Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 21:25 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

Mimisia pisze:Współczuję Ci bardzo, ja się nie nadaję do opieki nad szczeniakami, koty to co innego, mniej z nimi zamieszania.
No i Ci chętni na pieski - może ich więcej niż do kociąt, ale za to ile do odstrzału :roll:
Może jednak powinnaś oddać je komuś innemu na tymczas, jeżeli by ktoś się trafił chętny. Masz dużą presję ze strony męża i masę stresu przy tym :?

Bożenko, przecież ja szukałam im tymczasu od momentu znalezienia i NIC... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 22, 2011 21:30 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

Cos tu mam http://www.dogomania.pl/threads/216483- ... ie-niemowlę-Bielsko-Biała-lub-cała-Polska-)

http://www.dogomania.pl/threads/216290-Przyjmę-dużego-psa-z-dłuższą-sierścią-do-roku.
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Sob paź 22, 2011 23:22 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

Amanli pisze:Cos tu mam http://www.dogomania.pl/threads/216483- ... ie-niemowlę-Bielsko-Biała-lub-cała-Polska-)

http://www.dogomania.pl/threads/216290-Przyjmę-dużego-psa-z-dłuższą-sierścią-do-roku.

Mogłabys wstawic zdjęcie maluchów,ja nie umiem za cholerę :oops: albo podlinkować...?
Zaraz tam zrobie watek,ale zdjęc niestety nie wstawię
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 23, 2011 0:15 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

jasne, lecę sie zarejestrować :ok:
Obrazek

Amanli

Post » Nie paź 23, 2011 0:31 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

Osz Ty Szalony Kocie i szyyybki taki :) Mam nadzieję, że znajdą tam domki, tak czy siak warto na dogomanie zaglądać, ogłoszenia wyszukiwać, kciuki za rozrabiaków :ok: :ryk:
Obrazek

Amanli

Post » Nie paź 23, 2011 9:09 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

BOZENAZWISNIEWA pisze:Marta, Jezusie, pomyliłam osoby,myslałam,ze do innej Marty wysyłam e-maila :oops: ,ALE DZIEKUJE ZA WPISANIE "POTWIERDZENIA"zakupu :oops:

Do usług:)

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Nie paź 23, 2011 16:42 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

Troche męza urabiam...tłumacze,ze prosza ludzie o czas..,ze znajdziemy...własnie się zastanawia , czy im tymczas przedłuzy.
Informuje ,ze wykupiłam u Cat Angel ogłoszenia, jak tylko jutro zrobi to wpisze tutaj..i szukamy...
Rano pojechałam do Koscioła....psy zamknełam w pokoju na klucz, bo by juz je synaczek wydał tam , gdzie ja wczoraj nie dałam.Szkoda ,ze jego miny nie widzieliscie :) Powiedział,ze ciotka go przechytrzyła...
Kidys szukałam domu dla pieska starszego, bardzo skatowanego (miał powbijane gwoździe w ciało, straszne rany)Zabrałam go do nas, bo begał po skrzyzowaniu kilka dni(az ktos go skatował).5 miesięcy z nami mieszkał i kiedy w końcu zdzwonił TEN dom od razu wiedziałam,ze to TEN dom...Mailo mieszka w swoim domu, w miescie...ma panów(ojca i syna, zona nie zyje)Mieszkaja blisko weta do jakiego ja jeżdze i mamy fajny kontakt....Wierze,ze dom maluchom znajdziemy..widze,ze juz sie rozwijaja lepiej, sa radosne, bardziej ułozone...Nie mogłabym zasnac wiedzac,ze mieszkaja gdzies na ulicy....albo w melinie....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 23, 2011 16:56 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

Amanli pisze:Osz Ty Szalony Kocie i szyyybki taki :) Mam nadzieję, że znajdą tam domki, tak czy siak warto na dogomanie zaglądać, ogłoszenia wyszukiwać, kciuki za rozrabiaków :ok: :ryk:

Od wczoraj próbuje załozyc tam watek..i nic..jestem chyba ciemna masa.... :( Martyna jak mozesz załóż watek maluchom na dogo i podaj linka tutaj...wejdę i zaznaczę i pisała będe co i jak...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 23, 2011 20:05 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

Wysłałam wiadomość na dogo na PW odnośnie piesków do bozenazwisniewa

Lili8522

Od: Wto cze 14, 2011 9:32

Post » Nie paź 23, 2011 20:25 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

BOZENAZWISNIEWA pisze:Niezła rozpierduche miałam w domu.Ten niby domek co miał jechac dzisiaj Czarus to jakis zart.Wparował mój podopieczny(NIELETNI I Z BUJNA DZIAŁALNOSCIĄ) i psa pakuje.Maz chciał nas z domu wyrzucic, bo nie wydałam Czarusia dla "własciciela-widmo"Za jakis czas zadzwoniła matka(tak się przedstawiła),ze pies do nich ma jechac.No mówie,żeby przyjechali z dowodem osobistym i psa wydam o ile sie zgodzi ,ze bede miała kontakt z ich rodzina....Rozłaczyła się.
Maż się wściekł i powiedział,ze zaraz i koty na dwór wypieprzy jak sie psów nie pozbędę...
wyzebrałam ostatni tydzień...normalnie na zawał zejdę...Pomózcie prosze Czarus to domowy widac jest, Dżeki woli na dworze byc ...spiernicza mi jak tylko wyjdziemy...Gania gówniok na około domu,a stara baba za nim..sasiedzi maja niezła polewkę,a mi nie do śmiechu...
Dzień do bani...

Zupełnie nie rozumiem tej sytuacji. Dzisiaj (tzn. wczoraj.) pies miał zmieniać dom, a tu wszystko niedograne?
Dlaczego nalegałaś, żeby to przyszła właścicielka do Ciebie przyjechała z dowodem?
Dlaczego sama nie pojechałaś tam, żeby zobaczyć warunki, jakie mogą zapewnić potencjalni właściciele i na spokojnie z nimi porozmawiać? :roll:
Krzysiekbolo

Post » Nie paź 23, 2011 20:32 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

W jakiej miejscowości pieski dokładnie przebywają? :)

necianeta89

Od: Wto sie 16, 2011 0:27

Post » Nie paź 23, 2011 20:44 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

To trochę drogi jest....

Oooo Necia nie wiedziałam, że tutaj jesteś zalogowana ;-)

Lili8522

Post » Nie paź 23, 2011 20:46 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

A no jestem, dla naszej fundacji kochana :)
No i kawał drogi :)

necianeta89

Od: Wto sie 16, 2011 0:27

Post » Nie paź 23, 2011 20:51 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki i Czarus szukaja DS

necianeta89 pisze:A no jestem, dla naszej fundacji kochana :)
No i kawał drogi :)

Zobaczymy jak to będzie...

Lili8522

[poprzednia][następna]