DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 10:02 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Odwiedziłam również dzisiaj rano DZIKUSKA .... mył się na słonku, mieszka w budce. Przywiozłam dla niego smakołyki, ponieważ jutro rano chcę spróbować go złapać do operacji oczek i muszę się znowu wkupić w jego łaski. Pierwsza próba parę dni temu nie powiodła się. Ale na jutro mam do wyboru kawałek świerzej rybki - dzięki ja1 :ok: albo śniadaniową mielonkę albo tuńczyka z puszki - na coś powinien się dać złapać :ok: . Porobiłam zdjęcia, które też wieczorem wstawię.
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie paź 23, 2011 10:14 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

A może maluszkom postawić budkę w pobliżu tej prowizorki?
Za Dzikuska i powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie paź 23, 2011 11:03 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

i ode mnie :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie paź 23, 2011 13:52 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

jasdor pisze:A może maluszkom postawić budkę w pobliżu tej prowizorki?
Za Dzikuska i powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:

.... nie dają mi spokoju - zmieniam plany dzisiejsze i wracam do nich .... sklecę coś mniejszego z kartonu i wyścielę styropianem .... chodzi o to, że te kotki koczują na dodatek przy wejściu do warsztatu samochodowego i większa budka przeszkadza właścicielowi .... burzy wizerunek firmy. No nic trzeba to uszanować :ok:
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 17:24 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Oj głupi właściciel. Rozumiem, że czarny sześcian wygląda gorzej, niż parę desek skrzyżowanych ze sobą z różowym kocykiem i parasolką. 8O
Nie wiem co o tym myśleć. Ale trzeba to uszanować :|
trzymam :ok:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Nie paź 23, 2011 21:01 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Miały być wspaniałe zdjęcia i cudne wieści. A wieczorny wyjazd okazał się smutny. Rano były 3 koteczki , a wieczorem już tylko 2.....:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tak było rano:
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:12 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

.... aha.... data na zdjęciach spóźniona o 1 dzień.....

cd......

ObrazekObrazek

A tej koteńki nie ma już :cry: :cry: :cry: :cry: ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:13 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

:(
Co mu burzy wizerunek, że jest wredny dla kotów?
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie paź 23, 2011 21:15 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Nie ma jej już....wcale? :cry: czy gdzieś się zapodziała?

jasdor

Post » Nie paź 23, 2011 21:16 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:19 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

jasdor pisze:Nie ma jej już....wcale? :cry: czy gdzieś się zapodziała?

Aż zdrętwiałam, jak podjechałam wieczorem z budką .... są 2 grubaski, a gdzie 3-ci?????
Chociaż było późno podeszłam do karmicielki . Ona sama strasznie smutna. O 15-tej karmiła stadko, były wszystkie... po obejściu wszystkich miejsc z kotami wróciła zobaczyć czy kluski najadły się. A tu burdel - parasol wywrócony - rączka przygniotła 2 kociaki a trzeciego nie ma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:21 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Może nic się nie stało, tylko sie przestraszył i uciekł, może wróci.

jasdor

Post » Nie paź 23, 2011 21:22 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Pozostają spekulacje :evil: :evil: :evil:
A koteczka jeszcze sama nie jadła :( :( :( :( :( :( :( :( Czy ktoś sobie ją poprostu wziął???? Zabrał dla dzieci ????
Ręce opadają , a mam je tylko dwie............
Ostatnio edytowano Nie paź 23, 2011 21:25 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:24 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

jasdor pisze:Może nic się nie stało, tylko sie przestraszył i uciekł, może wróci.

Nie sądzę jasdor , aczkolwiek chciałabym , żeby tak było ....minęło już 7 godzin... kotki szukały 3 osoby - po wszystkich krzakach i nic :cry: :cry: :cry:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]