Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 20:53 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Monia, ja się po prostu nie kładłam ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie paź 23, 2011 20:57 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Ano trzeba, trzeba... Z mojej strony apele są nawet na forum czarowsta... w sumie nie tyle z mojej strony, co dzięki Imago, mojej koleżance, która w ten sposób nam pomaga. Mamy też wątek na cincin, na photoblogu... i jeszcze gdzieś tam Imago powrzucała... Już mi pomysłów brak...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pon paź 24, 2011 13:03 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

viewtopic.php?f=27&t=134789 Woda toaletowa na Pchlim Targu, jesliby ktoraś byla zainteresowana ;]
Trzeba budżet naprawić trochę ;]

KaleidoStar

Post » Pon paź 24, 2011 15:31 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

witaj miło Aniu i zwierzyńcu kocio-świnkowy :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon paź 24, 2011 18:56 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

KaleidoStar pisze:[...] Mamy też wątek na cincin, na photoblogu... i jeszcze gdzieś tam Imago powrzucała... Już mi pomysłów brak...

Pomysły ? A strona główna PKDT ? Tzn. chodzi mi o stronę internetową PKDT. Tak czekałem aż ktoś wpadnie na pomysł żeby tam umieścić informację, ale mi się znudziło tzn. przed chwilą umieściłem tam info...

Wrzuciłem jeszcze prośbę na małe forum mangowców może stamtąd 5-10 głosów wpadnie...

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Pon paź 24, 2011 19:03 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

a propo głosowania jak tam ranking ????????????? bo ostatnio nie było najgorzej
Obrazek

KUBA73

Od: Pt lut 12, 2010 11:18

Post » Pon paź 24, 2011 19:16 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

ssb pisze:
KaleidoStar pisze:[...] Mamy też wątek na cincin, na photoblogu... i jeszcze gdzieś tam Imago powrzucała... Już mi pomysłów brak...

Pomysły ? A strona główna PKDT ? Tzn. chodzi mi o stronę internetową PKDT. Tak czekałem aż ktoś wpadnie na pomysł żeby tam umieścić informację, ale mi się znudziło tzn. przed chwilą umieściłem tam info...

Wrzuciłem jeszcze prośbę na małe forum mangowców może stamtąd 5-10 głosów wpadnie...

Szymon, przyznaję, że byłam w dużym szoku widząc Twój apel w wątku głównym naszym... Byłam przekonana, że strona PKDT będzie pierwszym miejscem, gdzie apel się pojawi :/ Dobrze, że sam z siebie zadziałałeś...

Każde forum to dobre miejsce, 5 głosow..to dla nas dużo. Każdy jeden się liczy...

KaleidoStar

Post » Wto paź 25, 2011 18:13 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

btw, prosiliście o pomoc wegan którzy kiedyś organizowali razem z pkdt spotkania ?

http://www.avocado.info.pl/

kiedyś viva naciskała na współpracę z kocimi adopcjami http://www.kocieadopcje.com/ czy oni wiedzą ? mogli by pomóc umieszczając info na swojej stronie i facebooku...

dlaczego info na stronie vivy pojawiło się dopiero po tygodniu ? takie rzeczy załatwia się wcześniej...

ssb

Post » Wto paź 25, 2011 22:03 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Nie znam tego Avocado zupelnie,, coś mi się kojarzy, że faktycznie byly jakies spotkania..ale ja wtedy jeszcze tylko podczytywalam wątek PKDT... Jakiś..pokaz filmu? To to?

Już paczam na te Kocie Adopcje...

KaleidoStar

Post » Śro paź 26, 2011 0:05 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

tia, był film, wcześniej też jakieś spotkania. Jeśli nas pamiętają to mogli by uderzyć przez jakieś swoje fora.

ssb

Post » Śro paź 26, 2011 1:02 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Zaraz powiem którejś z dziewczyn będącej z nimi bliżej... ja nic o tamtych akcjach ze współpracą nie wiem...

Wysłałam maila na Kocie Adopcje... Zobaczymy...

KaleidoStar

Post » Śro paź 26, 2011 10:29 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

sugeruję żebyście się tym zajęli na serio, możliwości mobilizacyjne pkdt w stosunku do konkurencji wypadają biednie. Tak jak to widzę na chwilę obecną to są was w stanie zjeść w ciągu 2-3 godzin.

Od poniedziałku rano śledzę postępy obu drużyn, machnąłem skrypta który co 20 minut robi obrazek, tzn. wykres na którym widać co się od poniedziałku dzieje, krzywe wzrostu tarnowian są prawie pionowe. Nie ma letko :?

Obrazek żyje pod adresem: http://ssb.vot.pl/a/w.png

proponuję dobrze się mu przyjrzeć i wyciągnąć wnioski...

nawiasem mówiąc forum miau ma ponad 40000 zarejestrowanych dusz, ciekawe ile zagłosowało...

ssb

Post » Wto lis 01, 2011 23:05 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Kochane cioteczki, dziękuję Wam za glosy!!! Od północy chodzę jak potłuczona z radości, że się udało :D

KaleidoStar

Post » Wto lis 01, 2011 23:07 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

:piwa: :kotek: :piwa:
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

[poprzednia][następna]