Jak sobie radzicie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 20:17 Jak sobie radzicie...

..z karmieniem i opieką nad bezdomnymi kotami? Skąd na to fundusze? Wszystko z własnej kieszeni? Proszę o rady, bo już nie wiem co robić
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto paź 25, 2011 9:01 Re: Jak sobie radzicie...

Lilianna J-wie pisze:..z karmieniem i opieką nad bezdomnymi kotami? Skąd na to fundusze? Wszystko z własnej kieszeni? Proszę o rady, bo już nie wiem co robić

Bazarki. Pomoc lokalnych fundacji.

Obecnie nie dokarmiam żadnych kotów, czasem coś kocurowi wychodzącemu sąsiadów dam jak wywalam śmieci i go widzę, wtedy biorę dla niego saszetkę.
najszczesliwsza

Post » Wto paź 25, 2011 9:15 Re: Jak sobie radzicie...

Na lokalne i nielokalne fundacje nie mam co liczyć. Nie pamiętam już do ilu. wydzwaniałam, przysyłali mi jakieś ankiety do wypełnienia i w sumie nic z tego nie wychodziło. Wszyscy patrzą na gminę , bo w końcu to jej obowiązek wg ustawy, ale nasz włodarz ustawę ma w d***e. :evil: Na zimę zostałam bez karmy dla kotów, a od wczoraj jeszcze dokarmiam bezdomną sukę. I kombinuję jak tu podać jej zastrzyk,żeby mi czasem szczeniąt nie przyprowadziła.. Ręce opadają
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03