę bo to chyba nie realne .Zimą to miejsce jest jak wymarłe miasto tylko koty biegają i miauczą za jedzenie , trzeba się tam przejechać żeby zobaczyć jakie to straszne a samemu nie można za wiele pomóc .Więc prosze was w imieniu tych kotów bo one nie mogą mówić POMÓŻMY IM PRZETRWAĆ ZIMĘ .Gdy bym miała zwierząt mniej to bym tego nie pisała ale jestem zawalona na maksa .......
50 zł -z bazarku od Karoli .... Dziękuje

32zł z bazarku od zuzens Dziękuje