Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 20:28 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Szalony Kot pisze:Ja też leżę.
Karm go na siłę trochę, co?

A co do M., to Olga powiedziała, że jak coś, to można do nich przyjść i kotę poznać osobiście.

Szalony ,a Ty też chora?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie paź 23, 2011 20:36 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Ano chora, zachorzałam.

Oki, może tuńczyk? Coś aromatycznego?
Może mu puszkę lekko podgrzać, co by pachniała..?
A może to tylko jeden dzień, a bo za kotem to nadążysz... :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 23, 2011 20:38 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Będę próbować

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 24, 2011 11:34 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Fosterowi podpasowała Animonda Rafine Soupe Kitten - cioci Alix76 bardzo dziękujemy :1luvu:
Się chłopak napakował i teraz zbiera łomot od braci ;) Bo mu się opcja zabawy włączyła :lol:

OKI

Post » Wto paź 25, 2011 12:00 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Fosterek... Moja chudzina bidna... na fotach tego tak nie widać, ale skóra na nim wisi :(
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czarny to Faxe... brat z jednego miotu...

OKI

Post » Wto paź 25, 2011 13:53 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Założyłam Fosterku album na FB http://www.facebook.com/media/set/?set= ... d755a1b4a6
Udostępniajcie, rozsyłajcie, czy co tam się z tym robi :roll:

OKI

Post » Wto paź 25, 2011 19:20 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Chyba się szykuje chatka dla Fischerka :1luvu:
Może to chwilę potrwać, ale to super domek. I pod samym moim nosem :twisted: :ryk:
Kciuki potrzebne ;)

OKI

Post » Śro paź 26, 2011 22:52 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Browarek w nowym kufelku ;)
Obrazek
Tyle achów i ochów, co ja się dziś nasłuchałam, to się w głowie nie mieści :1luvu:
Wspaniały, miziasty, bezproblemowy, pieszczoch, fantastyczny... nie sposób spamiętać :lol:
"Tylko z tym jedzeniem... to ja bym nie powiedziała, że on je...
...
...
on POCHŁANIA!!! 8O
wszystko, w każdej ilości i zawsze ma miejsce na więcej"
:ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Wto lis 01, 2011 15:15 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Brat szczęściarza z postu wyżej ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Takiej pazurzastej łapy nie umiem wywalić, żeby nie wiem, jak nieostra była :oops:
Obrazek
Obrazek
I jeszcze jedna :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Młody mało ogonka nie stracił w ferworze walki ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ta-dam! Zwycięstwo! :twisted:

Obrazek
Po walce można się wybrać na zasłużony odpoczynek :lol:

O ile nie walczy i nie warczy, to Faxe ostatnio się robi coraz bardziej miziasty :D Dzisiaj w ogóle zachowuje się wyjątkowo :1luvu:
Całkiem jakby rozumiał mój nastrój i chciał mi wynagrodzić brak Gringulca :wink:
Pcha się na kolana, mruczy i ugniata :1luvu: Dawno tak nie było...

OKI

Post » Sob lis 05, 2011 17:50 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Jak będziesz chciała, to skorzystasz :oops:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=126819][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/4112/okibaner.png[/IMG][/URL]

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lis 05, 2011 17:52 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Szalony Kot pisze:Jak będziesz chciała, to skorzystasz :oops:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=126819][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/4112/okibaner.png[/IMG][/URL]

będę chciała :mrgreen:

Dzięki :)

OKI

Post » Sob lis 05, 2011 22:27 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

Przekleję sobie, bo jak się zbiorę, to może przerobię na ogłoszenie dla Brzdąca ;)

OKI pisze:Nie kotka, tylko kocurek :mrgreen: A w zasadzie to kawał kocurzyska :twisted:
Za to reszta się prawie zgadza :)

Ale Brzdąc to taki ciaptak...
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Bez atrybutów (więc co za różnica, bez jakich? ;) )
Zaszczepiony, zdrowy, odrobaczony. W grudniu mu strzeli roczek. Testy do zrobienia, ale jakoś dziwnie o wynik jestem spokojna (nic a nic nie złapał od przewiniętych od marca tymczasów). W 100% kuwetkowy i wszystkożerny :) Tylko mało nie może :roll:

Cichy jest (bo jak się odezwie, to go siostra Baśka leje), spokojny - jak na kota w tym wieku :mrgreen:

Futerko ma mięciutkie (aż dziwnie przy takim kawale kota), króciutkie, fajne takie :)

Do ludzi jest... hhhmmm.... z potencjałem :roll: Przytelepie się zawsze, jak głaszczę innego kota i wywala brzuch, ale poza tym dzika udaje (bo inaczej siostra go leje).
Dopóki jest z siostrą, to nie ma szans być przylepą mimo chęci... A siostra z potencjałem jest na bakier, więc raczej już u mnie zostanie - koło zamknięte... dopóki Brzdąc nie znajdzie domu :(
Nie gryzie, nie drapie - jest odważny inaczej :mrgreen:
Wymaga troszkę wysiłku, żeby go przekonać do bycia proludzkim kotkiem - ale myślę, że jak nie będzie go Baśka pilnować, to pójdzie błyskiem :)

Już jest słusznych gabarytów, a ciągle się rozrasta :1luvu: Będzie pięknym, wielkim koteckiem :D
Tzn. piękny to on już jest, mądry raczej nie będzie, ale wzrostem może jeszcze zadziwić ;)
Oczyska ma jak na fotach - wieeeelkie, jasnozłote i wiecznie zdziwione/przestraszone (zależy od interpretacji) :lol:

Idealny na dokocenie! Uwielbia inne koty w każdym wieku :) I umie się z nimi dogadać :)
A jak się nie dogada z rezydentką, to ja golę wąsy, a kot wraca do mnie ;) Wprawdzie musiałabym sobie te wąsy najpierw wyhodować, ale czegóż się nie zrobi dla kotków....

Nie mam pojęcia, czy uczula czy nie, ale zapraszam do osobistego poznania :)

No dobra - jest czarny 8) :lol:

OKI

Post » Pon lis 07, 2011 9:02 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

wow, OKI, no wreszcie przedstawilas towarzystwo tym co nie nadazaja :lol: :ok: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 07, 2011 9:44 Re: Z piekła rodem :)

OKI pisze:Dziaboły szaleją :lol:

Wszystko co można było zepsuć, już jest zepsute. Wszystko co można zrzucić jest zrzucane tyle razy dziennie, ile razy jestem łaskawa podnieść :twisted: Wszystko, czego nie można zrzucić, też jest regularnie zrzucane :roll:

Kradną na potęgę - gąbki, zmywaki, ścierki do naczyń, fajki, zapalniczki, paczki z chusteczkami higienicznymi, piloty, mniejsze książki, wszystko, wszystko, wszystko... :strach:

Czy ktoś zna forum wielbicieli sportów ekstremalnych? :roll:

znam to :mrgreen: u mnie jest to samo, choc wydaje sie, ze towarzystwo powinno sie juz zaczac powoli uspokajać... w tym wieku takie szalenstwa... hmmm... :roll:
jak jestem u rodzicow, gdzie jest 8-letni kotek, to z lubością NIE uwazam na rzeczy bo wiem, ze kocio sie nimi nie zainteresuje... niebywaly komfort psychiczny :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 07, 2011 10:09 Re: Z piekła rodem :) Browarki...Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 18

tillibulek pisze:wow, OKI, no wreszcie przedstawilas towarzystwo tym co nie nadazaja :lol: :ok: :1luvu:

Tilli, wąt jest od kwietnia :twisted: Tylko banerka nie było, ale był link w podpisie :twisted:

tillibulek pisze:
OKI pisze:Dziaboły szaleją :lol:

Wszystko co można było zepsuć, już jest zepsute. Wszystko co można zrzucić jest zrzucane tyle razy dziennie, ile razy jestem łaskawa podnieść :twisted: Wszystko, czego nie można zrzucić, też jest regularnie zrzucane :roll:

Kradną na potęgę - gąbki, zmywaki, ścierki do naczyń, fajki, zapalniczki, paczki z chusteczkami higienicznymi, piloty, mniejsze książki, wszystko, wszystko, wszystko... :strach:

Czy ktoś zna forum wielbicieli sportów ekstremalnych? :roll:

znam to :mrgreen: u mnie jest to samo, choc wydaje sie, ze towarzystwo powinno sie juz zaczac powoli uspokajać... w tym wieku takie szalenstwa... hmmm... :roll:
jak jestem u rodzicow, gdzie jest 8-letni kotek, to z lubością NIE uwazam na rzeczy bo wiem, ze kocio sie nimi nie zainteresuje... niebywaly komfort psychiczny :wink:

Ja do tej pory jestem pełna nieustającego podziwu dla pani, że Dziaboły jeszcze nie wróciły z adopcji :roll: Dawałam im maks miesiąc :oops:

OKI

[poprzednia][następna]