jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty, mam DS. Zdjęcia!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 22, 2011 22:20 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

eh.

gabi.cezar: Koszmar je sam jeśli ma ułożony stożek z mięsa. Pije też sam-od niedawna-z szerokiej miseczki. Siorbie i mlaszcze przy tym jak bezzębny emeryt. FUJ.
Baaardzo lubi kefir, biały ser, jajka, bułki i pomidory :roll:

kotkins: to Ty nie wiesz, że dywaniki są pieszczotliwie zwane płaskimi kuwetami :?: Ludzie mieszkający z normalnymi kotami takich dziwów nie posiadają :mrgreen:
Walecznym kocicom obetnij pazury. Albo ubierz skarpetki. O.
A firanki to ja w sezonie kociakowym wieszam każdego rana. Jak rano jeszcze wiszą-znaczy,kociaki chore.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Sob paź 22, 2011 22:25 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Szenila , ja ma KULTURALNE persy przecież.
Pazi obciete ,ona uwielbia obcinanie (czesanie,kapiele..typ Paris Hilton- celebrycki)

Kaszmir sam je!!SUPER!!!

I chrupki polubi!

Tak swoją drogą to co też ludzie potrafią zrobić z kota!!! :evil:

I co z kota potrafi zrobić Szenila!!! :1luvu:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie paź 23, 2011 9:34 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Szenila pisze:eh.

gabi.cezar: Koszmar je sam jeśli ma ułożony stożek z mięsa. Pije też sam-od niedawna-z szerokiej miseczki. Siorbie i mlaszcze przy tym jak bezzębny emeryt. FUJ.
Baaardzo lubi kefir, biały ser, jajka, bułki i pomidory :roll:

kotkins: to Ty nie wiesz, że dywaniki są pieszczotliwie zwane płaskimi kuwetami :?: Ludzie mieszkający z normalnymi kotami takich dziwów nie posiadają :mrgreen:
Walecznym kocicom obetnij pazury. Albo ubierz skarpetki. O.
A firanki to ja w sezonie kociakowym wieszam każdego rana. Jak rano jeszcze wiszą-znaczy,kociaki chore.

Wszystko normalnieje :lol: :lol:
Czekoladowy też siorbie i mlaszcze,
taka ich uroda :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie paź 23, 2011 12:55 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Jest w Koszalinie potencjalna chętna na persika. Pomyślałam o Kaszmirku.
Szenila gdybyś mogła wysłać jej maila ze zdjęciami było by fajnie. Oczywiście możesz wypytać o wszystko.
Wizytę przed adopcyjną masz zapewnioną u mnie.
Kontakt do p. Lidki
tel. 660-566-391
mail: szulida@op.pl

Pani chce już wykastrowanego kocia.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie paź 23, 2011 19:33 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Dyktatura pisze:Jest w Koszalinie potencjalna chętna na persika. Pomyślałam o Kaszmirku.
Szenila gdybyś mogła wysłać jej maila ze zdjęciami było by fajnie. Oczywiście możesz wypytać o wszystko.
Kontakt do p. Lidki
tel. 660-566-391

:)
ale ja nie mogła bym zapewnić mu tam transportu. Musiał by jechać z przesiadkami. Może by dać szansę jakiemuś plaskaczowi mieszkającemu bliżej? Bardzo dziękuję, że pomyślałaś o Kaszmirku, ale chyba wolała bym, aby zamieszkał bliżej...

Szenila

Post » Nie paź 23, 2011 20:57 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Jest osoba która jeździ Kraków Koszalin bezpośrednim pociągiem. :)

Dyktatura

Post » Nie paź 23, 2011 22:16 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Dyktaturo...a może jednak??
Kaszmirek chyba nie jest tak do wzięcia od razu.

Wiesz ,Kasia ma cztery persy,potrzebują dopieszczenia,są z pseudo...jak moja Fionia.
Zsocjalizowane są i potrzebują domków.
Proszą o nie!

kotkins

Post » Pon paź 24, 2011 7:03 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

kotkins pisze:Dyktaturo...a może jednak??
Kaszmirek chyba nie jest tak do wzięcia od razu.

Wiesz ,Kasia ma cztery persy,potrzebują dopieszczenia,są z pseudo...jak moja Fionia.
Zsocjalizowane są i potrzebują domków.
Proszą o nie!

kotkins na pewno odezwę się do Kasi, tylko muszę się trochę ogarnąć. Ostatnio mam za dużo na głowie i nie wiem w co ręce wsadzić, a przed zimą trzeba zdążyć. :)

Dyktatura

Post » Pon paź 24, 2011 7:06 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

To ja przy okazji prywatę przepuszczę: szukam domu dla jamnika ze schronu.Piękny, 5 lat, wyrzucony z auta.Zimy nie przezyje w schronie...
Jakby ktoś-coś...pomogę w pierwszych wydatkach itp.

A za persy dziękuję- jakby się wyadoptowała choć jeden... :D

kotkins

Post » Pon paź 24, 2011 12:07 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Czy ja dobrze gdzieś doczytałam, że Szenila w sezonie kociaki wiesza co wieczór a jak rano jeszcze wiszą znaczy, że chore?
:ryk: :ok: :piwa:

to się dotyczy plaskatych czy normalniejszych

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon paź 24, 2011 21:30 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Cammi pisze:Czy ja dobrze gdzieś doczytałam, że Szenila w sezonie kociaki wiesza co wieczór a jak rano jeszcze wiszą znaczy, że chore?
:ryk: :ok: :piwa:

to się dotyczy plaskatych czy normalniejszych

nieee...ja tylko firanki wieszam co rano...wiem, taka bez polotu jestem :oops:

ale może spróbuję powiesić kociaki,to firanek bym już nie musiała :?:

Szenila

Post » Sob paź 29, 2011 7:53 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Wszyscy się wystraszyli tego wieszania 8O :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie paź 30, 2011 10:24 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

kotkins pisze:Nie ,oddaję je!!! :D

Dorzucę butelkę wina z Lidla!!

Żeby ewentualny właściciel mógł zyskać właściwą perspektywę zaraz na wstepie do tych potworów.

Oddam: dwa persy o kulturze podwórzowej i jamnika też podwórzowego!!!Drze się właśnie przed domem.
Do tego prawie-bri z umysłem nieodgadnionym ( o ile tam jest w ogóle jakiś umysł,w tym plaskim łbie!!)
Idiota ZAWSZE pięknie wskakuje WSZĘDZIE.Nie zniszczył firany od kocięctwa.
Do dziś...

Dorzucę pryszczatego 15-latka.

Nie wierze, ze oddasz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie paź 30, 2011 10:31 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Szenila pisze:
Dyktatura pisze:Jest w Koszalinie potencjalna chętna na persika. Pomyślałam o Kaszmirku.
Kontakt do p. Lidki
tel. 660-566-391

:)
ale ja nie mogła bym zapewnić mu tam transportu. Musiał by jechać z przesiadkami. Może by dać szansę jakiemuś plaskaczowi mieszkającemu bliżej? Bardzo dziękuję, że pomyślałaś o Kaszmirku, ale chyba wolała bym, aby zamieszkał bliżej...

Oj chyba sie nie zdziwie jak Kaszmir zostanie u Ciebie :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Tak jakos trudno Ci :ryk: :ryk: :ryk: go oddac :roll: :mrgreen: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Pon paź 31, 2011 13:11 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

kristinbb pisze:Wszyscy się wystraszyli tego wieszania 8O :lol:

No moze nie jest tak zle 8O

Haloj...... Kasazmirku gdzie jestes :?: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

[poprzednia][następna]