Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 13:36 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Czarne panny mają słodkie uśmiechy, zwłaszcza w nich widac te biaaałe oooostre ząbki. :mrgreen:

Dorciu przyszedl czas na oddanie mi Mruniaczka 8) to i przyjdzie czas na inne tymczasiki.
Ale fakt ze takie lekceważenie i nie liczenie sie z czasem innych i to w niedziele jest przykre.

Mruniak zaczyna nas zagadywać, tak jeszcze smiesznie po dziecięcemu, cieniutko :1luvu:

Jak wieczorem lezy na łózku to pozwala sie w szyjke i łepetynke całowac :mrgreen:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie paź 23, 2011 14:17 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

oj Limku :1luvu:
tak mi pisz :D

zbieramy fundusze na operacje ogonka u malutkiej koteczki .
Kociątko jest strasznie mizerne :cry: i pogryzione przez psa tz. złapał ja za ogonek ,część do amputacji.
Moja wetka napisała mi że operacja od 150 do 200 zł .później leczenie po operacyjne ,to już będą małe koszty i jak pozwolicie to wykorzystam na to górkę z węgla :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie paź 23, 2011 14:23 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Mysle Dorciu,ze skoro cos zostało to wydając na malucha dobrze wydasz te pieniądze.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie paź 23, 2011 15:09 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 23, 2011 15:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

to czarne cudo z biały skarpetkami to jak się zowie ?
szczerze sie przyznam, ze nigdy nawet nie próbowałam się zorientowac "hu is hu" u dorci ;)
rozrózniam Dzagę i Gadzinę :ryk:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Nie paź 23, 2011 15:26 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Śliczne futra mieszkają w Dorotkowym domku :D
tri :1luvu:
i ''ten ,ta '' tłusta pingwinka :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie paź 23, 2011 17:08 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

dorcia44 pisze:
zbieramy fundusze na operacje ogonka u malutkiej koteczki .
Kociątko jest strasznie mizerne :cry: i pogryzione przez psa tz. złapał ja za ogonek ,część do amputacji.
Moja wetka napisała mi że operacja od 150 do 200 zł .później leczenie po operacyjne ,to już będą małe koszty i jak pozwolicie to wykorzystam na to górkę z węgla :oops:

Dorotko, zrobisz jak chcesz. Ale wiesz, że sytuację masz prawie tragiczną? Mówiłaś, że dług u weta 300 zł. (to sprzed 2 tygodni) - niedawno prosiłaś o pomoc w spłacie. Naprawa pieca - 300 zł. Masz kupę tymczasów. Wiem, jak masz miękkie serce, dlatego Ci teraz (za przeproszeniem) skopałam "d". Czy wetka nie może poprosić kogo innego o wsparcie?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie paź 23, 2011 17:09 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Kropka jest strasznie gruba, chyba jeszcze przytyła. Robiłaś jej badania?
Co to jest ta mała tri?

Gdy popatrzyłam na fotkę śpiącej i przytulonej trójki natychmiast by się chciało pojechać i zabrać :oops: :1luvu: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie paź 23, 2011 17:17 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

tri z tego wątku
viewtopic.php?f=13&t=134665
kocinki nie można było zostawić ,mogła by nie przeżyć :cry:
Monia ,masz dwa koty ,3 sobie dobierz :mrgreen:
Kropcia ,hmm troszkę się spasła :roll: je to samo co inne ,a najgrubsza jest...badania miła robione .
Oprócz kamyków nic jej nie dolega.

3 x pisze:to czarne cudo z biały skarpetkami to jak się zowie ?
szczerze sie przyznam, ze nigdy nawet nie próbowałam się zorientowac "hu is hu" u dorci ;)
rozrózniam Dzagę i Gadzinę :ryk:

3x :ryk:

iwona66 pisze:Śliczne futra mieszkają w Dorotkowym domku :D
tri :1luvu:
i ''ten ,ta '' tłusta pingwinka :1luvu:

ta tłusta ,Kropcia :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 23, 2011 17:27 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Monia ma rację, musisz najpierw zapłacić prąd. Załóż kocinie wątek,może ktoś się nad nią ulituje i dorzuci się do operacji.

Najpierw prąd, potem dług u weta. Przyłączenie odciętego prądu jest cholernie drogie.

Kochana wiem co mówię, bo od lipca wraz z moim autystycznym, "uzdrowionym" przez zespół do spraw orzekania o niepełnosprawności, dziecięciem mam niecałe 600 zł plus 7 zwierzaków. Nie mam ubezpieczenia zdrowotnego, sam czynsz to ponad 300 zł. I uwierz, że nikt się litował nade mną nie będzie, nie będę płacić- to mnie wywalą. A że młody potrzebuje opieki 24/24. Mam problem. Pani na komisji powiedziała, że jakby musiał zostać sam to by został. Lekarka go powitała "Słucham pana', a on nic. Zdziwiona była, że nie odpowiedział. Takie "inteligentene" osoby orzekają.
U mnie na osiedli był chłopak z epilepsją. Matka wyszła do sklepu, wszedł do łazienki wziąć prysznic. Dostał ataku. Uderzył głową w brodzik, nie żyje. Musiał Zostać sam -został.
Ostatnio edytowano Nie paź 23, 2011 17:36 przez dorobella, łącznie edytowano 1 raz

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Nie paź 23, 2011 17:33 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

ok. już nie bijcie :oops:
kocina ma wątek .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 23, 2011 18:00 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

no i nie było dziś szarlotki :crying:
zmykam już od was,dobrej nocki i za udany tydzień :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 23, 2011 19:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

dorcia44 pisze:ok. już nie bijcie :oops:
kocina ma wątek .

Dorcia, ja nie biję. Próbuję pomóc. Akurat Ty nie jesteś osobą, która może finansować takie rzeczy. Ja wrzucałam naprawdę dużo kasy w forumowe koty, póki mogłam. Od półtora roku - koniec. Skończyła mi się dobrze płatna praca, teraz ledwo wiążę koniec z końcem. Wcześniej nie było sprawy - gdzie nie zajrzałam, a było trudno - tam 50 zł. wysyłałam. Chętnie bym wzięła kota. Albo dwa. Nawet nie wiesz, jak wielką pustkę mam po Meoniku: ja od stycznia nie śpię, nie przebywam w swoim pokoju, wciąż nie mogę go zapomnieć. OK, wezmę ze dwa koty od Ciebie (bardzo bym chciała chociaż jednego dobrać Lizakowi do towarzystwa) - ale za co utrzymam?

Marcelibu

Post » Nie paź 23, 2011 20:04 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Doczytałam. Mała jest już u Ciebie.

Marcelibu

Post » Pon paź 24, 2011 11:37 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

dzień dobry . :piwa:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]